אוף

Miss Naama

New member
אומייגאד (:) היא מדהימה ברמות.

את בטח כוסית אש!%@&% איתה;[
איפה קנית!?#?@#?!?$% [לא שיש לי כסף לקנות, אבל נו
] וואי, נו, היא ממש מדהימה ((:)

יש לי ספר על היסטורית האופנה!

+
תשע מאות שנות אופנה. דודה שלי נתנה לי עד יום שישי.

o0Invisible0o

New member
%*@%@!$#%^$^@

יש מחר צבא.
ולא עשיתי כלוווווום כל החג.
שונאת שזה פשוט עובר ומבוזבז..

o0Invisible0o

New member
לך יש תכף סוכות וזה..../images/Emo4.gif

לי אין.
לפחות לא את כל סוכות. אין לי כלום. אני רוצה חופש חודש או משהו כזה.
וחבבבבבבבבררררררררררררררר!!!!!!!! וחברות גם לא יזיקו.
וכסף.
בשביל לקנות נגן, מצלמה דיגיטלית, דיסקים..
וכמובן..בשביל לא לחשוב על כסף.
גאד. התסכול.
חייבת לצאת מזה...

GalGul000

New member
בואנה איילת, את חייבת להפסיק לקטר!!

מי כמוני מבינה כמה שצריך להוציא את זה מידי פעם. והרבה. אבל את נותנת לזה להשתלט עליך.... בסדר, צבא. אין חופש. את פאקינג יוצאת יומיות!!!! תחשבי שיש חיילים שלא רואים את הבית כמעט חודש. עוד שבוע יום כיפור... זה חופש לא? חבר... בסדר אני מבינה שאת רוצה.. כולנו באותה סירה. אבל או שתפסיקי לחשוב על זה או שתצאי ותנסי לעשות משהו בעניין. יש עוד דברים בחיים חוץ מחבר... תנסי להתרכז בזה. כסף. ברור לי שהכסף של הצבא מספיק בקושי למקדונלדס פעם בשבוע.. אבל גם זה משהו. כשתשתחררי יהיה לך מספיק זמן לעבוד ולהרוויח כסף. לא תוקפת או משהו... באמת שלא... אל תקראי את זה בטון כזה. אבל לכל דבר יש גם את הצדדים היותר חיוביים שלו. תנסי להתרכז בזה. כי לשבת ולשקוע בכמה שאני מסכן לא באמת עוזר בחיים. את רוצה משהו? לכי ותשיגי אותו. אני יודע שקל לדבר וקשה לבצע... אבל אם באמת רוצים אפשר הכל. לחכות שזה יגיע אליך לבד? זה לא יגיע. אם ההר לא יבוא אל מוחמד... וממש לא התכוונתי להטיף לך. אבל חבל לי לראות אותך כל פעם מקטרת כמה שרע לך, כשאני בטוחה שיש גם צדדים יותר טובים. וברור לי שאת פורקת פה.. גם אני מקטרת פה לא מעט. אבל צריך לנסות לפחות לצאת מזה... אוף ובטח יצאתי ממש רעה או משהו. זה הכי לא בטון כזה. אני אוהבת אותך כל כך

o0Invisible0o

New member
תודה.

תנסי לחיות את החיים שלי ואח"כ תדברי. ובאמת אני סתם פה מקטרת..זה המקום וכיף לי.
הייתי מעדיפה בסיס סגור ד"א.
טוב לא משנה..אין לי כוח לנסות להסביר את עצמי. קשה לבצע, באמת. "גאד. התסכול. חייבת לצאת מזה..." מודעת לבעיה הזאת.

GalGul000

New member
אני חייבת להפסיק להיות אדישה.

אם אני אספור את כל הדברים שיש לי לעשות עכשיו, זה בטוח יעבור את ה20-30. ואני ממש לא מגזימה. אבל אני לוקחת הכל באיזי ולא זזה. ואני עוד נחשבת הלחוצה
די אני צכה לצאת מהשאננות הזאת שלי. ומה זה הסוף המאכזב הזה של האלופה. טוב שזה לא היה צפוי.

../images/Emo66.gifכמו שבטח לא שמתם לב,

חזרתי. ורק עכשיו אני יכולה לנצל את האייקונים החדשים!
אייקונים חדשים^^

למעלה