אוף.....

ocean22

New member
אוף......./images/Emo4.gif

אני לא מאמינה שלא אהיה במפגש אצל אביבה,זה נופל בדיוק ביום שאהיה בחו"ל וכל כך רציתי לנסוע ולפגוש את כולן אוף אוף אוף!. חוץ מזה רציתי לצרף לכן שעון שעשיתי מקרטון ביצוע ושבלונות המשך שבוע טוב אושן.
 

lilachh

New member
השעון יצא יפה מאוד - אסתטי ../images/Emo20.gif

זה מקרטון ביצוע? איך שמרת שהוא ייצא כל כך ישר ולא יתקפל מהצביעה?
 

ocean22

New member
מרסי../images/Emo9.gif

לא יודעת הוא פשוט ישר אולי משום שהוא מצופה באיזה שהוא ניר עליו,זה קרטון ביצוע ישן מאד שישב במחסן ועדין נראה במצב מצוין זה לא מהקרטונים שיש היום בחנויות אלא קרטון מהזמן שאבא שלי היה סטונדט!
 

lilachh

New member
זה הקרטוני ביצוע שיש עליהם ציפוי?

כמו שמשתמשים במיסגור תמונות לעשות את הפספרטו?
 

dili

New member
לילך, איפה קנית את קרטון הביצוע הזה

בחנות יצירה? בגלריה של מסגור?
 

lilachh

New member
דילי - בחנויות מיסגור..לא נתקלתי

אף פעם בחנות יצירה והאמת שחנויות מיסגור בד"כ גם לוקחות מחיר די מופקע בהשואה לקרטון ביצוע רגיל בין 10 ל-12 ש"ח. אבל אני מאוד אוהבת לעבוד איתם.
 

dili

New member
יש לך מושג אם ניתן להכין לבד?

אולי להדביק משהו על קרטון ביצוע רגיל?
 
תכנסי לזגג ותשאלי הוא מוכן לתת

שאריות. הזגג ליד הבית שלי בשמחה תרם לי את שאריות קרטוני הביצוע שהתגלגלו אצלו. הם בדר"כ זורקים את מה שאין להם שימוש בו ולא אכפת להם לתת.
 
דילי, תנסי את הדרך הזו...

כשאני למדתי אומנות, עבדנו המון על קרטוני ביצוע. כדי שלא ייוצר כיפוף בצד אחד מרחנו דבק (פלסטי - רגיל) בעזרת מכחול בשכבה דקה ולאחר הייבוש מרחנו גם בצד השני. כאשר שני הצדדים מצופים בדבק (שהופך שקוף),קרטון הביצוע עמיד בפני כיפופים. בכל מקרה אם הציור / העבודה כבר מוכנה ונוצר כיפוף אפשר להניח מתחת למזרון... תנסי את ההצעה שלי, אני בטוחה שתהיי מרוצה.
 

lilachh

New member
מצטרפת להצעה - כנ"ל אם מורחים

בצבע אקרילי בבשני הצדדים (זה מה שאנחנו הינו עושים)
 

רינס

New member
אם יש עליהם ציפוי , איך צבעת?

קרטון ביצוע עם ציפוי דומה לקפא?
 

lilachh

New member
רינס -הציפוי הוא מן טפט נייר מחוספס

זה הקרטונים ששמים כפספרטו לתמונה כשאת שולחת תמונה למיסגור...ולכן אין בעיה לעבוד עליו.
 

אורלי99

New member
אולי אפשר????

גם אני לא יכולה באותו סופשבוע.....
אולי יש אפשרות להעביר את המפגש לשבוע אחר כך??? השעון יצא לך יפיפה
 
למעלה