(מאושרת D:)
D Dirtbag New member 27/11/06 #2 הו וואו ../images/Emo62.gif כמה זמן לא הייתי פה. יש פה אנשות ממש מוכשרות @.@ בכל מקרה, קפצתי להגיד שלום.
הו וואו ../images/Emo62.gif כמה זמן לא הייתי פה. יש פה אנשות ממש מוכשרות @.@ בכל מקרה, קפצתי להגיד שלום.
O o0Invisible0o New member 28/11/06 #14 ../images/Emo2.gifקרן!!!../images/Emo24.gif ואוו איזה ביקורים מפתיעים, גם את וגם יהב! וגם דנה שכבר קצת נעלמה..
../images/Emo2.gifקרן!!!../images/Emo24.gif ואוו איזה ביקורים מפתיעים, גם את וגם יהב! וגם דנה שכבר קצת נעלמה..
S Shusho New member 28/11/06 #8 אוח אין לי כח לשלוח מסר, ספיר את בא ה לטקס של תפו"ז? אולי דוליז יזכה שוב סתם לא הסיכויים נמוכים, אבל הידעתן שהפורום זכה במקום השני בקטגורית הפורום האומנותי כשעוד ניהלתי את הפורום (שזה מצביע על פני כמה זמן זה היה )?
אוח אין לי כח לשלוח מסר, ספיר את בא ה לטקס של תפו"ז? אולי דוליז יזכה שוב סתם לא הסיכויים נמוכים, אבל הידעתן שהפורום זכה במקום השני בקטגורית הפורום האומנותי כשעוד ניהלתי את הפורום (שזה מצביע על פני כמה זמן זה היה )?
S Shusho New member 30/11/06 #32 דה http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=89977966
T tamaguchi girl New member 28/11/06 #10 ../images/Emo89.gifבהצלחה ../images/Emo13.gif יהיה טוב, זה לא כואב
M mirymoo New member 1/12/06 #42 תודה אבל זה כן- זה שרט לי את כל הפה מבפנים וזהעדיים לא לוחץ כי יש לי רק קוביות1 מה יההיה אז
פ פרה מעופפת Oo New member 28/11/06 #15 ../images/Emo80.gifיהיה בסדר ../images/Emo9.gif גשר זה שקסי *מדברת הילדה שלא רוצה לעשות גשר* בכל אופן, בהצלחה איזה את עושה/עשית? D:
../images/Emo80.gifיהיה בסדר ../images/Emo9.gif גשר זה שקסי *מדברת הילדה שלא רוצה לעשות גשר* בכל אופן, בהצלחה איזה את עושה/עשית? D:
M mirymoo New member 1/12/06 #41 עשיתי../images/Emo10.gif שקסי?! שמו לי רק את הקוביות ואני נראית כמו ראפר- אם זה שקסי אז אממ טוב תודה
L LudaGirl New member 28/11/06 #11 אין לי אינטרנט אההה. לחודש ככה. נראה לי אבקר פעם בכמה זמן.. :/ ועשיתי מלא בובות חדשות בבית.