אוף,

eshkolit32

New member
איכשהו קיויתי

שהעניינים קצת נרגעו בנושא הזה....מצטערת לשמוע שלא...תקשיבי מותק אל תכעסי, תנסי לקבל אותה כמו שהיא, היא לא באה להזיק לאף אחד אלא להיפך.

הוא מעצבן אותי

הוא צועק עלי על ה``יחס שאני נותנת לה`` . טוב באמת סליחה ,לא בא לי לאהוב אותה ולא בא לי להסתכל עליה ולא בא לי לראות אותה שמה את הרגלים המסריחות שלה בכל מקום אחרי שניקיתי את הבית וגם לא בא לי לראות אותה חשה שזה הבית שלה,כי זה לא,זה הבית של אמא ולא שלה.. ברור שאני הלא בסדר,היא באה ואפילו לא אומרת לי שלום ואז הוא עוד מצפה שאני אתיחס אליה. העיקר לא,הוא לא החליף אותנו בה,מה פתאום!

eshkolit32

New member
אף אדם

לא יכול באמת להחליף מישהו אחר. הוא יכול להיות מישהו חדש, אחר אבל אי אפשר באמת להיות אותו אחד שהיה והלך. אבא שלך לא החליף אותך ואת אימא שלך בחברה שלו, הוא מנסה להמשיך הלאה, אני בטוחה שהוא מתגעגע לאימא שלך. הדרך היחידה לא לשקוע אחרי שמאבדים את האדם היקר לנו היא להמשיך הלאה, ולהיכנס לזוגיות חדשה זה סוג של להמשיך הלאה. אני מבינה את הקושי שלך לראות אותה בבית שלך ולא את אימא שלך. זה דבר שקשה להתרגל אליו. אני מקווה שיום אחד תקבלי אותה ותראי בה משהו חיובי בחיים של אבא שלך.

בסדר..זה החיים שלו..

אבל שלא יצפה ממני לקבל אותה ולאהוב אותה.. כי לא כולם מתקדמים בקצב המהיר שלו.. ולא כולם גם רוצים.. וזה כן נחשב להחלפה,עובדה שהוא כל הזמן הולך אליה ועליי שם ***

למעלה