אוף

ThE BluEyeS

New member
אוף ../images/Emo4.gif

מכירים ת'קטעים האלה שאתם פתאום בדאון ?! אוף.. אני ככה כבר.. כמעט שבועיים.. וזה פשוט לא עובר.. וכמה שיצאתי, וכמה שניסיתי לעשות הכל [ובאמת שניסיתי], זה לא עזר
זה קרה בגלל כל מיני דברים.. חלק עברו ונשכחו, אבל חלק לא יעברו בזמן הקרוב.. ואני לא כ"כ רואה דרך עקיפה.. והכי מעצבן - שזה משפיע עליי בצורה מוזרה.. זתומרת.. פתאום התחלתי לקחת דברים יותר באיזי, בסבבה.. כבר לא אכפת לי מדברים שהיו חשובים לי מאוד פעם [אני לא מדברת על דברים ממש חשובים.. אלא על דברים קטנים בי, שפשוט עכשיו כבר לא אכפת לי].. אני כבר לא עם החברות שלי, אני רוב הזמן עם ידיד שלי [הוא ה-ידיד שלי..], ו.. עם חברה אחת שאנחנו בקשר די מרוחק.. וכמובן חבר שלי.. האמת?! אין לי מושג מה עובר עליי.. כי אני יודעת שאני עוד מעט אקום וארגיש "וואי סבבה.." בשאנטי כזה.. נהייתי ספונטנית לגמרי.. אפילו יותר מדי.. ממ.. דברים טובים ורעים ביחד.. מוזר ?! טוב או לא טוב ?!

תות15

New member
ילדה..

פשוט תירגעי.. תחיי את החיים איך שיוצא.. איך שאת מרגישה ככה זה הכי טוב.. התקופה הזאת תעבור הזמן הוא הפתרון הכי טוב שיש..

sh53

New member
נראה לי שהמצב יוצר אצלך בלבול

והסיבה שאת בדאון כבר כמעט שבועיים, אולי זה בגלל שאת "בורחת" מהמצב ולא מתמודדת איתו ("זה קרה בגלל כל מיני דברים.. חלק עברו ונשכחו, אבל חלק לא יעברו בזמן הקרוב.. ואני לא כ"כ רואה דרך עקיפה.. והכי מעצבן - שזה משפיע עליי בצורה מוזרה.. זתומרת.. פתאום התחלתי לקחת דברים יותר באיזי, בסבבה.."). זה כן מפריע לך ואת מודעת לזה, רק שהחלטת להרפות מזה כי זה מפריע לך "בקטן", אבל אני לא חושבת שזה מפריע לך "בקטן", כי אחרת לא היית נכנסת לדאון ולא היית מציינת את זה פה. מה אני מציעה לך בענין זה? לעבוד על הדברים "הקטנים" שכן מפריעים לך, גם אם הם קטנים, אך מדובר בעוד דבר קטן, עוד דבר קטן ועוד דבר קטן - את נהפכת למישהי אחרת, לא את, וזה לא מוצא חן בעינייך. אני מבינה שיש לך ידיד שהוא ה-ידיד מבחינתך, אך אי אפשר להיות כל הזמן רק איתו. יש דברים שכיף לעשות עם ידידים ויש דברים שכיף לעשות עם בנות, מה גם שהראש של הבנים והבנות שונה, ולכן צריך לאזן את זה. חברות - ברבים. ידיד - יחיד. למה קודם היו לך המון חברות וידיד אחד ואת "ויתרת" על כל החברות? יש סיבה לכך? אם התשובה כן - אז להתחיל לעבוד בכיוון ולנסות לשנות את המצב ולא "לברוח" ממנו. מה קרה עם החבר? האם הקשר התרופף או שהוא נשאר אותו דבר? לא הבנתי ממה שכתבת - אולי לא שמתי לב למילה מסויימת שהייתי צריכה לשים לב אליה והיא היתה אומרת לי מה המצב ביניכם. את מוזמנת כמובן לפרט יותר אם בא לך

ThE BluEyeS

New member
לא לא לא, ממש לא התכוונתי לזה..!

לא 'וויתרתי' על החברות שלי !! ממש לא !! פשוט הקשר נחלש.. כל אחת מצאה לה את ה'חברה הכי הכי', ואני לא מאמינה בדבר כזה.. פשוט אין לי חברה אחת שהיא ה-חברה.. כולן חברות, וזהו. אבל מה לעשות, הלאה.. שייהנו, גם לי יש את החברות שלי [אולי הן לא רואות את זה, אבל זאת כבר לא הבעיה שלי], ואני אסתדר טוב מאוד.. ועם חבר שלי הכל בסדר.. הקשר ממש לא התרופף.. הכל מעולה
מעכשיו, אני זורמת. מה שיהיה-יהיה. בלי לשקול כל דבר מאה פעמים.. פשוט לזרום, לראות מה ייקרה.. הרי בסוף הכל יהיה לטובה, לא ?!
אני יודעת שזה מסובך לענות לי, כי.. בלילה הייתי בדאון, ועכשיו אני באיזי, ואני גם לא כ"כ מפרטת על המקרה.. אבל.. אני מעדיפה שזה יישאר ככה.. קשה לי לפתוח ת'מקרה הזה כי הוא ממש כואב ומסובך.. אז.. תודה רבה למי שהגיב

sh53

New member
אוקיי

יש לי הצעה נוספת. אם לא בא לך להעלות את הנושא מהניק הזה, אולי לפתוח ניק חדש להודעות מסויימות שאת לא רוצה שייקשרו אלייך? אולי ככה תרגישי יותר חופשי לכתוב בפורום? רק להזהר לא להתבלבל בניקים ולבדוק כל פעם באיזה ניק את כותבת. אם התבלבלת בניקים ואת רוצה למחוק הודעה שלך שכתבת בניק הזה, את מוזמנת לפנות אלייך ולומר שהתבלבלת בניקים ואת לא רוצה שיזהו אותך ולבקש שאמחק את ההודעה בניק הזה. את יכולה לחכות יום או יומיים, לכתוב שעברת פה במקרה, ראית את הפורום, הוא מתאים לנושא שלך ולהעלות את ההודעה (ככה כולם עושים) או לשנות קצת את הסגנון ולהעלות את ההודעה לפורום.

Aussie Girl

New member
טוב או לא טוב?!

אם את כותבת ההודעה זו נראה שלא טוב לך אם המצב ואם איך שאת מרגישה. תחשבי מה יכול לעזור. אולי אפילו דברים קצנים. מוזיקה שאת אוהבת, מאכל, משקה כל דבר. תעשי פשוט את מה שאת באמת רוצה לעשות. לעשות דברים לא שגרתיים זה בהחלט בסדר ואף מאוד משחרר.

למעלה