אוף

אוף../images/Emo7.gif

עצוב לי, עברו 5 חודשים ויום. כל יום מתגעגעת יותר ויותר, כל יום אין לי כח לקום. בשבוע שעבר שוב חלום.חלמתי שאמא חוזרת ובחלום סיפרתי לה על חמשת החודשים האחרונים,על כל האנשים שבאו לנחם ועל האנשים שמתקשרים ובוכים, ועל מה שעובר עלינו. והיא צחקה ואמרה "צאו מזה,אני פה עכשיו". קמתי עם חיוך ואושר רב ואז גיליתי -חלום (כבר קרה לי בעבר,וכבר סיפרתי על זה פה). אוף. פורים היה כ"כ עצוב,לא רוצה לחשוב בכלל על פסח. היו לי כבר ימים קצת יותר "טובים" ואילו בימים האחרונים אני כל הזמן בוכה. שיהיה טוב.

הלואי שהייתי יכולה להציע לך יותר מ-

חיבוק. אנחנו עוברות איתך את האבל מהחודש הראשון שלו, וזה תמיד כל כך עצוב כשעצוב לך. וגם כשאני נורא רוצה לנחם אותך, אני יודעת שאין הרבה מה לעשות כרגע, בשלב הכל כך ראשוני של האבל שאת מצויה בו. אני מקווה שלפחות זה שאת יכולה להיכנס ולשתף, עוזר במשהו... וכמו שאמרתי בכותרת, הלואי שהייתי יכולה לסייע יותר. אוהבת מאוד, וכאן בשבילך,
סקאלי

מיקימק

New member
הי הוקוס

רק רציתי להפנות לתשומת ליבך כמה דברים משמחים שעלו בכל זאת מההודעה שלך (לדעתי לפחות)- קודם כל אני חושבת שזה שאת רואה את אמך בחלום והיא שמחה זה טוב, זה גם סוג של פגישה. דבר נוסף, זה שאמרת שהיו כבר כמה ימים "טובים" - אני יכולה להגיד לך שזה בהחלט סימן טוב, ותראי איך לאט לאט הימים האלו יתרבו והחיים שלך איכשהו יחזרו למסלולם. לצערי, גם הימים "הרעים" יבואו מדי פעם לביקור, אבל זה הרי טבעי לא? בקיצור, אני מבינה כל כך את הכאב שלך, אבל נראה לי שאת בדרך הנכונה

perach75

New member
זו עדיין ההתחלה

אני זוכרת את השנתיים הראשונות כמייסרות ביותר. כל יום נראה היה יותר גרוע. בעיקר בשנה הראשונה. כל הגוף כאב לי מגעגועים. אבל זה מתרכך ומשתנה. לא לא עובר אבל לומדים לחיות עם הגעגוע ולהתחיל לזכור גם את הדברים הטובים. עצתי, קחי את הזמן, תתאבלי, תרשי לעצמך להרגיש כל מה שבא לך טבעי ולהיתמך באחרים, גם פה בפורום וגם מחוצה לו. לאט לאט המצב ישתנה מעצמו.

libi4

New member
קוסמת יקרה../images/Emo28.gif

מצטערת לשמוע שאת מרגישה כך....החלום שלך מדהים...איזה כיף שלרגע חשבת שאמא חזרה...לי זה כל הזמן קורה...כל הזמן שאני חולמת שהיא ממש איתי כרגיל...רק נראית יותר צעירה...ואז המציאות טופחת לי על הפרצוף.... ממש מתחילה שוב לבכות.....את פורים עברתי בקושי...ולפסח הזמנו מקומות לבד בצפון...רק שיעבור בשלום! חיבוק ממני אלייך

תודה..../images/Emo39.gif

אני יודעת שאין הרבה מה לעשות, אבל כשאני בכזה מצב רוח,עוזר לי ומקל עליי לשפוך פה את מה שאני מרגישה. אני יודעת שאתן מבינות אותי. ואתן כאלה חמודות ומקסימות

למעלה