אוף אני מאוכזבת נורא.....
ס סתם תוהה1 New member 14/7/08 #5 .. אני לא מהמערערים.מתמטיקה.הבעיה היא שבאמת הייתה לה סיבה להגיש אותי עם הציון הזה.אבל החלטתי שאם היא לא תעלה לי אז שנה הבאה אני אגש לזה בציון הגשה שונה לחלוטין.כן כן מה שזה רומז עליי שאני בת 17
.. אני לא מהמערערים.מתמטיקה.הבעיה היא שבאמת הייתה לה סיבה להגיש אותי עם הציון הזה.אבל החלטתי שאם היא לא תעלה לי אז שנה הבאה אני אגש לזה בציון הגשה שונה לחלוטין.כן כן מה שזה רומז עליי שאני בת 17
פ פלפל חריףף New member 14/7/08 #8 3 לא תהיה לו ברירה והוא יצטרך לשפר לפחות ל-4 יח"ל. יש לו הרבה דברים בראש, לימודים לא כ"כ.
ס סתם תוהה1 New member 14/7/08 #9 ... אבל עם 3 הוא יכול להתקבל להמון קורסים.אני גם עושה 3.וזה לא בעייתי.אם זה היה בעייתי לא הייתי יורדת מ4 ל3 כמה יחידות אתה עשית?
... אבל עם 3 הוא יכול להתקבל להמון קורסים.אני גם עושה 3.וזה לא בעייתי.אם זה היה בעייתי לא הייתי יורדת מ4 ל3 כמה יחידות אתה עשית?
ס סתם תוהה1 New member 14/7/08 #10 ... אבל עם 3 הוא יכול להתקבל להמון קורסים.אני גם עושה 3.וזה לא בעייתי.אם זה היה בעייתי לא הייתי יורדת מ4 ל3 כמה יחידות אתה עשית?
... אבל עם 3 הוא יכול להתקבל להמון קורסים.אני גם עושה 3.וזה לא בעייתי.אם זה היה בעייתי לא הייתי יורדת מ4 ל3 כמה יחידות אתה עשית?
ס סתם תוהה1 New member 14/7/08 #11 ... אבל עם 3 הוא יכול להתקבל להמון קורסים.אני גם עושה 3.וזה לא בעייתי.אם זה היה בעייתי לא הייתי יורדת מ4 ל3 כמה יחידות אתה עשית?