אוף

@יעל@

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

נכשלתי במבחן. ולא סתם מחן. קורס כללי. ולא סתם קורס כללי. קורס ביהדות. שכידוע מי שלומד בבר אילן וסניפיה חייב לקחת אותם. יש לי את כל החומר, אבל המרצה חילק גם דף של שאלות שמתוכם 3 יהיו במבחן ואני כמו מפגרת איבדתי את הדף. איזה דיכאון.

uri80

New member
קורה, לא נורא, לא סוף העולם.

אל תתיחסי לקורסים האלה ברצינות רבה מדי. גם לי זה קרה פעם. סמכתי על ידע כללי מהעבר אז לא למדתי אליו אבל שכחתי שאני קצת סנילי, ועבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בשטויות כאלו. בפעם אחרת חברים סחבו אותי לאיזה פאב בלילה שלפני מבחן כזה. מן הסתם שתינו קצת ואח"כ שתינו עוד קצת. חזרתי בארבע ומשהו בבוקר, נרדמתי ובשש כבר הייתי צריך לקום כדי לצאת למבחן. במבחן עצמו (האמריקאי) העיגולים של התשובות עדיין התנדנדו לי מול הפרצוף. מצד שני 95 היה ציון לא רע בשביל המבחן הזה.

כשלון במבחן ביהדות?

זה סימן שאלוהים לא ממש מסמפט אותך. להבא, השתדלי ללכת יותר פעמים לבית הכנסת ולהדליק נרות שבת בזמן! אם את לא משקיעה מספיק בשביל היושב במרומים, למה שהוא ישקיע מספיק בשביל היושבת על ספסל הלימודים? סתם, ועכשיו ברצינות: אם זה רק קורס כללי, נסי להירשם לקורס כללי אחר, או לברר האם את זכאית למועד נוסף. בהצלחה בכל מקרה! דאנטה (שמעולם לא הסתבך עם היושב במרומים, פרט לפעם שבה הוא מנע ממכבי ת"א את הדאבל...)

@יעל@

New member
יש לי תירוץ טוב!

יום אחד להכונן למבחן זה לא מספיק זמן

@יעל@

New member
אישות. של יהלום.

שימושי מחשב הלך נחמד, אבל בטח גם לא יהיה ציון משהו. מטח יהיה 60 או משהו כזה אם לא נכשל. אוף חברה סיפרה לי שהיא לקחה אישות אצל שילה והוא נתן להם מבחן אמריקאי. איזה כיף להם.

למעלה