אוף

DanieLushka

New member
אוף ../images/Emo7.gif

אני יודעת שאני קצת בדיליי, אבל רק עכשיו קראתי את ומסדר עוף החול, ו.. ו.. לא רוצה >: למה סיריוס צריך למות? |:
הוא היה אחת הדמויות האהובות עליי. \:

2 Mיכל

New member
אהא../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif|השמש|

כל כך אהבתי את ההגדרה הזאת!

Roonil Wazlib

New member
חחח! ../images/Emo6.gif

אהבתי! אחלה הגדרה, אבל אני עדין חושבת בשיא הרצינות שהוא לא מת...

../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifממ..

אחרי הצוואה בשישי קצת קשה להכחיש, לא? [ושלא תחשבי שאני לא הייתי מהמכחישים הפאנאטים.]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא כ-ן מת../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif

אז איך קריצ'ר הקשיב להארי
אין לזה הסבר אחר... (עכשיו בטח יבוא מישהו ויגיד: "אבל... אבל אולי סיריוס שיתף את קריצ'ר בתוכנית המוות שלו וקריצ'ר עוקס אחרי הוראות אדונו שאמר שהוא יצטרך להקשיב להארי... הוא בכלל משתף פעולה עם סיריוס..." תעשו לי טובה
הוא כן מת
אתם עוד תשלימו עם המוות שלו...
- לסוף הספר השישי... כמו שעוד כמה שנים נגיד: "וואלה, דמבלדור מת..
"

קשור... ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

כשיצא השביעי - אתם תבינו שאין דבר כזה "מאותגר קיומית" (
גדול, מי המציא את זה
) ושרולינג לא תחזיר את סיריוס כמו שהיא לא תבוא להחזיר את ____ (השלימו בעצמכם, אין לי כוח לסמן ספוילר...)

2xx

New member
סבבה../images/Emo3.gif

אבל עם מי אתה בדיוק מתווכח??? למי אתה מגיב? אאל"ט הגבת למישהו שבכלל לא טוען שהבחור המדובר בחיים. ו... אנחנו לא צריכים לחכות עד שיצא השביעי, אנחנו כבר יודעים את זה...

ההודעה נכתבה לכל מאן דבעי...

לכל אלה שחושבים שסיריוס עדיין חי (אהמאהמאיפהשירןאהמאהמ
)...

2xx

New member
יש למישהו אמנות השירשור../images/Emo53.gif

אם אתה רוצה לכתוב לכל מאן דבעי, תשים אותו באופן עצמאי, או כנצל"ש להודעה הראשית, כתבת את זה כתגובה. וקצת מוזר לקרוא וויכוח עם מי שמסכים איתך

זה א וויכח... יש לי בקשה ממך...

תעלי כמה שורות למעלה.. ממש קצת..
תראי איזה אייקון שמתי בנושא ההודעה, טוב? נ.ב: אם אין לך כוח -
זה האייקון
אני תומך במה שהוא אמר
ז"א שאני כ-ן צריך להגיב לו
את שאר ההודעה זה משהו אחר... שאר ההודעה נכתבה עבור אלה שיבואו וינסו להוכיח שסיריוס בחיים... תוכלי לקרוא שוב את ההודעה שלי
נעבור לחברתי לפני ש..

אמ.

אנחנו חושבים (ליתר דיוק, חושבות) שסיריוס
לא מת, כי אנחנו עדיין בשלב ההדחקה. כולנו מתגעגעות לדמות השווה והמדהימה הזאת, ששבתה את ליבנו בקסמה. זה שאתה לא התאהבת בסיריוס רק מראה שכבר עברת את שלב ההדחקה וההכחשה, ולדעתי, אני לעולם לא אעבור את השלב הזה

מה לא ברור? ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

מאותגר קיומית, i tell you!
אולי, מתישהו, אני אשלים עם זה...

|פרצוףתמים|

אני גנבתי ניק
ח"ו
*חחח, הולך לצחוק עלייך מאחורי הגב* *בורח במהירות* *אמאל'ה!*

Saint Jane

New member
שים לב, מותק...

מאותגר קיומית זה פוליטיקלי קורקט. זה אומר שהוא מת, הבנת? כמו שאומרים "מאותגר גופנית" לנכה, או משהו כזה.

Saint Jane

New member
אה, ואני הבאתי את המשפט הזה

לפורום. מישהי מפורום 666 אמרה את זה, אני העברתי את זה לפה. [והנה עוד סיבה נפלאה שבזכותה אתם צריכים לסגוד לי.]

למעלה