אוף :(

shiri59

New member
אוף :(

אוףףף נמאס לי, זה כל כך קשה, כל כך קשה לי המחשבה שאני אראה אותך סופש הבא רק, אני יודעת שזה יחסית טוב וקצר, אבל אוף אוף כל כך קשה, מצטערת שאני מתבכיינת אבל בע, עוד מעט אני טסה לשוויץ ולא נדבר ממש, ואז לימודים ולחץ, ואני לא יודעת מתי אני אספיק לראות אותו ולהיות איתו, אני יודעת שהכל עובר ויהיה בסדר אבל אוף :( זה כל כך קשה ומבאס, ואני חושבת שיכולתי למצוא לי מישהו שלא בצבא והכל היה כ"כ קל, אבל לא רוצה אף אחד אחר, זה פשוט חרא ונמאס לי, אם עכשיו זה ככה אז מה אחרי שוויץ בלימודים? סליחה על ההתבכיינות אני סתפ צריכה לפרוק. :(

אני מבינה אותך...

גם אני בקרוב טסה לחו"ל וזה יהיה עוד יותר קשה :( אבל תחשבי שבתקופת הלימודים לפחות תהיה לך תעסוקה, חברים, חברות, ש"ב, מבחנים, ופחות תשתגעי שתחשבי אליו, ואז יהיו לכם את הסופי שבוע ביחד :) בחופש יש לך מלא זמן פנוי אז ברור שתחשבי עליו כל הזמן אבל בתקופת הלימודים את תרגישי יותר טוב :)

shiri59

New member
נכון מצד אחד :(

מצד שני, לא יודעת אולי אני סתם חושבת בצורה שלילית רק, שאני סתם יהיה בלחץ גם בסופי שבוע ולא יצא להיפגש.. :( טוב זה לא יקרה.. לאן את טסה? כמה זמן? :] לפחות חו"ל, עם כל הגעגועים נהנה קצת :p

לאיזה כיתה את עולה?

ואל תדאגי, לפחות בחודשים האחרונים לא יהיה לחץ עד כדי כך שלא תוכלו להיפגש בסופ"ש, ואם תארגני את הזמן שלך טוב (לדוגמא, יש לך מבחן יום ראשון, אז ללמוד יותר בחמישי), אז בטוח תוכלו :) אני טסה ממש בתחילת ספטמבר (סוף סוף אפשר!) ללונדון וסקוטלנד, לשבועיים וחצי :) ותכלס, מצד אחד זה יסיח קצת את הדעת מהגעגועים כי זה חו"ל! מצד שני הוא בטח ייצא ואני לא אהיה בארץ :( מה איתך? :] לאיפה? כמה זמן?

shiri59

New member
כן אני מניחה שאת צודקת

זה בטוח יגרום לי לסדר את הזמן שלי נכון :) לא יודעת עלו לי כל מיני מחשבות של לסיים את זה בגלל שהוא בצבא וכו', וזה כמעט קרה באמת אבל בסוף גם הוא התחרט אני עולה לי"א, כן חח :\ איזזה כיף לך, אני בטוחה שתהני, וכן בטח מרפי, הוא יצא כשלא תיהי בארץ וגם יתחרפן מגעגועים..אבל סקייפ? אסאמאס?[ למרות שניראה לי שאסאמאסים זה עדיין יקר] אני טסה לשוויץ בסוף אוגוסט, לשבוע פלוס ככה :] יהיה לנו נחמד :)

ענבל1693

New member
גם אני כמוך בערך

עולה ליא..חבר חייל בתותחנים.אבל רע לו שם. הוא רוצה לצאת משם ועוד אחרי שאמרו לו שיש לו יותר מדיי סעיפי ראייה לתפקידים שהוא רצה..אז בכלל. רוצים לשים אותו בתפקידים של כל העבודה השחורה והוא לא רוצה..הוא מתקשרת אליי והקול שלו חנוק. אף פעם לא שמעתי אותו ככה..זה כל כך כל כך כל כך קשה לשמוע אותו ככה ולדעת שאני לא יכולה לעשות כלום. באמת שאין לי אף אחד לדבר איתו על זה וזה עוד יותר מתסכל...אני פשוט אובדת עצות.

shiri59

New member
את גם עולה לי"א? אני לא לבד? :O

למה רע לו שם? קשה מידיי? למה אין לך אף אחד לדבר איתו על זה? מה עם ההורים? יודעים? תומכים? שמעי לא יודעת איך הייתי מתמודדת עם זה אם הוא היה מתקשר כולו גמור, עם קול חנוק והייתי יודעת שאני לא יכולה לעשות כלום, אבל דיברתי עם חבר של חבר שלי, שהוא גם חייל, והוא אמר לי שעצם זה שכשהם חוזרים הביתה ומחכה להם חברה, מישהי שאוהבת ומחכה זה עושה טוב, זה מרגיש להם טוב פי 2, הוא לא ידע להסביר לי בידיוק, הוא אמר כשאתה בצבא כל היום ולחץ, וצבא, ואתה ביידיע שמחכה לך מישהי זה מספיק.. שמעי אני גם לא בידיוק יודעת מה את יכולה לעשות במצב כזה, זה לא תלוי בך, אבל כן יש לך השפעה עליו כמו שלו יש השפעה עלייך עם המצבי רוח, ואת כן יכולה לשנות את המצב שלו, אולי לא בתפקיד בצבא אבל לתמוך ולעזור לו במה שאפשר ואני בטוחה שהוא ישמח ויעריך את זה.. סורי על החפירה, יש לך מסן?

אם את עולה לי"א

אז אל תדאגי, הלחץ העיקרי יהיה בעיקר בסוף :) כמה זמן הוא כבר בצבא? וכן, לא אכפת לי כסף, אנחנו קבענו שנמשיך נדבר כל יום. ככה גם זה היה כשהייתי בפולין באמצע השנה. זה יהיה קצת יותר קשה כי הוא יהיה תלוי בשעות הט"ש האלה.. אבל נסתדר :)

shiri59

New member
הוא כמעט שנה

סבבה לפחות תדברו טלפון, גם משהו, תגעגעו כאילו שלא התרגלנו להתגעגע כבר חח ><

את בושה לחברות.

כן הוא בצבא וכן הוא סוגר. ככה זה... מקריבים. תתאפסי על עצמך ואל תצאי זבל ותזרקי אותו בגלל שהוא ממלא את חובתו! בושה.

באיזו זכות את שופטת אותה?

מה זה למען השם "בושה לחברות"?! מי את שתקבעי דבר כה?
היא באה לכאן לפרוק את מה שהיא מרגישה, והקושי שלה אמיתי והגיוני, וזכותה במרה הקיצוני לשקול את הקשר מחדש. אבל היא בשום פנים ואופן לא בושה לחברות. כאילו מה, היא חייב תלמישהו משהו?

shiri59

New member
פאק תרגיעי זה הרבה יותר מזה

הוא חייל בודד והוא בא לשרת פה, אני הכי מעריכה אותו בעולם על זה. זה הרבה יותר מזה, "כי הוא עושה את חובתו" וחוצמזה גם אם אני אפרד ממנו, ואני לא, אני לא אזרוק אותו מה קרה אסור לפרוק פה כבר?

א. שירי אני מציעה לך לשים לך למילים שאת

מוציאה מהפה ואיך את בוחרת להתנסח ("פאק" וכ'ו ) אין לך שום סיבה להיפגע, תפרקי כמה שבא לך , אבל לי מותר להגיד את דעתי. לדעתי בנות שנפרדות מחבר שלהן כי הוא בצבא הן בושה :) וזה הכל. ופה סיימתי את הדיון הזה....

shiri59

New member
ולי מותר להוציא מהפה איזה מילים שאני רוצה.

סבבה הבנתי את דעתך תודה :)

dandi99

New member
אל תדאגי...

הזמן יעבור מהר...חוץ מזה זה יעשה לקשר שלכם טוב קצת להתגעגע... ואז בסופי שבוע שהוא כן יגיע את תראי שזה יעשה לקשר שלכם פלאים... חוץ מזה אנחנו כאן תמיד כדי לתמוך בך :) החבר שלי סוגר 17-4 ואם הוא יצא לקצונה אז בכלל...והוא לא נמצא במקום שאני יכולה לבקר אותו כל הזמן (הוא משרת כרגע בצפון רחוק רחוק...מרחק של 3 שעות בערך). אם את צריכה משהו...אנחנו פה =]

ענבל1693

New member
אוי נו באמת

הפורום הזה נועד כדי שבנות יפרקו את מה שיש להן על הלב בלי שישפטו אותן על ההחלטות ודיעות שלהן הפורום הזה נועד כדי שנוכל לתמוך אחת בשנייה ולעודד אחת את השניה אז אם אין לך משהו טוב לומר עדיף שלא תגידי כלום

למעלה