אוף...

אוף...

יש כ"כ הרבה דברים בפורום שהייתי רוצה לשנות, לשדרג, לשפר.. להשקיע בפורום. מתסכל

העניין

כל הזמן רצים רעיונות... בכל הזדמנות כשיש קצת זמן ויושבים מול מחשב.. ובד"כ ככה יוצאים הדברים הכי יפים, מנסיון. לעשות בפועל אי אפשר וזה מסתכל...

מלא.. למשל

לעדכן מאמרים חדשים להכניס אירועים מיוחדים ללוח אירועים לשנות, לעדכן ולעצב את האלבומים לסדר את פני הפורום שהודעות שמתאימות לנושא מיוחד יהיו רק בו אממ לעשות כל מיני תחרויות ודברים מעניינים בפורום לארח אנשים שקשורים במיכא"ל בפורום, אולי אפילו עוד אירוח תקופתי של מני, או אולי קבוצה של מנחי חדשים (שתיכף יהיו) יש כ"כ הרבה דברים שאפשר וזה רק מה שצץ לי ככה בקטנה

לא יפה..

אני עושה הרבה מעשים קטנים מנסה תמיד לפתוח נושאים לדיון להגיב ולהחיות את הפורום לעזור לאנשים פה. אני לא רואה מישהו שעושה יותר מזה, וזה פשוט כי אי אפשר יותר מידי ככה כשיכולתי, עשיתי. כשאוכל, אעשה. אז בבקשה..

Spotless Mind

New member
"אם זה לא שבור - אל תתקן אותו"

איך זה בתור משפט בשבילך? מתאים? התזמון טוב? לפני זה, עוד רשמתי איזה הודעה, רציתי לומר שאולי באמת לא יצאתי בסדר, אבל בחייך... אם אתה רוצה לעשות משהו, תעשה אותו בעצמך.. אל תתלונן.. אל תגיד שאתה לא יכול.. אל תגיד שאי אפשר.. ואל תפיל את זה על אחרים.. (למדתי את זה ממיכא"ל, בדיוק כמוך וכמו כולם)

yossi iv

New member
אני מחזק את השרשור הזה

בבחינת מי שרוצה "שיעשה ולא יבכה" אבל מצד שני מי שרוצה לבכות, שאר הפורום לא צריכים לתקוף אותו אלא מתבקשים לתת לו כתף ומטפחת לניגוב הדמעות. הצעות קונקרטיות לשידרוג הפורום, ואני מדגיש קונקרטיות, נא להפנות לעבדכם הנאמן. בכל מקרה אני שמח על דיונים והשרשורים פה. שבוע טוב וחודש טוב.

די יוסי, די!

זה לא בסדר, אתה יודע?! אני כן עושה מה שאני יכול, ומעבר. הם לא יודעים על מסרים שאני שולח לך וזוכים להתעלמות (מלבד המסר האחרון) אז איכשהו אפשר להבין אותם באמרות שלהם, איכשהו... אבל מה שאתה עושה ממש לא יפה, ולא משנה מה תגיב וכמה יפה תנסח ותהפוך את זה מבחינתי ומבחינת ההרגשה שלי זה לא ישנה כלום.

Spotless Mind

New member
אני עומד על שלי

ומחזק את מה שרשמתי. לא ניסיתי לתקוף אותך, כמו שיוסי אמר, אבל.. שוב, אם יש מחשבה לגבי משהו שאתה רוצה לעשות- תעשה. ואם אתה לא רוצה, אל תעשה... אני לא מבין על איזה מאמרים, אירועים וכ' אתה מדבר.. אני מאוד נהנה להיכנס לכאן, הכול פתוח, אין פה "חדרים" רק לנושאים מסויימים, כול אחד מדבר על מה שבא לו, מי שרוצה מגיב, העיצוב לא מפריע לי בעין.. מאוד נחמד פה. פשטות זה לא דבר רע. אבל אני לא נגד אף אחד.

אולי זה ינחם אותך.....

גם אותי מתסכל שאני לא בפורום יום-יומיים וכבר נשלחות אלף הודעות חדשות ואאני רוצה להגיב על כולן. אז אפשר להיות מתוכסל ו.... אפשר לשנות את זה... אז אני למשל נכנסת אומנם כול כמה ימים בזמן האחרון, אבל אז אני כבר מגיבה על הכול. יום טוב.

למעלה