אוף

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיש סיבה מוצדקת לזה שנעלמת

תסתכלי על הכינוי
טוב אני מקווה שתכנסי יותר

חמצמצה

New member
guess who's back

מארה"בבבב=] RESPECT היה כזה טוב. ועכשיו הם בארץ=] תמונות בקרוב^^

Miss Naama

New member
קראתי הכל יואווו 3>>>

איזה אדיר!! ((:) איזה כיף שנהנית ככה
זה נשמע כלכך מגניבבבO;;; "...וכולם כל הזמן העירו על זה שאני רזה. אבל אכלתי מלא בטיול:O הם נוגעים לי בבטן ומלפפים עצמם סביבה ובוחנים האם היא דקה. תמותו כולכם;_;..."
קרעת אותי את ממש מותק :) איזה מגניב, גם אני הייתי רוצה להשתתף בחילופי תלמידים כזה [:

חמצמצה

New member
:OOOOOOO

היה מגניב^^ והיום היא עזבה, כי השבוע אירחתי מישי=] היה ממממממש כיף{: יש מלא דברים של חילופי תלמידים, בחופש יש מלא שנוסעים לגרמניה. אז אז תבררי !! באמת תבררי! זה הדבר הכי מגניב בעולם=] כי אני למשל, שונאת לטוס לחו"ל. ואז אני רבה עם ההורים וזה. אבל הפעם זה לטוס בלעדיהם, רק עם אנשים בני גילך לאנשים בני גילך וזה כייייייייייייייייייף=] אווווווהבת[=

אנבלייי

New member
יואווו הייתה מסיבה כזאת כיפית

בהתחלה לבשתיחולצה ארוכה עם מחשוף ומעליה מחוך. זה היה מאוד יפה, ולשם שינוי, היו לי שדיים!!! אבל לא יכלתי לנשום, והרגשתי כאילו השחלות שלי עלו לאיזור הגרון, ורק מלמלתי חצאי מילים כי לא היה לי מספיק אוויר ליותר. ניסיתי לרקוד עם המחוך, אבל יצא לי ריקוד רובוט-עם-מקל-תקוע-בתחת, אז לבסוף נאלצתי להוריד את המחוך. [נתתי אותו לשמירת חפצים והם שאלו מה זה. מלמלתי- זה..אממ..אהה..מחוכי?- ואז הם הסתכלו עליי כזה- למה את נותנת לנו מחוך, מה את מפגרת?- אבל לא חשוב, הם לקחו אותו בסוף.] ואז השתוללנו כמו חיות פצועות. אממ.. פשוט אני וחברהשלי רקדנו ממש הרבה וכיפי ומשום מה כל זכריי המסיבה באו אלינו ורקנו מסביבנו [בטח בגלל כישורי הריקוד יוצאי הדופן שלנו!!] והרגשתי כה נחשקת, [עד שמישהו זרק קרמבו לתוך הפרצוף שלי. אני מעדיפה להאמין שזה קרה בטעות.] ^^ עכשיו יש לי קצת האנגאובר, ואני לא מבינה איך זה קרה כי בכלל לא שתיתי. [חוץ משני בריזרים, וזה לא נחשב, כי בריזר זה כמו מיץ אבטיח מוגז] אולי זה פשוט תוצאה של יותר מידי טלטוליי ראש :}

למעלה