אוף!!

kserasera

New member
אוף!!../images/Emo34.gif../images/Emo93.gif

מצד אחד אני מרגישה שיש לי משיכה לנשים. מצד שני אף פעם לא ניסיתי, ויכול ליהיות שאני ממש לא אוהב את זה. אני רוצה לנסות ליהיות עם אישה, לאו דווקא לשכב, להתחבק להתנשק, ללטף, להתנסות... אבל אני לא יודעת איך ומאיפה להתחיל. לא רוצה להרגיש זולה וומחפשת, מצד שני אני מחפשת...חח נו עיזרו לי. איפה יש מקומות בהן אוכל למצוא את מבוקשי
..?

היי:)

זה נשמע אולי נדוש אבל.. לא יודעים אם לא מנסים.. ומה יקרה אם תנסי ולא תאהבי את זה? אי לא רואה משהו רע בלנסות ההיפך אני חושבת שצריך לנסות בעיקר אם מרגישה משיכה כל שהי.. את יכולה להסתכל על זה גם הפוך.. אם היית עם גבר למה לא היו לך התלבטויות לפני אם תאהבי את זה ?אני מבינה שאת גרושה קחי דוגמא את הבחירה שלך שהיתה להתחתן.. זה לא הסתדר בסוף אבל זה לא נורא אז עוזבים את זה.. אבל את כן ניסית. ואת יכולה להשיג בהרבה מקומות בילוי לא חסרים:) פשוט את צריכה לצאת לשם אולי בהתחלה כדי לבדוק ו"לגשש" במקומות בילוי של לסביות לדעת אם זה מוצא חן בעינך ולהכיר שם את הסביבה והאנשים מישם לזרום לבחירתך..:) אני לא רואה את זה כמשהו זול להיפך אני רואה בזה דבר יפה שאת פתוחה וכנה עם עצמך, אני מקווה שהעצה הקטנה שלי תעזור או לפחות עודדה:) אני יודעת להתחיל לבצע זה קשה אבל קחי טיפ נוסף.. לפעמים אנחנו עושים את הדברים קשים יותר ממה שהם נראים ובסופו של דבר מגלים שזה לא היה קשה כמו שחשבו ואולי אפילו נהנים מהניסיון..:)

למעלה