אוף

../images/Emo211.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר רודה מילר, מרצה להיסטוריה משפחתית, תתארח בפורום שורשים משפחתיים ביום שבת בין השעות 17.00-16.00 ותשיב על שאלות בנושא איתור שורשים משפחתיים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=325&msgid=91836131
בעוד כעשרה ימים, ישיק אמיר פיי גוטמן את הסינגל הראשון שלו באירוע חגיגי. רוצים גם אתם להיות שם? השתתפו בפעילות בפורום ואולי תזכו בהזמנה זוגית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1685&msgid=91874845

תודה לאל שעברתי כיתה../images/Emo211.gif

זה כל כך כיף להרגיש שלמישהו אכפת ממך. שאם אתה חולה ומתקשר למישהו מהכיתה בהפסקה יהיו עוד חמישה ילדים לפחות שירצו לדבר איתך. הבעיה היחידה היא שאני צריכה לשקר לאחת החברות הכי טובות שלי
ולא מגיע לה, היא בנאדם מקסים.

LaLaPoP

New member
אני מאוד מאוד מבקשת..../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

אני לא יודעת לבנות דוליז ואני מנסה המוןןןן וכל הטיוטוריאלים וכל ההסברים לא עוזרים לי כי אני לא מצליחה יוצא לי ממש מכוער ואני כבר המוןן זמן מנסה לבנות.... אז משהי יכלה לעזור לי בבקשהה :( אני מבקשת... אם כן אז האיי סי קיו שלי :316678356 או אם אתן רוצות אז במסר :( מקווה שעזרו לי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifצריכה עזרה :)

אני צריכה עזרה בזיהוי פונט.. אם מישהי מזהה במקרה את הפונט שבקובץ אני ממש אשמח אם היא תרשום לי איך קוראים לו או משהו [:

אנבלייי

New member
בחורילות ../images/Emo122.gif

אני צכה התייעצות :[ בסילבסטר יצאתי עם ידיד ממש טוב שלי והתנשקנו. עכשיו בהתחלה זה היה כזה- הממממ אנחנו ידידים ובלהבלה והתנשקנו אבל זה בסדר כי זה בתור ידידים ובלהבלה. וכל הזמן חשבתי שכאילו- גם מבחינתי וגם מבחינתו זה היה רק בתור ידידים! ושאני בכלל לא רוצה להיות איתו בקשר זוגי ושגם הוא לא רוצה איתי... אבל בכל זאת מצאתי את עצמי חושבת הרבה על הנשיקה הזאת ועל מה שיכול לצאת ממנה.. ואני נורא מבולבלת עכשיו
ואני לא יודעת בכלל מה. בהה. אהה. ממ.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו

אני חושבת שזה לגיטימי שתחשבי על זה, גם אם את לא רוצה איתו קשר זוגי. הרי בכול זאת הייתה נשיקה :ם בכול אופן תחכי קצת ותראי איך תרגישי. ואם את מחליטה שכן בא לך עליו... הממ תבדקי מה איתו [: ובכול אופן הורמונים משתוללים יאי D:

o0Invisible0o

New member
ה../images/Emo32.gif עוד קופץ?../images/Emo9.gif

בכל אופן, ראיתי החופשה. כ"כ חמוד וכיפי!!
כמה חבל שהחיים הם לא כמו סרט..לפחות לא סרט עם happy ending...
יותר נוטה לסוף כמו של בנים אינם בוכים.:X [לא במקרה זה סיפור אמיתי.
] אמממממממ...כן אני שבוזה משו.:X אני אוהבת אד.
עוד לא דיברתי פה עם נעה ואופיר..על זה שהם ביחד!
מוזר אבל כיף..נכון?
אבל איך העיפו את פראנקי לחלוטין!!
היא דווקא הייתה חמודה!
אני גם מאודדדדד אוהבת את התוכנית האוס, לא להאמין שרק עכשיו אני מגלה אותה..
אני שוקלת להוריד ולראות הכל במרתון מטורף..
אפילו היום..פשוט התמכרתי! נמאס לי לחכות שבוע לפרק.. [זה מגיע לשלב הזה עם כל תוכנית.
] בא לי כבר שיחזור גילמור, אבודים והירוז.:X
ואממממממממממממממ..אין לי כוח לצבא.
לא הייתי שם כ"כ הרבה זמן, טוב לי ככה.
לא רוצה לחזור. לעומת זאת, להשאר בבית כל היום?
הלוואי וכבר הייתי אחרי צבא, עושה מה שבא לי. [מודעת לעובדה שזה כ"כ בולשיט, זה בדיוק מה שאמרתי בתיכון..הלוואי שאני אהיה כבר בצבא ואעשה מה שבא לי. חבל ששום דבר לא יוצא כמו שאני מתכננת..
] אחחחחחחחח..מה נסגר עם ההודעה הזאת? מתמימה ומטופשת..עברתי לחפירות נפשיות.
אז אני חושבת שאני אסיים כאן. מחר יום ראשון.
לפחות לחברות שלי קורים דברים טובים! אחת- מתחילה קורס קצינים. השנייה- אוטוטו מתגייסת לתפקיד מעולה. תעשה את שירות החלומות שלי. בלהלהבלהבלה%@%%#&^%^%# די לשקוע ברחמים עצמיים.
[כן, אני מדברת לעצמי, יש בעיות?
]

Stinki Winki

New member
../images/Emo2.gif

רק עכשיו גילית את האוס?! בושה לך!! סדרה מצויינת
. זה באמת מוזר שאד וקרול ביחד אבל די משכו את כל העניין יותר מדי וזה נחמד כזה עכשיו
אפשר לנשום לרווחה כזה ולהתרכז יותר במי שחשוב באמת- וורן
!! אוף הוא צריך מישהי קבועה
שיחזירו את ג'סיקה מרטל הפוסטמה
לא אהבתי את פרנקי. היא הייתה כמו הקצנה של התכונות של אד שהן קיצוניות גם ככה והיא הייתה מעיקה...
תתעודדי הצבא ייגמר בסוף!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא רק עכשיו..כשהתחילו השידורים החוזרים..אבל נו..זה עדיין מאוחר.
כן, באמת בושה. זה מה שקורה כשרואים יותר מדי טלוויזיה, הרבה פעמים מפספסים את מה שטוב באמת. וורן.
הוא מצחיק אותי כ"כ. הוא באמת צריך מישהי..אבל ברגע שתהיה לו מישהי..באמת כבר לא יהיה להם מה לעשות בתוכנית, חוץ משטויות של מייק ואד [שזה, האמת..לא רע בכלל.
] פרנקי? לא יכולה. כל הזמן חשבתי עליה בסליידרס והיה לי כיף כזה.
היא הייתה חמודה, פשוטה כזאת.
כן, הקטע הוא..שכמו שכתבתי. ה שדברים כל הזמן יגמרו..לא באמת יפתור את הבעיה..כי הבעיה היא בי. ושם מתחילות החפירות..ולשם אני לא נכנסת. האמת שאם לא היה לי את כל החרא שלי מסביב..הצבא דווקא היה יכול להיות מהנה..במיוחד בתקופה האחרונה..אבל כמובן, יש דברים מסביב.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוורן? :|

מייק
. תגידו, איך החבר של וורן נהיה פתאום כזה רזה? אני מתכוונת במציאות, איך עשו לו את ה"ניתוח הצרת קיבה"? אהם הם ביחד. ועכשיו אני פתאום מבינה כמה אד מלודרמי ואוברדרמטי וזה משגע אותי. ממש מזל שיש את קרול שמנחיתה אותו לפעמים, ומצד שני הוא גורם לה גם לעשות דברים מוזרים, וזה כיף :]. האוס שווה וסקסי, ובושי לך! ההוא שמשקיע כסף בבית חולים בעונה הראשונה ממש מעצבן אותי כבר. אתה בסך הכל נותן כסף, מה אתה נדחף להחלטות רפואיות? יש את בנות גילמור בהולמרק באחד וחצי בצהריים- עונה חמישית. ובעשרה לשתיימעשרה [בערך] בלילה בערוץ 10, יש את העונה הרביעית [שלמרות שלורלי ולוק לא ביחד, ורורי עם לוגן שאמא שלה שונאת, זאת עונה יותר כיפית^^] הפרק הראשון- ראשון של חברים ממש מאכזב :\. הוא ממש לא בסגנון של הסדרה ולא קורה בו כלום. זה כאילו הם רצו להגיד בו: הנה אנשים. והנה עוד אחת. וזה מעצבן, זה פרק שנועד לשום דבר, הוא סתם שם. >ראיתי את הפרק הראשון בביפ, וממש רציתי לראות אותו [יש לי משהו עם לראות את הפרקים הראשונים של הסדרות, אני תמיד מפספסת אותם] והוא איכזב אותי, אז אני מביאה תסכול... P:

o0Invisible0o

New member
אני גם בעד מייק!../images/Emo99.gif

וורן הוא כזה ילד.
מארק? אני מניחה שהשחקן עשה דיאטה והסתירו את זה...ואז הוא עשה את "הניתוח" ואז הפסיקו להסתיר את זה?
אולי השחקן עשה את הניתוח אז החליטו להכניס את זה לתוכנית?
אין לי שמץ.o_0 אד וקרול- כן.
אהבתי עם המשחות שיניים..והניצחון וזה. פתאום האהבה היא דו צדדית..זה כיף.
שונאת את ווגלר, כן.
גילמור- טחנתי את הפרקים האלה..רוצה המשך לשביעית כבר.
פחחחח..זה סתם פרק ראשון לעוד תוכנית שמנסה להצליח..תחשבי על זה ככה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifראית את הפרק בהאוס אתמול?

זה היה כזה פרק עצוב. ילדה בת עשר שחוטפת פתאום דום לב. איך הם [במיוחד צ'ייס, שהיה בפרק הזה ממש זבל] כל כך נדבקו לזה שהיא שמנה. והיא לא כזאת שמנה.. היא מלאה, אבל מה אתם מגזימים? כאילו לא כל ילד שני באמריקה מעל המשקל. עם כל ההמבורגרים האלה שלהם. וכשאמרו לאמא שצריכים לכרות לבת שלה את הציצים שעדיין אין לה, זה היה כל כך עצוב. הייתי ממש עם דמעות בעיניים. [מה שיכול מאוד להיות שהושפע מההורמונים והמחזור שלי :||] אה, והאישה הזאת, בקליניקה. שסירבה לעשות ניתוח להוצאת גידול שפיר כדי שלא ירזה אותה, כי ככה בעלה אוהב אותה. ובסוף הילדים בכלל לא מבעלה, לא הבנתי מה קורה איתה? למה היא כל כך התנגדה להרזות, ואיך זה קשור לבעלה ולילדים?

o0Invisible0o

New member
זה באמת היה עצוב..../images/Emo4.gif

עשו אותה שמנה אבל ממש מכוער..כאילו שתראה בפנים מעוותת.
איך גידול?
זה מזה לא ריאלי.
אני רק נהנת מהאוס והערות הציניות בטירוף שלו..ומהבחורה והכנות שלה.
אה, וגם. אני מזכירה לעצמי את האוס.
מופנמת, צינית ובסה"כ לבד.

חמצמצה

New member
אני אמרתי לך לראות האוס פעם!!

אבל לאאאאאא היה לך יום קשה למחרת,אז רצית לישון בלהלהללהלה. מותי>.> פעם באה תסמכי עליי!! אהההההה אחרי כל ירידה יש עליהXD אז זה בסדר עזבי עם הרחמיים העצמיים, חכי טיפה ויהיה הרבהרבה יותר טוב:]] חוצמזה שהכל שטויות
אני אוהבת אותך:]]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif יא מצחיקה..אז התחלתי לראות!!

כן ראיתי בסוף את השידור החוזר בלילה!!
הכל בזכותך!

למעלה