אוף!!!

nicolada

New member
אוף!!! ../images/Emo46.gif

קיבלתי עכשיו את הטלפון הכי מעצבן בעולם!! ממחלקת פריון בתל השומר, התקשרו להגיד לי כי הם "מוותרים על המחזור הזה, ושאקבע פגישה נוספת עם הרופא לשינוי תוכנית הטיפול". מה זה????
תוכנית הטיפול שאני נמצאת בה עכשיו היא הזרעה על בסיס ביוץ טבעי, ומכיוון שהיום זה כבר היום ה- 20 למחזור, והם לא רואים שום התקדמות לקראת ביוץ, אז רוצים לשנות תוכנית!!! ואצלי זה במילא תמיד מחזורים כאלה ארוכים, והם לא מוכנים להקשיב לי! וכשקבלתי על כך, ואמרתי שאני יכולה סתם לפספס את הביוץ החודש, ושוב לקבל מחזור (כאילו שזה מעניין אותם...) אז קיבלתי תשובה של "לא, את לא תפספסי, המזכירה תקבע לך פגישה לשבוע הבא". בא לי להרוג שם מישהו.
ושאותו אחד שאשתו תסבול מאנדו. וגם הבת שלו. ואז נראה אותו אומר לשנות תוכנית טיפול, עוד לפני בכלל שהיא התחילה.........

פיצ 50

New member
מכירה כזה טלפון מקרוב

גם לי הם עשו את זה ..... ואני יודעת שזה מבאס בפרט שהן אומרות את זה בכזה יובש...וגם אם את רוצה אין לך רופא לדבר איתו..... בובה אני שולחת לך
ואהבה....

nicolada

New member
פיצפיצ,

את צריכה לדאוג עכשיו אך ורק לעצמך!! מה את עסוקה בלקרוא דאגות שלך אחרים?? הלוואי ויום אחד הפורום הזה יתמלא כולו בהודעות של "איזה שבוע נהדר! בלי כאבים!"
"אני בהריון!"
"אני כבר לא מרגישה שום מוקד אנדו מציק!"
"אני בהריון!"
"אני ילדתי!!"
"גם אני בהריון!!"
"אני אוטוטו יולדת!"
"אני, בכלל מרגישה בעננים!!!"
"זהו! לא רואה יותר רופאים לפחות עוד שנתיים!!!"
אמן! ולך, פיצ, אני שולחת המון המון כוחות וחיזוקים ומחשבות חיביות, וחיבוקים ונשיקות!

liats80

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

עד אז המון
. מקווה שיסתדר עוד במחזור הזה.

כמה לא מפליא...../images/Emo201.gif

התנהגות כל כך מתאימה להם... תתקשרי לגילה כבר עכשיו (לפני שהיא הולכת) ותדרשי להגיע כבר ביום א' כדי שאולי באמת לא תפספסי את החודש. וביום א' נמצא אליצור המקסים תדרשי להכנס רק אליו !

nicolada

New member
אה?? ../images/Emo2.gif אליצור המהולל נמצא בתל השומר???

אני מרגישה ממש קללוס עכשיו!
תודה! מייד התקשרתי, אח, והאחיות שם! "נשמות" אחת אחת!!
"זה דחוף? גילה בדיוק יוצאת" "אני רוצה לקבוע תור לרופא" אחרי ששאלה לשמי ענתה לי "אבל אמרנו לך להתקשר ביום ראשון!"
אאאאאאאאאאהההההההההההההההה!!!!!!!! מה, מה כואב להן??? לא רוצה לקבל עוד ווסת, לא רוצה!!! מעצבנות! מזל שגילה המזכירה עובדת גם מחר.... נקווה שהיא תהיה יותר אמפטית. ותודה לכן!

בוודאי שהוא שם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תמיד תמיד תקבעי רק אליו ! מגעילות
תנסי להתקשר מחר שוב, ואם לא ילך מחר ביום ראשון תתקשרי ב7 בבוקר, בתקווה שיסכימו להכניס אותך לרשימה של יום א'. אם לא היית בהזרעות הייתי מציעה לך לעבור לפרטי... הלוואי וההזרעות יצליחו !

nicolada

New member
לא, עוד לא הייתי

בהזרעות... זו היתה אמורה להיות הפעם הראשונה. כולן ממליצות לי ללכת לפרטי, אבל בחיי, שאין לי כוח להתחיל לחפש רופא פוריות פרטי. סיבה מטומטמת, אני יודעת, אבל קצה נפשי מעוד רופאים / תורים / בדיקות. אני כאילו חושבת לתת להם צ'אנס פעם פעמיים שלוש, ואז נראה... ושהם כבר במילא נמצאים בתה"ש, ומרפאת האנדו שם חשבתי שזה יקל עליי. אבל נאדה. המלצות על פרטי באיזור רמת גן קריית אונו יתקבלו בברכה!

תראי לדעתי

ללכת להזרעות בפרטי זה בזבוז כסף. הזרעות לדעתי כדאי בציבורי ולחסוך את הכסף אם תצטרכי את השלב הבא (בתקווה כמובן שלא!). בפרטי אני כמובן ממליצה על אליצור
, בזכותו יש לי את הפשוש המקסים שלי, הוא מקבל בת"א ברמת החייל לא רחוק מאסותא. לא ארחיב אבל שילוב שתי המרפאות בתה"ש, לפחות אצלי, גרם להפסקת הטיפול ממרפאת הפריון בגלל שהמרפאה השנייה שלחה אותי לבדיקה שמרפאת הפריון טענה שאין צורך כרגע, ההתערבות הזו גרמה להפסקת הטיפול ואף אחת מהמרפאות לא ניסתה/רצתה לעזור לי לחזור לטיפולים. ואז כמובן בלית ברירה עברתי לפרטי... כך שהשילוב לפעמים מטרפד... את רמת גנית?

galim29

New member
אכן אוף../images/Emo10.gif

תצעקי עד לב השמיים. ותגידי להם בלי בושה שנראה אותן עם אנדומטריוזיס, הגיע הזמן להיכנס בכל התופעות של ההתנהגות המגעילה. כמו שאת רואה אני מאוד לוחמנית
... בעקבות המהפיכות במדינות ערב, גם אנחנו צריכות להרים את הראש ולהפגין נגד ההתנהגות, ועוד מצד נשים.

nicolada

New member
אפרופו מהפיכות והפגנות,

ועוד אלו שבמדינות ערב, היתה הפגנה ביום שלישי על המצב העגום של מעמד הביניים, והרגשתי מאוד בודדה, כי אפאחד לא רצה לבוא איתי
פעם הבאה אני מזמינה אותך!
ותאמיני לי- אני לא אשתוק!

galim29

New member
אני עדיין מחכה להפגנה הגדולה../images/Emo8.gif

שנתחיל להפגין על איך שאנחנו עם שלא מפגין. מדינות קמות ונופלות על הרבה פחות מה שקורה אצלינו. מתאים לי הנפגנה מול הכנסת או מול הבית של ברק (שבטח לא ישמע כלום במגדל השן שגר בו כי החלונות אטומים) שיתפטר ויקח את שאר הממשלה המאוסה איתו.

nicolada

New member
אם היה אייקון של מישהו מקיא

הייתי שמה אותו על ברק. איכס פיכס קיכס!!! אני מתעבת אותו! אם יכולתי, הייתי הולכת גם להפגנה שיש היום בעזריאלי...

זואילי

New member
ניקולדה יקרה

מרפאת הפריון בתה"ש... מקום מאוס. נתתי להם צ'אנס, אבל ברחתי כל עוד נפשי בי. היחידה שם מנוהלת ע"י האחיות. והאחיות שם חושבות שהן אלוהים. אם היית ללא אנדו ברקע, אז הייתי אומרת לך כמו מייקי, תעשי הזרעות בציבורי ולא בפרטי. אבל... א. אני לא חסידה של הזרעות באופן כללי לאנדואיות (על אף שאני יודעת שיש מזה הריונות). ב. אני לא חסידה של הציבורי כשזה מגיע לטיפולי פוריות לאישה עם אנדו. מה שברור - ביח' הפוריות לא ייתיחסו ברצינות לאנדו ולחשיבות של כל ביוץ ווסת עבורינו. אל תצפי.. גם אם יצא לך לפגוש שם את אליצור, זה לא אומר שבימים שתעשי מעקבים הוא יהיה שם כדי לתת לך הנחיות. אם את יכולה למצוא רופא בסגנון של ברקוביץ'. או גירטלר, נהרי וכו' - כאלה שהם שייכים לקופה מסויימת אבל הטיפול אצלהם בציבורי הוא שהרופא בלעדי על התיק שלך - אז זו אופציה טובה שבטח עדיפה על יח' הפריון בתה"ש.

למעלה