אוף

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

zulli

New member
גם אני רציתי

אבל אני מעדיפה לקחת חמוס שצריך בית יותר מההעדפה האישית שלי

WTR

New member
אז אם תשמעי על מישהו שרוצה

חמוסה שעברה התעללות.. תפני אותו אליי

mikonww

New member
היי

בת כמה החמוסה ואיזה סוג של התעללות בנוסף כמה זמן נמשך ?

Sweet Fantasy

New member
מיקי ../images/Emo27.gif

"חמוסה בצבע אלבינו מחפשת בית חם לאחר שילד קטן התעלל בה. הילד גילח לה את כל השיער, וסיפר אותה בצורה אכזרית (כמו שמספרים פודל..) החמוסה בריאה ומסדרת עם חמוסים אחרים. הפרווה כמובן תצמח חזרה. גיל משוער: 7 חודשים." אני מניחה שמעבר לגילוח הוא כבר החזיק אותה בכלוב ולא האכיל אותה כמו שצריך..

mikonww

New member
אמממ אבל אבל אבל

ששאלתי אותך מה קרה לזואי זה מה שאמרת לי גם כן שאיזה ילד בלה בלה בלה. עכשו אני ממש מבולבל

mikonww

New member
אה טוב נו אז זה בסדר ../images/Emo4.gif

אני השאל אל הבן זוג שלי וניראה מה הוא אומר. לאחרונה היתה לו איזה פילט פה, והוא אמר שהוא מרשה לי עוד אחד, אז ניראה אני הדבר איתו
החמוסה מחוסנת מעוקרת וכאלה ?

Sweet Fantasy

New member
לא נראה לי

ומיקי אני חושבת ש4 חמוסים זה יותר מדיי.. קח אוויר בנאדם
תשקיע את מה שיש לה בחמוסים הנוכחים .. אני יודעת שהכל מאהבה אבל זה שתוסיף כל פעם עוד חמוס לא יועיל אל תעלב אבל זאת לא חשיבה בוגרת הבאת 4 חמוסים בחודשיים? (לא זוכרת בדיוק) זה יותר מדיי לדעתי.. תהנה ממה שיש לך. לא אמרת שהמכר שלך רוצה חמוסה?

mikonww

New member
אמרתי לו שהיא כבר נמסרה

הוא איש מבוגר אני לא יכול כל יום לצלצל להציע לו חמוסה
בכל מקרה נכון לעכשיו יש לי רק 3. אבל בעבר היה לי 9 במקביל. ומה לעשות חמוסים זה מחלה, זה כמו שתגידי למישהו שאוסף בולים בשביל מה אתה צריך עוד יש לך כבר 3
כן כן כן אני יודע היא אפשר להשוות חמוס לבול, אבל אם תחשבו רגע יש להם הרבה משותף: שנהם מגיעים לכל מקום יש לי חדר ושאני אומר חדר הקוונה באמת לחדר של החמוסים, חדר בגודל של 3*3 מטר +-. מעבר לזה הבית שלי דיי ויותר גדול לספק את כל השגעונות שלי למזלי, והאמינו לי יש לי עוד שגעונות מלבד חמוסים

Sweet Fantasy

New member
אין קשר מיקי

זה ייצור חי, זה שגידלת הרבה לא אומר שזה טוב.. נכון זאת מחלה אבל למען האמת? אני לא בעד אנשים שמגדלים בבית חיות באובססיה.. אתה צריך לחשוב על המצב הנוכחי למה להביא עוד ועוד חיות ולא להשקיע את מה שיש בחיות שכבר יש? פחות חיות יותר איכות חיים להם ולך.. אני גם מתה על חיות והלוואי והיה לי יותר ממה שיש לי עכשיו ואני כל הזמן מתפתה וחושבת אולי אני אביא עוד ועוד.. ואז אני חושבת על ההשקעה ועל הכסף שאין לי ומוותרת אני יודעת שזה לא דומה ואולי לך בעצם בטוח יש תכסף שלי אין, אבל למה לא להשקיע אתהכסף הזה בחיות שכבר יש במקום לחלק אותו ביותר חמוסים, מבין את הנקודה שלי? בקיצור האיש מבודר אבל זאת סה'כ עזרה מצידו + הוא מקבל חמוסה אז כל הצדדים מרוצים.. אני בטוחה שהוא לא יחבוט בך עם אלה אם תתקשר.. ותשקול שוב אם אתה באמת צריך עוד חמוס לדעתי זה באמת מיותר.

mikonww

New member
אוקי לא לחשוב שאני תוקף !!!

אני חושב שבגיל 30 בקרוב אני דיי ויותר מספיק בוגר לדעת מה אני עושה. החמוסים שהיו לי כולם מלבד אחד נפטרו מזקנה ותאמיני לי שאף אחד לא סבל והיה להם חיים ממש טובים. אי יכול להבטיח לך שהם לא הייתי מסוגל לתת זמן/כסף/אהבה/ודומה לבעלי חיים שיש ברשותי מעבר למזון לא הייתי מאמץ אותם לביתי ובטח שלא לליבי, אבל לכל אחד יש את המקום המיוחד לו ואת מלואה צומת ליבי. גם עכשיו בזמן שאני מדבר איתך ליצי רוצה לעביר מסר אבל אני לא נותן לה לעלות על המקלדת. אבל אני בטוח שהמסר שלה היה אילו הייתי נותן לה לעלות על המקלדת "אני אוהב להיות כאן, וטוב לי כאן. יש לנו את כל המצרכים הבסיסים ואפילו יותר. יש לנו ספה פרטית ושני שירותים וטלביזה מחשב וגם שלוש מיתות. באהבה ליצי. זה מה שהיא היתה רושמת, אני דיי בטוח. בקיצור, הבעלי חיים שלי (הילדים מהיום) יש להם חיים טובים מאוד האמיני לי
ושוב זו לא תקיפה וגם לא חצי אז לא לצלצל למשטרה

Sweet Fantasy

New member
אתה לא ראית את הנקודה

במה שרשמתי. אני יודעת שאתה גדול ושיש לך את כל מה שהחיות צריכות ודורשות. מה שאני ניסיתי להגיד שלמה לא לבזבז את מה שיש לך על החיות שיש לך עכשיו, ניתן לך דוגמא.. יש לך 100 שקלים ו3 חמוסים אם נחלק יצא לנו 33.3 (כן כן נעזרתי במחשבון) לכל חמוס נוסיף עוד חמוס זה ייצא 25 שקל לכל חמוס. וזה היה שיעור מתמטיקה זריז עם מיכל.
אני מקווה שהבנת עכשיו למה התכוונתי, אם לא אז שוב, התכוונתי למה לא לבזבז 33.3 אז על חמוס במקום לחלק את הכסף לעוד חמוס ואז ייצא שלשאר יהיה פחות, מבין? זוהי דעתי, כמובן שאתה תחליט.. אני ממש נגד למען האמת אבל נו שוב, זאת אני. חוצמזה שאם ממש בא לך לפחות תחכה קצת אתה רק לא מזמן נכנסת לעסק מחדש, תהנה ממה שיש לך עוד לא הספקת אפילו להכיר את החמוסים שלך כמו שצריך.

skarlet ohara

New member
אהבה היא כמו נר

את יכולה להדליק עם נר אחד עשרות נרות, וזה לא ייגרע מהאור שלו. אם מיקי אומר שהוא יכול להביא ולדאוג לעוד חמוס, אז הוא ידאג שבמקום 100 (שקלים, אחוזים), יהיה לו 120 ויותר מזה. מיקי, אני סומכת עליך שאם אתה מביא עוד חמוס, אתה לא מזניח אף אחד מהם ומשקיע בהם. אתה בנאדם בוגר, ואני משערת שאתה מבין מה האחריות של להביא עוד בע"ח (ולא, אני לא דרמטית, אני אומרת ברצינות). בהצלחה, ותעדכן אותנו...

Sweet Fantasy

New member
*שוב* זה לא שאני לא מבינה

לא משנה אין לי כח לחזור על זה שוב ושוב.. (העיקר שאי הבנתי
) אני יודעת שאם תביא חמוס אתה תתן לו מכל כולך ואתה יודע שיש לי הערכה כלפיך, לרגע לא חשבתי שתזניח. ואני בטוחה שאם תחליט החמוס יקבל כמה שאפשר וכמה שהוא צריך. זאת לא הייתה הפואנטה שלי.

mikonww

New member
זה לא שלא הבנתי הבנתי.

אבל באוי נגיד שיש לך 10,000 שקלים, ואך שאת אמרת כל חמוס דורש נגיד 35 ש"ח, אז להשקיע בו את כל הסכום או אולי אפשר להשקיע חלק בעוד כמה
בקשר ללהמתין: ככל שהזמן יעבור והחמוסים שלי התבגרו, יהיה לי יותר קשה להכיר להם חמוסה חדשה. ולכן קל יותר עכשיו מאשר מאוחר יותר.

Sweet Fantasy

New member
אין קשר לפירגון

אני באמת חושבת שזה מיותר ובפרק זמן כ"כ קצר. זה נראה כאילו הוא אוסף (מיקי באמת שזה לא בכוונה לפגוע) אותם.

mikonww

New member
כן אני אוסף וסם באלבום

זה בסדר אני לא חושב שאת תוקפת, אין לי בעייה בשיטוף דעות. אני מסכים איתך באיזה מקום, אבל שלמישהו יש את ההמצעים את היכולת ורצון, והכי חשוב אהבה אז אני אומר לך על זה, ויפה דקה אחד כודם

למעלה