אוף....

אוף....

פעם ראשונה מזה מלא זמן שלא הגבתי וזה לא קפץ.... חחחחח דווקא רציתי שאנשים מסויימים יקראו אז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1343&msgid=109888703 שבוע טוב!

LunasRose

New member
בדיוק בדיוק בעניין הזה....

פתחתי דיון לפני כשבועיים , האם החברה תקבל מישהי שמשדרת הכל כולל הכל מה שאנשים מסוימים קיטלגו אותי כנגד שידור בערום , אז אנשים זה לא נכון אני לא נגד שידור בערום למי שזה עושה טוב סבבה , אבל אני חושבת שצריכים לדעת את ההשלכות. ולפי דעתי זה מאוד מאוד בריא שאם כבר החלטתם לשדר לשמור על אנונימיות כי למרות שאנחנו לא אירן אנשים שופטים , אין מה לעשות ככה זה. אוהבת לונה

זוג מהחלומות

ראיתי אותכם בעבר משדרים פה , רציתי להגיד שהייתם נותנים פה פייט כמו שצריך לגולשים, השדורים שלכם ותמיד ישאירו טעם של עוד
ואני רוצה לתת לכם טיפ קטן, במיוחד לך אנג'ל . אף פעם אל תקחי ברצינות מה שרומים פה עליך כי זה בלוג,פורום ולא החיים האמתיים, והכי חשוב שתהני מהחיים כמו שאת נהנת עכשיו ואל תתני לאיש להרוס לך כנ"ל לדין. זהו תבלו והנו אוהבים אותכם

גררררר-YOOO../images/Emo12.gif-ציצים

אנג'ל אהובתי[השניה
] איזה כיף לראות אותך רושמת פה למרות שבאנגלית זה היה בטח משעשע נגיד ש היית רושמת שהם מפגרים שעדיין לא הבינו את טיב הקשר אז מה אם יש סקס
3 שנים??!?!?!?!?! חשבתי ששמעתי שנתיים פפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייי תיהיה חגיגיה[אורגיה:- )] מצומצמת נכון?
מה קאמבק מה!? תגידי בא לשדר איתי היום למה כל פעם אני פותח שידור
באה סקסית 23 ומורידה אותי למטה
לא לא עירום וזה...סתם לשבת וזה לצחוק, וזה..
יש מוסיקה טובה,יש רדבול וודקה
יש אותי ...גרררררר[לא מוותר על גרר שלך בשידור]ו...כרגיל מלא משדרות חדשות שבאות להראות לך מה הפסדת שלא היית פה[יעני הן הכי מבוקשות פה אחרי שהלכת]
מה את אומרת? ב 22:10 ככה נפתח שידור עד חצות? אם לא.! תביאי לפחות את דין,הוא יכול בניהול למשוך כסיות דרגה 2 ממך לשידור
קחי הקדשתי לך פליקס[פעם זה היה הקדשתי לך שיר] שאני עדיין מחפש תשובה,למישהי שתגיע לרמת שידור כמו שלך...נטו!

gilriv

New member
יותר ציצי פיטמות אני מלקק לך

יות שפיכה לסבית ג'נה ג'יימסון סינטיה רודווק יש ישראליות שמגיעות בכלל לאורגזמה כזות

gilriv

New member
לזוג מהחלומות

תפתחו שובפם את המצלמה בסילווסטר ?>{ תעשו אהבה + נשיקה צרפתית רטובה אתם כבר הראתם תפנים שלכם גם, ממילא עם מתי שבא לכם לפתוח פה ??//.....{ } מתי שבא לכם אתם הזוג הכי סקסי והאישה יש לך גווף מעולה פלוס את דו מינית אני חושב ?אני מאחל לכם הרבה סקס באירופה עושים את זה וישראל סוף סוף מתחילה את זה באינטירט און ליין איזה יופי

באסה....

אני לא ראיתי את השידורים אבל שמעתי שאתם טובים.... ברגע שיהיה שידור תעדכנו, אני מתה לראות....!!!!

mmiko126

New member
אנג'ל, מתים עלייך!!!!!!!!!

חולים לך על התחת!!!!!!!!!!!!!! (שד וכו...:) תמשיכי להיות כזו יפהייפיה ושימי זין על כולם, שימותו הקנאים!!!! יוחזרו אנג'ל ודין לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה