אוף!!!

ילדוnet

New member
אוף!!!

השגתי את הרכזת שלי סופסוף והיא אמרה לי שלא מקבלים בתקופה של ההשלמות דמי כיס בכלל!!! יש לי בערך חודשיים להשלים!! איך אפשר לעבוד חודשיים בלי לקבל אפילו שקל אחד ואני עוד במינוס?? זה ממש לא בסדר מצידם... אני בוכה פה מרוב עצבים...

../images/Emo204.gif

למה לא בסדר מצידם
הימים האלו שאת אמורה להשלים אלו ימים שלא עבדת
להזכירך... ימים שהחסרת. למה שתקבלי כסף על ימים שהחסרת
נכון שאיפשהו זה לא פייר שצריך להשלים ימי חופשה שלוקחים אבל היי... זה הגיוני למדי. איך הגעת לחודשיים של ימי השלמה?

ילדוnet

New member
אלו ימים שלא עבדתי בהם

ולכן גם לא קיבלתי עליהם כסף... בשנה שעברה לא אהבתי את מקום השירות ועזבתי ועד שמצאתי מקום שירות חדש והתחלתי לעבוד בו עבר חודש, והשנה התחלתי לשרת חודש אחרי תחילת השנה...

little moon

New member
זה לא נשמע לי הגיוני בכלל

תקשיבי, לי היה את אותו הסיפור- עזבתי מקום עבודה שלא אהבתי וישבתי בבית חודשיים עד שמצאו לי מקום חדש... כלומר גם אני צריכה לעבוד חודשיים יותר (לסיים באוקטובר במקום בספטמבר), ואני מקבלת עליהם תשלום מלא! זאת הרי לא אשמתי שישבתי בבית, אני הייתי מוכנה להתחיל יום אחרי שעזבתי את המקום הקודם, שלומית הם אלה שלקח להם זמן למצוא מקום חדש. את גם אומרת שלא קיבלת כסף בחודשיים שלא עבדת, אז בכלל... שלומית אמורים לשלם לך סה"ך על 24 חודשים, מה זה חשוב אם באמצע הייתה הפסקה? אני אומרת שתבדקי שוב עם הרכזת ותגידי לה את כל זה, ואם היא ממשיכה לטעון אותו הדבר תתקשרי למשרד הראשי ותבררי שם. אם זה לא עובד תכתבי מכתב למנהלת, היא נחמדה.

למעלה