אוף

איזה מצב מביך-_-"../images/Emo211.gif

כל פעם שאני מתחילה לדבר עם עומר, אני מוצאת את עצמי מדברת אל גוש שמורכב משני אנשים מתחבקים. תבינו, אין לי בעיה עם זה שיש לו חברה, אבל יש לי בעיה עם לדבר איתו ככה. זה מביך-_-"

זו אני../images/Emo211.gif

זה היה ידוע שאני לא אזכה. זה תמיד קורה
אולי לא באהבה (פעם ראשונה), אבל בכל דבר אחר. ונו, אם טוב לחברים שלי, לי טוב. ובמילא אין מצב שהיינו מחזיקים מעמד יותר מיוםD: אנחנו בכיתה ז'. בשכבה הקודמת שלי, ככה מתנהגים ידידים. וחברות פאקצות. יש שם מישהי שפשוט מתמרחת על בנות. ואפחד מהבנים לא חושד בה שהיא לסבית או בי. זכרים מטומטמים. ויותר מטרידה אותי העובדה שאני מדברת עם מישהו והוא כזה... עם בת-_-" בייחוד אם זה ידיד-_-"

mirymoo

New member
זה מטריד בלי קשר

אותי זה מטריד כששני אנשם מנסים למצוץ אחד לשני את הנשמה מול הפרצוף שליXD

XD../images/Emo211.gif

אבל הם סתם מתחבקים. ואם אני אתלונן, אני אראה קטנונית ולא יורדת מ"הזה".אני אמות מיתר דביקות. כמה קיצ'י יכול להיות פאקינג זוג אחד?! ואני מסכסכת בהכחשהXD אני באמת לא יודעת מה היא מוצאת בו. היא יכולה לצאת עם בנים הרבה יותר שווים. ונו, מה חמוד באי שפיות שלו? מה? אני מיוחדת, רק אני יכולה לאהוב בנים כמו עומר. -_-"

הוט טופיק

כי באלי להשוויץ קצת.. זה רק 2 דברים.. יש עוד 2 חולצות וארנק:]] ועדו דברים..חח

LaLaPoP

New member
אז רגע..יש לי משהו קטן לומר...../images/Emo74.gif

עם מי אתם חוגגים את ראש השנה

באמבוק

New member
.___.

פתחתי לפני איזה חודש קומונה לגראפיקה ואפחד לא נמצא שם. אפשר לשרשר שם גם דוליז. ושמעתי שיש בנות שרוצות לשפר את הגראפיקה או להתחיל לעצב אז אם תכנסנה אני אשמח מאדדדד לעזור לכן כוסיוט D:~ מתחחנת ;[[[[ תכנסו. ותגיבו. ותהיו פעילות. פליייייייייייייייז? ;[ http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=21860

Stinki Winki

New member
הדורבנים הרכב השנה../images/Emo99.gif

מעולה. פשוט מדהים!!
אני כ"כ אוהבת אותם

lady black XD

New member
האOO

אתמול,בבת מצווה ליד האולם היה מין איזשהו םרדס כזה או משו><והיה שם הומלס..כזה מפחיד....וכולם הציקו לו מסכןץ... אבל הילדים ראו שם מלא מלא מזרקים עם דם וכדורים ואימל'ההההההההה עד שהוא יצא עליהם עם סכין והם הלכו ואחרי זה הם חזרו,אז באו לקחת אותיXDDD

אנבלייי

New member
איזה זין.

אתמול גיליתי שהאקס שלי עושה סמים. זה לא כאילו אין לי ידידים -רחוקים-קרובים שעושים את זה מידי פעם, לא שאני בעד זה- אבל פשוט זה בא לי כל כך בשוק. אני יודעת שבערך כל העולם ואחותו מעשנים, אבל זה עשה לי בום כזה בבטן, ופשוט- לא יודעת. :| עצוב לי.

../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

סמים זה כ"כ רע
. אני דווקא לא חושבת שכל העולם ואחותו מעשנים, לפחות לא בסביבה שלי.. איך גילית את זה?

למעלה