אוף!!!

אנה41

New member
אוף!!!

כולכם יודעים או שלא כולכם שאני בתהלכי התחזקות ותודה לאל זה כיף שיש שיעורי תורה שמתחברים אליהם אבל עם כל התפילות שלי לבורא עולם אני מרגישה ריקנות איומה כמה בנאדם יכול להיות ריק מבפנים???????? אני באה מבית לא דתי בכלל ואני מרגישה בתהלכים להתקרבות הבורא משהו מדהים משהו עמוק מאוד אך עם כל האהבה והניסיון להבין מה נסגר איתי אני לא מחזיקה מעמד!!!!!!!! כאילו כל פעם אני מתקרבת ונופלת במשך הרבה זמן. לא מבינה.נראה שיצר הרע שבי שמח על כל התהליך של הנפילה אך אני,אולי מקשיבה לו מתוך חוסר ברירה ובלב לא שלמה. נפילות לא לטובתי מתקרבת ושוב נופלת. סתם הרגשתי צורך לשתף.

gili553

New member
לא נורא

יפה מאוד שאת משתפת אותנו בזה ובכל התהליך שעובר עלייך עושה רושם שאת באמת מתחזקת ומנסה אל תתיאשי הדרך להתחזקות ארוכה ומצריכה מאיתנו כוחות נפש ולעמוד במבחנים שמציב לנו הקב"ה. אני מאמין שתוכלי לעשות זאת ולהצליח במשימה כל הכבוד!!!

טל טל 20

New member
אנה הביני כך כולנו האמיני,נלחמים ונשברים כי

בחיים צריך קצת כוח לוותר מבלי לברוח גם אם טעיתי,זו דרכי המשיך מכאן... מוכר לך מאיזה מקום? קודם כל : תני חיוך הכל לטובה! דרך משל: אדם שיש לו בן קטן ורוצה להרגיל אותו לילך, מעמידו על הארץ, ומתרחק ממנו מעט, וקוראהו שילך הקטן אצלו מעט, וכאשר בא התינוק אל אביו אז מתרחק אביו עוד ממנו, והולך התינוק עוד אצלו, ועושה האב כזה כמה וכמה פעמים עד שמרגילו לבא להליכה גמורה. ונבין מזה המשל כי כל מה שמתרחק האב מן התינוק תמיד, הוא כדי שילך התינוק עוד להלן, מה שאין כן אם לא היה האב מתרחק מהתינוק כשבא אצלו בפעם ראשונה, היה התינוק עומד ונשאר במקום ההוא הראשון ולא היה הולך להלן עוד. והנמשל מובן מאליו, שהקב"ה רצונו תמיד שהצדיק יעלה תמיד ממדרגה למדרגה על ידי מעשיו, לכן הקב"ה מתרחק תמיד ממנו ומענישו תמיד, ועל ידי זה מפשפש במעשיו, ומתחזק בעבודת בוראו, ועולה תמיד במדרגה יותר עליונה כתר שם טוב, חלק ראשון, רל"ז (בעל שם טוב) כל ירידה לצורך עליה-- תאמיני שכל מה שהקב"ה עושה--הכל לטובה, גם אם לא מבינים את הסיבה (אויי מניסיון) הכל לטובהה נסתרות דרכי האל..תתחזקי נשמה אוהבים אותך

גאה בך

כל הכבוד על ההתחזקות בלי משפחה תומכת. זה משהו מאוד קשה אני בטוח שה' שומע את תיפלותייך ומחזק אותך הוא.

אנה41

New member
תודה על העידוד כאן ובמסרים ../images/Emo24.gif

בעזרת השם נזכה להתחזק בעבודת הבורא תודה לכל החברים,אתם פשוט מעולים יש לכם זכות גדולה מאוד! והפתרון: דברו עם הקב"ה הוא מקשיב לכולם כמו חברה טובה הוא מבצע מה שצריך הכל לטובה!

אנה41

New member
מודה לכם אנשים יקרים ../images/Emo24.gif

על כל החיזוקים והעידוד במסרים. למדתי המון מכם. אשרייכם ותודה! ישנה תפילת הודיה לבורא עולם,תקראו כל יום תרגישו מזה הודיה אמיתית

למעלה