...ולי יש הרגשה שלא ישחררו אותי
מהטירונות באותה שבת של ה-25. באמת, אני יודע על מה אני מדבר. אפילו לברוח מהבסיס לא יהיה לי סיכוי! אני יודע שזה נשמע פתטי, אבל... אני אשתגע בלי האירוויזיון! איך אני יצליח לשרוד את המשך הטירונות, להחזיק את עצמי, בידיעה שאני לא הולך לראות את האירוויזיון? איך אני יעבור את אותו יום שבת, את הדקה הזאת, 22:01 ? איך אני ימשיך להעביר שעות ארוכות בלי שביב מידע על הגירסא החדשה של מקדוניה, בלי להתעסק במי נתן למי בשנה זאת וזאת? אמממ... מבחינת השירים אירוויזיון 2002 לא נותן לי את ה-הרגשה הזאת, הצמרמורת, אבל יש כמה שירי אירוויזיון שפשוט מתנגנים לי במוח כשהסמל צורח עלינו - נורווגיה 95´, קרואטיה 2001, ישראל 2002 (הזדעזעתי לשמוע איזה חיילת אחת עושה לזה *גירסא* משלה) ובייחוד, יותר מהכל... היהיהי - בריטניה 69´ Boom Bang A Bang !!! וכן, גם מתחשק לי לזוז לצדדים ככה כמו לולו ולעשות עם העיניים! היא הייתה כזאת חמודה ! אז באמת אוווווף. כאילו, יכול להיות שהאירוויזיון יעשה את מה שהטירונות לא יכולה? האירוויזיון ישבור אותי? יבדוק את סף הסיבולת שלי? האם השיניים של רוסה מצדיקות ישיבה בכלא? האם לראות את יוון וקפריסין מחליפות 12 נקודות זה שווה את האפשרות שיעיפו אותי מהמקום שאני רוצה להיות בו? בעעעעע. מצה"ל הפרחים בחזרה אליך, שרהל´ה.