אוף

mishi1

New member
אוף../images/Emo7.gif

איזה דיכאון... כבר כמה ימים שיש לי כאבים בציצי. לא ייחסתי לזה חשיבות כי גם בפעם שעברה היו לי. אבל כשפוקית סיפרה שממש שורפות לה הפיטמות התחלתי לחשוד שגם אצלי המצב דומה.כי ממש שרף וכאב לי, אני גם עייפה בזמן האחרון ונראה לי ש"השקענו" יפה לפני הביוץ, בביוץ ואחרי. עשיתי היום את הבדיקה הביתית...וכלווווווווווום בעלולו במילואים ואני כ"כ צריכה חיבוק. אני ממש שבורה. היו לי את כל הסימנים! חוץ מהסימן החשוב בבדיקה... מעולם לא כאבו לי הפיטמות לפני מחזור!!!! אוף, כבר תיכננתי איך לספר לו כשהוא במילואים ואיך אני אנסח פה את ההודעה המשמחת שלי... אז עכשיו אני פה לבד...בערב אני יוצאת עם חברות ואין לי חשק לספר להן, חברה ישנה אצלי ואין לי כח להיות נחמדה. בא לי להיות כל היום במיטה ולבכות.לבד ראבק...בנוסף...ניסיתי לקבוע תור לרופאת נשים אחרת כי יש לי רגשות שלילים כלפי הרופאה שלי. קיבלתי המלצה חמה על רופאה. התקשרתי היום והייתי בשוק: 350 ש"ח!!!! אני יודעת, אני תמימה...אבל זה מעצבן אותי וחוץ מזה כל פעם שבעלי מתקשר הוא נורא עייף ונורא מתגעגע..וזה משגע אותי...בסה"כ עבר יום!!! איך אני אעבור חודש!?! שלא לדבר עם זה שאנחנו מפספסים ביוץ... שיו...מה קורה לי... טוב, לפחות הוצאתי את זה. גם משהו יהיה טוב, חייב להיות, לא יודעת איך...אבל חייב

שמופי2

New member
הי מישי קבלי ../images/Emo24.gif

חמודה, אני כל כך מזדהה איתך... אני במצב דומה, למרות שבעלי יוצא למילואים רק עוד חודש ואני כבר מבואסת ... לא הבנתי אם קיבלת כבר או לא? אם לא תנסי לעשות בדיקה עוד כמה ימים שוב ... יש לי חברה שרק בבדיקה השלישית קיבלה חיובי!!! אז תעסיקי את עצמך בדברים כיפיים עד שהחזק יחזור מהמילואים ...
שמופי

28קטנה

New member
הי מישילה!

מה זה ככה להתפרק לנו ! כשהבעל יוצא למילואים את מבלה זמן איכות , הולכת לנוח אצל אמאלה רואה סרטים עם חברות, מבזבזת קצת כסף ומתכננת לבלות עם האיש כשהוא חוזר! ממש לא לשכב במיטה ולבכות! שולחת לך חיבוקי

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif וכמה דברים

ראשית, אם יש לך איחור ורק הערכה מראה פס אחד - שום דבר עדיין לא הסתיים... הערכות האלו לעיתים טועות. שנית, תבדקי אם הרופאה החדשה שהומלץ לך עליה היא מנהלת אגף איזה שהוא, בבית חולים או משהו, כי יש קופות שאפשר לקבל החזר שלך 80% אם בקבלה יהיה כתוב "יעוץ" בנוגע לבעל - קטונתי, אני מתגעגעת כשאני הולכת לעבודה כל בוקר...

mishi1

New member
טוב, נרגעתי...../images/Emo66.gif

אני סתם היסטרית. כולה חודשיים לאחר גלולות. מחזור תקין ביותר. אני סתם לחוצה מללכת לרופאה. אבל ת'כלס...הילד שלי שווה יותר מ350 ש"ח. אחרי שכתבתי לכן הוצאתי כמה דמעות. אח"כ חברה טובה התקשרה ושפכתי הכל וזהו...יצא.כמעט עבר לי!!! מוזרה...אבל ככה זה מזל תאומים...
וטוב שנרגעתי עוד לפני שבעלולוש התקשר.גם ככה הוא מסכנוש כזה באמת שקשה לי עם המילואים האלה. אני רגילה שהחושך בא וגם בעלולו בא...ואתמול..היה חושך...ולא היה הבעלול... לא חשוב...זה כבר לא קשור לפורום "לקראת הריון" יש פה פורום מילואים... פונג--המחזור שלי עתיד לבוא בסוף שבוע הבא... לכן אני ממש לא מצפה להריון בחודש הזה. וזה די מחרפן השירפה הזו בציצים...חשבתי שלפחות אם היה לזה תירוץ טוב אז אולי שווה לסבול... תודה על האוזן קשבת!!! אתן מהממות

m i c h a l y

New member
מישי מתוקה../images/Emo140.gif

לצערי אני יכולה להבין מה עובר עלייך מתוך התנסות אישית.... גם אצלנו יום אחרי תחילת המילואים הגיע רק פס אחד, ואויש כמה שאני בכיתי. ממש הרגשתי שמישהו מעניש אותי שם למעלה - גם שלילי וגם אין בעלול. וואו. זה היה נורא נורא נורא קשה. כן. זה השתפר. לא, לא נגמרו לו המילואים...... אני חייבת להגיד שכשאני מסכנונה אז הוא מסכנון עוד יותר, אבל כיוון שאנחנו ממש לא מספרים לאף אחד על הנסיונות לא היתה לי ברירה אלא למרר בבכי דרך הטלפון ולומר כל מיני משפטים שאי אפשר להבין מרוב דמעות. אז אחרי שגמרתי לרחם על עצמי ניסיתי לשפר גם את המצב רוח שלו. אל תשכחי שזה יבוא. ממש עוד מעט. ייקח עוד חודש, ואולי אפילו עוד חודשיים - אבל בסוף כולנו נהיה בהריון!!!!!!!!!! ואני מודה שאני מפתיעה אפילו את עצמי, אבל שיחת מוטיבציה מחברה (עוד אתמול) קצת החזירה לי את הרוח למפרשים ככה שאני יכולה לעודד גם אותך. בסוף כל יעבור - המילואים יגמרו (ואצלנו זה ממש חמישה שבועות, ממש בשטחים. איכס!) וההריון גם יגיע. אני מרגישה שאת כבר הרבה יותר מעודדת במסר המחודש, ומקווה שמעכשיו זה רק במגמת עלייה! מיכל.

mishi1

New member
תודה../images/Emo45.gif

לכולן...עבר לי כלא היה... אגב...עשיתי את הבדיקה עוד לפני הזמן שאני אמורה לקבל...וגם כי לא יכולתי להתאפק אז עשיתי את הבדיקה אחה"צ ולא בבוקר. אבל התחושות שהיו לי קודם כמעט נעלמו. אז אם יהיה איחור רציני נעשה בדיקה. ושוב
ענקית לכן מישי

גם בעלי במילואים

גם אני מבינה אותך. בשנה שעברה בדיוק בתקופה הזו בעלי היה במילואים. יום אחרי שהוא יצא למילואים עשיתי בדיקה שיצאה חיובית. רק אחרי שבוע וחצי כשהגעתי לבקר אותו סיפרתי לו. לצערי הרב ההריון ההוא נגמר מזמן. השנה, שוב הוא במילואים, אבל הפעם לפני תחילת המילואים הגיע המחזור. למזלנו גם קיצרו לו את המילואים וגם הוא היה בבית בסופ"ש, כך שכנראה שהחודש לא בוזבז. אבל - השקט בבית משגע אותי. בעיקר כשיורד הערב. עד שמחשיך אני בחוץ בגינה, אבל כשמתחיל להחשיך והיתושים יוצאים, אני נכנסת לשקט של הבית. לגבי הפטמות, אולי..... אם אני מבינה אותך נכון, הרי שיש לך עוד שבוע עד המחזור, כך שבדיקת הריון ביתית לא מגלה בשלב זה כלום, ואם לא עשית בדיקת דם, הרי שהכל אפשרי........

זוג חדש

New member
אוייייייייי

אז לכל אלו שעצובות ומבואסות כשהבעל יוצא למילואים אני שמחה לבשר שיש גרוע יותר.... בעלי בקבע ואנחנו נפגשים רק בסופי שבוע. ואין לו זמן לדבר איתי כמעט בכלל במהלך השבוע. אמנם יש רגעי שבירה, כשאני מקבלת למשל אחרי חודש של נסיונות מאוד אינטנסיביים, ואין לי עם מי לחוות את הבאסה. אבל תאמינו לי - לכל דבר מתרגלים. כל פעם כשאת מבואסת כשבעלך במילואים, תחשבי עלי, אולי זה ישפר את הרגשתך.

למעלה