אוף :-(

היי מותק,

אומרים שכמו שמפרשים את החלומות כך הם יתפרשו! ``ברית כרותה לשפתיים`` אז הייתי ממליצה לך לפרש אותם בעין חיוביות ויותר יותר אופטימית! אנחנו איתך... תמיד! תהיי חזקה!

yaeli20

New member
../images/Emo24.gif

מור'קה יש המאמינים שחלומות רעים הם רק דרך של המוח והגוף להוציא את הפחדים שלנו החוצה, לעזור לנו להתמודד איתם.

eshkolit32

New member
יכול להיות מעיק

אני מכירה את התחושה שדברים כאלה עושים, זה גורם לתחושה קשה במהלך כל היום.... אני יכולה להציע לך את מה שהפסיכולוגית שלי הציעה לי בזמנו, לדבר על החלומות האלה עם מישהו או לכתוב אותם, וככה לנסות להשאיר אותם מאחור, להוציא אותם מהמערכת. חלומות, כמו שכתבו כאן לפני, משקפים פחדים, חששות, ואני מאמינה שגם ייסורי מצפון. אם את זוכרת מה תוכן החלומות נסי אולי להבין מה התת מודע שלך מנסה לומר לך, אני מאמינה שמשהו מטריד אותך. אולי אם תביני מה זה תוכלי להתמודד עם זה, לתת לעצמך תשובות, לחשוב על פתרונות בקשר למה שמציק לך. אולי את פשוט צריכה לנסות להשלים עם דברים, זה לוקח זמן להגיע לזה אבל לפעמים מתוך ההשלמה באה הישועה. מקווה שמחר כבר תרגישי טוב יותר.........

../images/Emo23.gif

זה קורה. אני מבין אותך, כ"כ. לי היו חלומות שבכיתי מהם כשקמתי... אבל כשאת קמה, הם עוברים. ותחשבי על זה - הם כבר עברו.
יהיה טוב, Mr. Optimistic

למעלה