אוף.....

karen17

New member
אוף......./images/Emo7.gif

אולי יש כאן כמה שהרגישו פחות או יותר כמוני... עברתי טסט לפני שבוע בערך ולא קיבלתי את הרישיון עדיין רציתי לרענן קצת את זכרוני אז אני ואחי נסענו בתוך קיבוץ כזה או כפר איך שלא תקראו לזה ששם אין שוטרים, בקושי מכוניות ממש מקום קטן. בקיצור הסיבוב הזה הוציא לי את כל הרוח מהמפרשים. המלווה שיהיה לצדי הוא אחי והוא בנאדם עצבני באופן כללי וגיליתי שעל הכביש <לא משנה שזה כביש שעוברות בו מכוניות אחת למילניום
> הוא בכללל עצבני, כל שנייה הוא העיר לי הערות, וצעק עליי והכניס אותי ללחץ אטומי שאם זה היה בתוך העיר רק מהלחץ הייתי עושה תאונה!! אני ממש משתגעת... אחרי סיבוב מסכן אמרתי לו טוב נמאס לי יצאתי מהאוטו והתחלפנו ונסענו הבייתה. אני מה זה בעצבים. אין מצב שאני נוסעת איתו יותר!!!! ומצד שני אני חייבת
אני פשוט לא אנסע חודשיים ואחכה שייגמר לי המלווה, למרות שזה לא חכם בכלל ואני יודעת את זה. אין זה פשוט נוראאא לנהוג איתו!!!!! אוף, מה הייתם עושים?
............

Krishi

New member
אחיך מזכיר לי את אמא שלי..

רק שהיא לא מתעצבנת פשוט זורקת מלא הערות ומלחיצה רצח.... אני עם אמא שלי לבד לא נוהג בחיים.. לא עכשיו ולא כשייגמר לי המלווה... מזל שיש לי את אבא שאיתו הנסיעה זה ממש תענוג... בכל מקרה.. או שאת לא נוגת איתו יותר אלא רק אם מישהו מההורים שלך.. או שאת מדברת איתו על זה.. או שאת לא נוהגת בכלל עד שנגמר לך המלווה (וזאת האפשרות ההכי פחות טובה...)

miss_t

New member
אני דווקא מאוד מצדיקה את הלחץ שלו

תשמעי, את נהגת בלי רישיון
אין פלא למה הוא היה לחוץ. לך אני מציעה להרגע קצת, הוא לא עשה את זה משנאה אלה מדאגה! תקשיבי, כשתקבלי את הרישיון תצטרכי לנסוע עם מישהו שהוא אח שלך אז לפי דעתי תפנימי את מה שהוא מעיר לך. את יכולה להגיד לו לפני תחילת הנסיעה שלא יצעק, כי זה מלחיץ אותך! אם תגידי לו את זה הוא יבין!! ב-ה=צ=ל=ח-ה

SeanZoR

New member
חתיכת נייר הופכת אותה לנהגת?

היא עברה את הטסט מה זה משנה אם יש או אין נייר (חוץ מכמובן שזה לא חוקי)

miss_t

New member
זה נקרא לעבור על החוק לנהוג../images/Emo70.gif

ואם לכל אחד יתחשק לנהוג? חבר ילמד חבר וככה הם ידעו לנהוג מעולה... אין את הנייר, אין רישיון, לא נחשב כ"נהג". אז נכון שהיא עברה טסט. אני לא אשפוט אם היא נהגת טובה או לא. אני אומרת שאח שלה כנראה דאג כיוון שלא היו את הרישיונות ביד.

איזה בולשיט

הוא דאג כי לא היה לה את הרשיון ביד..הוא היה אומר לה את זה במקום להלחיץ אותה ולגרום לה לצאת בהרגשה נוראית אחרי שנהגה!

be_roo

New member
בלי הנייר אין ביטוח. בלי ביטוח אין

פיצוי במקרה של תאונה. ויהיה מעניין לראות כמה זמן שלילה יחטוף גם האח אם יעצרו אותם לבקורת ויגלו שלנהג אין רשיון.

M o l

New member
יכול להיות שאחיך צודק?

יכול להיות שהוא מעיר לך בצדק? אנחנו בתור נהגים חדשים עושים טעויות, ולכן הנהגים המנוסים צריכים לעזור ולתקן. אז אם אח שלך אומר משהו סביר להניח שנוא יודע מה הוא אומר, את צריכה לבוא בגישה של ללמוד ולהפנים את מה שאומרים לך ולא להתעצבן.

karen17

New member
ממממ../images/Emo5.gif

אני מסכימה. אני אקבל בכיף ביקורת בונה. אבל יש דרך לדבר אל נהג חדש, להסביר לו. הוא לא עושה את זה בצורה הכי רגועה שיש. אני לא אומרת שהוא העיר לי לא במקום. בגלל שנסעתי בתוך קיבוץ כזה שאין שם תנועה הרשתי לעצמי לזייף קצת עם הנהיגה בגלל זה הוא התעצבן, אולי הוא חשב שגם בעיר הייתי נוהגת ככה...הוא צודק בהערות שלו בוא נאמר. אבל זה מילא, הבעיה היא שהוא מלחיץ אותי מעל ומעבר!!! אני עושה טעות הוא מתחיל להכניס אותי לסרטים!!!! למשל היה פס האטה, ונסעתי כמעט 40.... טוב זה קצת מהר מדיי הייתי אומרת אבל הוא השתגע הוא עושה לי מההה?? את לא שמה לב לפס ההאטה???? את רוצה שהאוטו התפרק???? יאווווו!!!!!! טוב אני אנהג איתו ככה פעם בשבועיים, ייצא לי לנהוג איתו עוד איזה 4 פעמים ככה וזהו.... אני אשכרה שוקלת לקחת עוד כמה שיעורים עם המורה שלי בגלל זה! וזה אחרי שכבר עברתי טסט!!!!! מי היה עושה כזה דבר??? לא יודעת.... יהיה טוב...תודה על העידוד אנשים....

קלקר1

New member
לא נורא..

אפשר לחשוב שהוא יהיה איתך כל החיים.. כולה חודשיים וגמרנו... מקסימום תביא "רגיעון" של הדס לאחיך לדרך.. :)

M o l

New member
החודשיים יעברו מהר, תשתדלי לנהוג

כמה שאפשר בזמן הזה, זה רק יעזור...ותנסי לדבר איתו על זה, אולי זה יעזור.

karen17

New member
כן......

טוב מקווה שפעם הבאה הנסיעה תהייה יותר טובה. אני אסתכל על הסיבוב שהיה לי היום בתור הנסיעה הראשונה המלחיצה עם המלווה.... טוב זה האמת כבר שבוע עבר לי מהמלווה ושלושה שבועות אני אהייה בכלל בחו"ל ככה שהזמן טס....יאללה תודה אנשים!

בשום פנים ואופן לא להפנים הערות של

מלווים, הנאמרות בצורה לחוצה, זה סתם גורם לאמץ הרגלים שגויים. נכון שמלווה יכול לפעמים לתת טיפים אבל א. הם לא הכרחיים. ב. הם לא צריכים להיאמר בלחץ. כל מה שיוצא מפיו של מלווה לחוץ הוא בדיוק מה שהוא - דבר שיוצא מפיו של בן אדם לחוץ... לא צריך להתייחס...

FreakStyler

New member
אממממממ....

אולי תנהגי עם אמא? דוד? דודה? אמממ...... אולי עם ידיד מגודל קצת? שנראה כמו 24 או מעל..... (?) אממממ..... (אולי נחטא קצת.... רק קצת.....
) אולי... אולי.... אולי....... אולי! אוף אין לי רעיונות... טוב... במקרה הגרוע קחי איזה שיעור נהיגה ריענון... (חח עד כמה שזה נשמע דבילי... כאילו, סופסוף שנפטרנו מהם...) אגב, אני אומרת את זה כי גם חברה שלי לקחה... עד שניגמר המלווה (לא יודעת כמה היא לקחה...) הקיצר, חבל שאח שלך כזה עצבני, אולי תנסי לדבר איתו, למה כי הוא אמור לעזור לך ולהיות סבלני איתך, הוא סך הכל אח שלך, וחבל באמת שלא יהיה לך מלווה כל החודשיים.... אז בהצלחה שיהיה לך בכל אופן!!!!

karen17

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

חחח, כן אולי נחטא קצת מה יש?:) לא סתם... אני אתפוס איתו שיחה שישתדל להיות יותר סבלני כמה שזה קשה. אם עוד פעם אני אראה שזה לא מציאה אני אקח עוד איזה 5 שיעורים עם המורה שלי....סתם בשביל שיהיה לי מלווה... כן החודשיים האלה עפים מהר... גם אני הכנתי טבלת ייאוש כמו שהראו כאן מקודם..חחח
יהיה טובבבב ואייי בהצלחה לך אגב בטסט הקרוב!!!

תקופת המלווה זה הדבר הכי דפוק

שעבר בכנסת ישראל... סתם מלחיץ את המלווים (מה לעשות, מי שזה עתה עבר טסט לא ינהג מושלם וזה מלחיץ לדעת שהוא עוד ינהג לבד ברכב שלך) וסתם מלחיץ את הנהגים החדשים (מה לעשות, מי שזה עתה עבר טסט לא ינהג מושלם ומאחר והוא יודע את זה זה קצת מלחיץ שכל הזמן מעירים לו), ובניגוד למורים לנהיגה המלווים שאינם מתורגלים לכך וגם אין להם שליטה על הרכב נוטים להיות היסטריים. קחו בחשבון שההערות של המלווים שלהם לא באות מתוך מקום ענייני אלא מתוך מקום של חשש, ואל תקחו ללב. את מה שבאמת תצטרכו עוד ללמוד תלמדו עם הזמן והנסיון.

Krishi

New member
טוב זהו! חלאס!

יורדים פה יותר מדי על המלווים!!!! יש לי אבא... שהוא נהג מצויין בפני עצמו... אני נוסע איתו עכשיו.. ואני חייב להגיד לכן שזה פשוט תענוג... הוא יושב בשקט... לפעמים נותן קצת טיפים.. שם לב למשהו קטן שעשיתי לא בסדר... מעיר על זה.. אבל לא מעיר ככה בצעקות וזה.. מעיר רגוע.. מלמד קצת "חכמת כביש" כמו שאומרים.. בתאכלס.. לא הייתי מבקש מלווה יותר טוב מאבא שלי.. הוא הכי טוב שיש...

rmpardes

New member
אני לא הייתי נוסע בלי רישיון

כי אם תקרה תאונה, אין ביטוח בלי שהרשיון הודפס ושולם. את הביטוח לא יעניין שעברת טסט... ההורים שלך עלולים לאבד את כל מה שיש להם בגלל זה.

למעלה