אוף

../images/Emo97.gif ../images/Emo10.gif

לסבא שלי היה חום גבוה מאוד ואשפזו אותו. עכשיו הוא בריא פחות או יותר. אז בלילות הוא התחיל להסתובב בבית החולים כי משעמם לו. אמא שלי סיפרה לי שקושרים אותו למיטה. זה מזעזע! זה לא מה שעושים בבתי משוגעים?! הוא הסביר לה ולי - בעילגות מה- שקשרו אותו למיטה והוא כעס מאוד והוא לא רוצה שיקשרו אותו למיטה. זה איום ונורא! וגם אי אפשר לשחרר אותו לפני שיגיעו התוצאות של הבדיקת דם- שתן- צואה. =[[[

LaLaPoP

New member
:OO ../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

מזה קושרים אותו? :OO איזה חוצפה =O

Damn it

New member
זה עובד!!!!!1111111111111

[או שאולי אני חולמת?] תצבטו אותי?

אז מה יותר גרוע?../images/Emo211.gif

לראות מישהו שאת מאוהבת בו עם מישהי אחרת, או לשמוע מידיד ממש טוב שלך ומחברה טובה שלך (שהם בצירוף מקרים מוחלט גם אקסים טריים) כמה הם שונאים אחד את השני (למרות שיש לי תחושה שהזורק עדיין מאוהב בה)? או בכלל לשמוע מחברה שלך (שהיא במקרה אקסית של ידיד שלך) דברים בלשון "אתםמתאימיםומאוהביםאחדבשניואניארמוזאתזהואנילאמבינהשומדברבכלל"? גאד, זה כל כך משעשעD: אם הבנתן משהו מחיי המסובכים והמשעשעים, אתן מוזמנות להגיב.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif יש לנו את הטיול הכי מוזר

שיכול להיות נגנת גיאוגרפיה (היכן שאני נמצאת) נוסעת מחר לטיול בנגב.. בינתיים נשמע טוב ונחמד. בחלק הראשון של הטיול אנחנו נוסעים לרמת חובב - המזבלה של כל הארץ, נראה את השפכים של המפכלים, את כל הזבל שאנחנו זורקים מדי יום וכו' - אך איזה ריח בחלק השני נעשה טיול כיפי בעיר רהט - עיר בדויית, ואז ניסע לישובים לא חוקיים של בדוייקם (תראו את האבסורד שבדבר) תהחלו לי בהצלחה

Blue Pencil

New member
מבוגרים:p

היה לי היום שיעור סנובורד, ונשאר לי שיעור אחרון. בסוף השיעור התיישבתי ליד אבא שלי, ואחד הבעלים של הסקימולטור - שהוא מבוגר כזה, שלושה ילדים מעל גיל 20, אז תעשו חישוב לגיל שלו לבד - ודיברתי איתם. אמרתי לבעלים שאני רוצה שהשיעור הבא יהיה עם מדריך מסוים שם והוא אמר לי 'נדלקת עליו, הא?' -'המ..לא, לא ממש' -'לאלא, זה בסדר להודות בזה, לא צריך להתבייש' ואז אבא שלי אמר לו משפט בסגנון המשפטים שמבוגרים אומרים כשם מתלהבים מהילדים שלהם וזה - 'בקטע הזה הוא צריך לשלם לה' או משהו. והוא ענה לו 'אל תדבר בשפה של מבוגרים, תדבר בשפה ~שלהם~' והוסיף משהו בסגנון של 'היא נדלקה עליו' XDD זה היה מבדר:p

GalGul000

New member
מה זה החרא הזה?!?!

קודם משביתים י"א י"ב ומתעלמים מי' אח"כ משביתים ז-ח-ט ומתעלמים מי'. ועכשיו משביתים צפון ודרום?!?!?!!?! כיתות י' במרכז לא ישבתו לעולם? כוסאמק.

חמצמצה

New member
תן לי רק דקה לנשום,

באת לי כ"כ, כ"כ פתאום. מישהו לרוץ איתו, זה הסרט הכי מדהים שראיתי בחיים. שי
אסף
דינקה
תמר
פאק היא שרה פשוט יפה. ותיאודורה
אוייץ'. ממש סרט חובה^^

GalGul000

New member
הספר ה-ר-ב-ה יותר יפה..

הסרט יפה, אבל הוא הרס לי מלא דברים מהספר. כל הסרט רק התעסקתי בדברים שהם המציאו או שינו... נגיד תמר. בספר היא לא מסתובבת עם גיטרה ברחובות... היא מסתובבת עם טייפ שמוקלט שם אח שלה שניגן לה ועם זה היא שרה. היא לא מנגנת בעצמה. בכלל, שי ממש לא איך שדמיינתי אותו. ושלי!!!! מה נסגר. היא ממש לא נראית ככה. הרבה דמויות לא איך שדמיינתי אותם.... אפילו אם השחקנים כן מתאימים לתיאור ולאפיון דמות, פשוט דמיינתי את זה אחרת לגמרי בראש שלי. תמר שרה יפה אבל היא אמורה לשיר הרבההההה יותר יפה. בספר זה מתואר כמשהו חלומי כזה. היא שרה נחמד אבל זה עצור כזה. לא יודעת. אולי אני קצת קשה עם הסרט והיו לי ציפיות יותר מידי גבוהות. אבל זה אך ורק בגלל שהספר כזה מדהים וזה תמיד יהיה הספר האהוב עלי. אז קצת קשה להרפות.

חמצמצה

New member
כדאי לקרוא את הספר

אחרי שראיתי כבר את הסרט? או שהסרט הרס לי? :ם כי תיכננתי לקרוא לפני, כי אז באמת אפשר להשוות ציפיות למצוי, והפוך זה די בעיה, כי נראה לי שכבר חושבים על הסרט והכל.. בקיצור, אני בעייתית עם ספרים, כרגע אני באמצע 3-4 ספרים. אני מתחילה ואין לי זמן לסיים, ואז איכשו אני כבר מתחילה אחר כי נכנעתי עם האחרים, אבל אני שומרת אותם במקום זמין כשלכל אחד סימנייה קולית

למעלה