אוף!!!!!!!!!!!!

אוף!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אתמול עשיתי בייבי סיטר על שני ילדים קטנים, בן ובת, הילדים האלו ממש עייפו אותי, ואחרי ששיחקתי איתם בקלפים של פוקימין עשר פעמים! ובמשחק זיכרון של טרזן לא יותר ולא פחות מעשרים משחקים!! הוריהם היקרים נזכרו לבוא!לילדה קראו |הדגשליה| ובמקום זה אני כח הזמן קראתי לה מיה! אז חזרתי הבייתה התיישבתי על הספה בסלון, ונרדמתי! לא ראיתי מורדים!!!!!!!! איזה באסה!!!!!! ופי מה שכתבה אהובתי היקרה חרמניה! היה פרק שכמעט כולו על בנגי! אוף!!!!!!!!! מה גם שהורדתי את הקליפ של פבלו ומריצה, ואת הנשיקה שלהם לפני יומיים! וכשראיתי אותם בכיתי! אני באמת בכיתי! ובמשך יום שלם הייתי עם פרצוף של תשעה באב...... כשאני לא מפסיקה להגיד שזה לא פייר! מוות למריצה! לא פייר איך שהוא מנשק אותה בסוף הקליפ!!!

HoRsEs

New member
מסכנה...תחכי שזה יגיע לפוקס קידס...

אני מחכה למרות שזה יהיה מצונזר

Benja GiRl

New member
אני אגיד פעם 1 ואחרונה...

לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קוראים לו בנג´י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיימתי את דבריי, אני הולכת לחברה שלי ואני אראה את ההודעה רק מחר.. ביי ביי

ענת פ.

New member
תסלחי לי...

אבל את צריכה ניעור דחוף! זה ששתי דמויות פיקטיביות בסדרת טלויזיה מתנשקות זה לא בדיוק סיבה לבכות! וחוץ מזה, אז פיספסת פרק אחד, אז מה? אני לא יכולה לראות שום פרק, גם כי זה לא החדר שלי, גם כי אסור לי להישאר מחוברת בשתיים בלילה, וגם כי אין לי אינטרנט מהיר, ואני לא אוכל לראות את זה בארץ כי אין לי פוקס קידס ואת שבעת הפרקים הראשונים אני בטוח לא אוכל לראות כי אני אהיה בספרד. אז מה? ביג דיל, סך הכל סדרת טלויזיה! וחוץ מזה, אתם שוכחים משהו מאוד חשוב-לא בטוח שהיא רצתה לנשק אותו באותו זמן! הם פאקינג שחקנים, זו העבודה שלהם להעמיד פנים1 תארי לעצמך שהיא צריכה לעשות את זה גם אחרי שהוא אכל סנדביץ´ עם שום ובצל וגם כשהיא עייפה ועצבנית על כל העולם. חשבת על זה?

Sweet SuGaR

New member
נילו"ש שמתייחס לרז! קבל!

בלה בלה [URL='http://'] חה חה[/URL] להלהלה

תסלחי לי גם את.......!

כן בשבילי זה סיפור גדול שאהבת חיי מתנשק ככה עם מישהי! רק לידיעתך......... גם לי אין ממיר! אבל שני ההורים שלי כמעט הסכימו! אז אם את לא אוהבת אותו כמו שאני, או שאין בך כזו התרגשות לראות המורדים אז אני מצדיקה אותך, אבל לפי הודעתך המקסימה, רואים שזה בדיוק ההפך! ואני חוזרת ושואלת? י יכול לשוח לי סוויט בייבי? 150301330 טוב תראו, הבית ספר שלי מארגן קורס מתמטיקה ומחייב את כל התלמידים ללכת, הוא עד יום שלישי! זא אומרת שאני מתחילה את הלימודים עכשיו יותר מוקדם מכם!!!!!!! לא נראתה באסה יותר גדולה מזה........... מה שאומר שאני לא אהייה הרבה בפורום...... אני אתגעגע!

Benja GiRl

New member
ליאור (ככה קוראים לך, נכון?)

תשני את השם משתמש!!! אני לא יכולה להסתכל על זה!!!!!!! וחוץ מזה... מה הקשר ששכחת את הסיסמא?? אי אפשר להחליף שם משתמש.. את צריכה לעשות 1 חדש לגמריי! דיי עם התירוצים!!

קארין14

New member
את לוקחת את זה יותר מדיי קשה!!!

תירגעי!!!!!!!!זה כאילו את ומריצה מתחרות עליו או משהו...אז זהו שלא! זה שאת מעריצה שלו זה לא אומר שאיי פעם בחיים יהיה לך איתו משהו זאת רק סידרה יש דמויות אוהבים ולא אוהבים אז לפי דעתי את צריכה לכבד את מי שאוהב את מריצה אני תאמת לא כל כך אוהבת את לואיסנה אבל אני לא מבטא את זה בכל הודעה שאני רושמת את צריכה לחשוב פעמים לפני שאת כותבת משהו מעליב או את מבטא את היחס שלך לאיזה שהיא דמות

למעלה