אוף......./images/Emo7.gif
אולי יש כאן כמה שהרגישו פחות או יותר כמוני... עברתי טסט לפני שבוע בערך ולא קיבלתי את הרישיון עדיין רציתי לרענן קצת את זכרוני אז אני ואחי נסענו בתוך קיבוץ כזה או כפר איך שלא תקראו לזה ששם אין שוטרים, בקושי מכוניות ממש מקום קטן. בקיצור הסיבוב הזה הוציא לי את כל הרוח מהמפרשים. המלווה שיהיה לצדי הוא אחי והוא בנאדם עצבני באופן כללי וגיליתי שעל הכביש <לא משנה שזה כביש שעוברות בו מכוניות אחת למילניום
> הוא בכללל עצבני, כל שנייה הוא העיר לי הערות, וצעק עליי והכניס אותי ללחץ אטומי שאם זה היה בתוך העיר רק מהלחץ הייתי עושה תאונה!! אני ממש משתגעת... אחרי סיבוב מסכן אמרתי לו טוב נמאס לי יצאתי מהאוטו והתחלפנו ונסענו הבייתה. אני מה זה בעצבים. אין מצב שאני נוסעת איתו יותר!!!! ומצד שני אני חייבת
אני פשוט לא אנסע חודשיים ואחכה שייגמר לי המלווה, למרות שזה לא חכם בכלל ואני יודעת את זה. אין זה פשוט נוראאא לנהוג איתו!!!!! אוף, מה הייתם עושים?
............
אולי יש כאן כמה שהרגישו פחות או יותר כמוני... עברתי טסט לפני שבוע בערך ולא קיבלתי את הרישיון עדיין רציתי לרענן קצת את זכרוני אז אני ואחי נסענו בתוך קיבוץ כזה או כפר איך שלא תקראו לזה ששם אין שוטרים, בקושי מכוניות ממש מקום קטן. בקיצור הסיבוב הזה הוציא לי את כל הרוח מהמפרשים. המלווה שיהיה לצדי הוא אחי והוא בנאדם עצבני באופן כללי וגיליתי שעל הכביש <לא משנה שזה כביש שעוברות בו מכוניות אחת למילניום