אוף...

Yaniv-DC

New member
הולכים למורה ואומרים לדחות.

אני מניח שאם אני בצבא, כשהסוללה שלי נשארה שבת (השנה שנת 98...), הוצאתי אישור לצאת בסופ"ש כאשר לא שיקרתי, וכשהייתי צריך לנמק למפקד הסוללה את סיבת היציאת צ´ופר אמרתי בפשטות - יש אירוויזיון, יש דנה, יש סכוי לזכות, יש לנו מסורת רבת שנים בבית, אין מצב שאני רואה את זה בצבא. וקיבלתי את היציאה
אז אם זה עבד, מה זה לדחות מבחן?

גלעד#

New member
ומה תגידו

אם קיבלתם צוו לצבא בדיוק לאותם הימים ויש לכם מנגד כרטיסים ביד לחזרה הגנרלית ושובר תשלום למלון בטאלין. כל אחד וצרותיו. הלוואי והיה לי מבחן במתמטיקה במקום.

Yaniv-DC

New member
מה??? רגע...

מה קורה עם זה? אז אתה לא נוסע? מוותרים לך? מה...?

גלעד#

New member
לא יודע

תתכנס וועדה ותדון בעניין בתחילת מאי. בלי שום קשר להחלטה שתיפול אני אסע. כשאחזור יהיה לי עניין לא סגור עם רשויות צה"ל. נו, אז תעשו לוח תורנויות לביקורי בכלא 6?

KM-AIR

New member
זה בסדר- גם שרית חדד לא תופיע בחזרה

הגנראלית- היא הודיעה רשמית שאין לה כל כוונה להופיע בשבת.

איתמר2002

New member
שרית חייבת להופיע בחזרה הגנרלית

היא מחוייבת ע"פ החוקים והכללים של התחרות. החזרה הגנרלית מוקלטת ונשמרת כגיבוי לשידור החי וההופעה שלה שם משמשת גם לקליפ הקצר שמשודר לפני ההצבעה בתזכורת. יהיה מאוד מעניין לראות איך שרית חדד באמת תתרץ את ההופעה שלה בשבת בחזרות ("לא עבודה,משימה לאומית!").בכל מקרה האולם נמצא ממש מחוץ לעיר לכן ברגל היא לא תוכל להגיע. אבל היא הצהירה שהיא נוסעת בשבת אז כנראה שהבעיה היחידה תהיה של אבי גואטה, שהוא אדם מסורתי-דתי.

לי היתה אמורה להיות בחינת מגן

ב26.5 ............ אז עשיתי דבר מאוד פשוט, שקיבלתי את הלוח מבחנים יצאתי מהכיתה, הוצאתי את המורה להסטוריה מהחדר מורים, הוצאתי גם את הרכז הסטוריה ופשוט נזפתי בהם על החוצפה שלהם לקבוע מבחן מגן בידע עם ומדינה יום אחרי הארוויזיון. ציפיתי שהם יצחקו עלי, יכעסו עלי שהפרעתי להם. אבל להפתעתי הרבה עם באמת גילו עניין ואפילו אמרו שזה לא היה תלוי בהם , מענין ! אבל בכל מקרה, בסוף התאריך הזה התברר בטעות ובסוף הבחינה ב3.5
אין לי שום דבר יום אחרי הארוויזיון (אבל 4 ימים אחרי כן.......) אז המלצה, קח את המורה שלך למתמטיקה ואת רכז המתמטיקה לשיחה ונזוף בהם.

../images/Emo13.gif דיברתי איתה כבר

והיא היתה אמורה להחליף לכל הכיתה בכלל בגלל שבאותו יום היא יוצאת לסיור עם הכיתת חינוך שלה
איזה מזל...

lambada

New member
המבחן האחרון שלי...הוא ( שימו לב)

בתאריך ה- 24 למאי!! בתנך! מבחן ענקי! אחח...אדיר אדיר... ידידי היקר, מה שתעשה, לא נזיפות ולא עצומות ולא נעליים. פשוט מועד ב´.

אייל_18

New member
...ולי יש הרגשה שלא ישחררו אותי

מהטירונות באותה שבת של ה-25. באמת, אני יודע על מה אני מדבר. אפילו לברוח מהבסיס לא יהיה לי סיכוי! אני יודע שזה נשמע פתטי, אבל... אני אשתגע בלי האירוויזיון! איך אני יצליח לשרוד את המשך הטירונות, להחזיק את עצמי, בידיעה שאני לא הולך לראות את האירוויזיון? איך אני יעבור את אותו יום שבת, את הדקה הזאת, 22:01 ? איך אני ימשיך להעביר שעות ארוכות בלי שביב מידע על הגירסא החדשה של מקדוניה, בלי להתעסק במי נתן למי בשנה זאת וזאת? אמממ... מבחינת השירים אירוויזיון 2002 לא נותן לי את ה-הרגשה הזאת, הצמרמורת, אבל יש כמה שירי אירוויזיון שפשוט מתנגנים לי במוח כשהסמל צורח עלינו - נורווגיה 95´, קרואטיה 2001, ישראל 2002 (הזדעזעתי לשמוע איזה חיילת אחת עושה לזה *גירסא* משלה) ובייחוד, יותר מהכל... היהיהי - בריטניה 69´ Boom Bang A Bang !!! וכן, גם מתחשק לי לזוז לצדדים ככה כמו לולו ולעשות עם העיניים! היא הייתה כזאת חמודה ! אז באמת אוווווף. כאילו, יכול להיות שהאירוויזיון יעשה את מה שהטירונות לא יכולה? האירוויזיון ישבור אותי? יבדוק את סף הסיבולת שלי? האם השיניים של רוסה מצדיקות ישיבה בכלא? האם לראות את יוון וקפריסין מחליפות 12 נקודות זה שווה את האפשרות שיעיפו אותי מהמקום שאני רוצה להיות בו? בעעעעע. מצה"ל הפרחים בחזרה אליך, שרהל´ה.

למעלה