אוף!!

../images/Emo115.gif

לא כל פעם שבן אדם מביע את דעתו הוא צריך לכתוב "לדעתי". זה ברור שהיא לא אומרת את זה בתור עובדה, כי רק מביעה את דעתה על ההופעה. בתכלס, למרות כל ההערצה שלי למכ"ר, ההופעה הייתה על הפנים. ג'רארד באמת לא במיטבו בלייב.

LunacyFringe

New member
כנ"ל.

אני עדיין מתקשה להאמין שטוקיו הוטל נצחו את מיי כמ. לא נורא, זה כולה טקס חח. לפחת הם הגישו פרס. D:

אני עדיין לא עיכלתי את העובדה-../images/Emo205.gif

שהם היו בכלל מועמדים

LunacyFringe

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שהם מפורסמים בכל אירופה כמו שהם בישראל. או שאני טועה?

אוף, תפסיקו כבר../images/Emo129.gif

לא אוהבים, תהיו בשקט. למה צריך לרדת על להקות שאנשים אחרים אוהבים? מיטל, אני יודעת שאת לא הית רוצה שאני ארד על דה יוזד(מה שאני לא אעשה, כי אני גם אוהבת אותם
) אז בבקשה, אל תרדי על טוקיו הוטל, כי יש פה אנשים שאוהבים אותם, תשלימו ותפנימו. לא צריך להביע דעה על כל דבר, אם היא פוגעת באחרים.

LunacyFringe

New member
אבל איך את יודעת שהיא ירדה עליהם?

אני למשל לא אמרתי מה שאמרתי כדי לרדת על טוקיו הוטל, אמרתי את זה כי למיי כמ יש הרבה יותר מעריצים באירופה לפי מה שאני יודעת, אז זה היה מאוד מוזר שטוקיו הוטל לקחו.
למרות שאני ממש (אבל ממש ממש חח) לא אוהבת את טוקיו הוטל, לא ירדתי עליהם בהודעה הזו.
אז יכול להיות שגם היא התכוונה ככה. ואני יודעת שהגבת למיטל, אבל אמרת "תפסיקו" אז לא הייתי בטוחה אם התכוונת גם אלי או לא, אז הגבתי בכל זאת חח.
מצטערת אם זה היה רק לה.
למרות שבהודעה שהגבתי למטה כן ירדתי עליהם.
וגם כתבתי למה ירדתי עליהם.

האמ../images/Emo205.gif

הפנמתי את מה שאמרת אבל בכל זאת אני לא אוהבת אותם, ואני לא מבינה למה הם היו מועמדים כשיש להקות כ"כ הרבה יותר מוכרות ומוצלחות מהם- שלהם כן הגיע לזכות. אם הצורה שבה התנסחתי [ממקודם] פגעה במישהו שכן אוהב אותם- צר לי. ואם זה מפריע לך או לאנשים אחרים אני לא ארד עליהם פה.

../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

בינתיים טוקיו הוטל נחשבת, בעיניי, ללהקה של להיט אחד. כבר לתת להם פרס ? נראה לי לא הוגן.

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

זה בסדר גמור מצידי להביע דעה, ואני בטוחה שגם מצד dirty look אבל רק תכתבו בצורה שלא תפגע, תעליב, או תרגיז מעריץ של להקה. תאמיני לי, גם לדעתי היו להקות הרבה הרבה יותר טובות מטוקיו הוטל שהגיע להם לזכות, אבל טוקיו זכו, כנראה בגלל קהל המעריצים שלהם, נקודה. צריך לזכור- הEMA הוא לא טקס שבו נבחרים ע"י האיכות, אלא ע"י הצבעת המעריצים, אז , כמו שבנג'י אמר, אם אנחנו לא מרוצים מהזוכים, יש לנו רק את עצמנו להאשים, כי אנחנו בחרנו.

אני רואה את הטקס בדיליי.../images/Emo205.gif

כאילו עכשיו כזה, וביינתים הוא משעמם. אף להקה שאני אוהבת לא לקחה שומפרס שווה -חוצמ30. מיי כם נתנו הופעה לא משהו, ג"ש לא זכו בכלום והגיע להם, קיצר- מאכזב.

EleVaTioN

New member
אני לא ראיתי בכלל../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif

מישהו מוכן לסכם במרוכז מי לקח מה?

XnevermindX

New member
אני זוכרת כמה D:

לינקין לקחו את 'להקת השנה' טוקיו את 'אינטר אקט' 30STM את רוק אאוט או משהו כזה
ואני זוכרת שכשבנג'י וג'ואל הגישו פרס על אלבום השנה [זה היה אלבום השנה, לא?
] נלי פורטדו לקחה.

EleVaTioN

New member
לא נשמע גרוע מידי...../images/Emo129.gif

למרות שג"ש לא זכו....לפחות לקות שאני לא אוהבת לא לקחו גם

PerfectSP

New member
אבל בכל זאת טוקיו לקחו באינטר אקט../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

לא שלי יש התנגדות לזה
היה אחלה טקס לדעתי
רק הקטע עם המים בהופעה של טוקיו הרג אותיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה