אוף

באמבוק

New member
חולוניות-בתימיות-ראשל"ציות!!11

פרסמו כתבה על השביתה שלנו בשקמה של היום ואבא שלי מופיע שם עם מה שהוא אמר. כולן מוזמנות לקרוא בעמוד 46!!!11 ישלנו שביתה.. תקראו.. אולי לא כתוב השם של אבאשלי או שלי אבל כתוב "אב לאחד התלמידים". [אני תלמידה ולא תלמיד .___.]

מעניין אם זה נכון../images/Emo211.gif

ומעניין למה היא חושבת שאני כועסת לעומר. ומעניין למה פתאום אני הבחירה האחרונה בכל נושא מבחינת עומר. ומעניין למה אני בדיכאון. מעניין. ומצאתי סוף סוף את הנפש התאומה שלי! שאנה! אנחנו כל כך דומות! אותם תחביבים, אותה אישיות פסכוטית, זה פשוט חלום שהתגשם!

OMFG!!!@#$%

התקבלתייייייי:]]] יאיי כל כך כייף..התקבלתי. אז עכשיו אפשר לומר שאני שלהקה היצגויית של העיר שלי:] זה בדיוק באותם שעות של הצופים.. מה הייתם עושים במקומי?! צופים?! או להקה ייצוגית?

Blue Pencil

New member
צופיםO:

אבל זה בעיקר תלוי במה שאת רוצה, כי ההצעות פה הן לא בהכרח מה שאת מרגישה.
אבל תנסי לראות אם אפשר להזיז את שעות המפגשים של הלהקה.^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני הולכת להתפחלץ עוד מעט ../images/Emo7.gif

עוד מעט הולכים לעקור לי שתי שיניים. ושבוע הבא עוד שתיים. ואני שונאת עקירות [כשהייתי בת 5 נראלי עקרו לי שן] ויש לי טראומה מרופאי שיניים מיותר מדי סיבות, ואני שונאת את זה. ולמרות שזה יהיה עם גז צחוק זה לא באמת משפר לי את ההרגשה, כי אני עדיין מרגישה כאב 'מרוחק' כזה והכי עצוב שאני זוכרת כל פרט אחרי זה..אפילו גז צחוק כבר לא משפיע עליי לגמרי. ואוף, למה יצאתי עם צפיפות בפה?
אני שונאת את העקירות, ואת הגשר, ואני בעיקר שונאת ללכת לרופאי שיניים!

נושיfay

New member
חזרתי לפורום..=]

בערך...אני תמיד באה והולכת..זה גלים מוזרים שכאלו ._." אעה..אני צריכה תמיכה נפשית. מכירים לפעמים מרגישים חרא כזה..ואינלכם שמץ של מושג למה? ואתם יושבים בצד ובוהים בחלל ומרגישים כמו פוחלץ לעוס? וישלכם אבן בלב... או שזאת רק אני...T.T

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif"לורה דארלינג, אם לא תשתקי."

עד כמה מורה ללשון יכולה להיות סתומה? עוד משו המורה ללשון.היא רצה מהחטיבה אז היא מאחרת. "אני עולה במדרגות ושמעת רעשים, אני אומרת לעצמי, אלה לא י6, היה לי הסכם איתם שיחכו לי בכתה. אני עוברת במסדרון ורואה תלמידים, ואומרת לעצמי, לא, אלה לא י6, היה לי הסכם איתם שיחכו לי בכתה. ואני ממשיכה ללכת במסדרון, ורואה פרצופים מי6, ואני אומרת לעצמי, אולי לא ראיתי טוב, כי היה לי איתם הסכם שיחכו לי בכתה."

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

לכל מי שתהתה. אני חיה, בסדר. קוראת פה כל יום..פחות כותבת.
אמ..עדיין מרגישה חרא, אבל יותר טוב מימי השבר שעברו עלי השבוע. בנתיים במצב של השרדות, מתישהו נחזור לחיות.
אה, כן. לא אתנגד עדיין..לחבר מבין ותומך שאוכל לספר לו הכל.

נושיfay

New member
גם אני לא הייתי מתנגדת לאחד כזה

יהיה טוב בסוף..=] ואם זה לא טוב אז זה לא הסוף..^_^

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif ווייייי

אני בבצפר עד 4 :S אבל לומדים פוטושופ D: ואני יודעת הכל ומעצבנת את המורה D: ני מזבירה לכיתה מה לעשות לפני שהמורה מספיקה XDDD חיחיחי ני מרושעת

think shon

New member
בנות!@#!%$#$%#

או סאפיר,אומשווו. מישי יודעת משהו על זה שיובל תיהיה המנהלת החדשה?(ככה היא רומזת.)

shmeksit

New member
../images/Emo28.gif

היא הבינה אותי ~ממש~ לא נכון! אל תתיחסו >> ואת! למסינג'ר.עכשיו!

shmeksit

New member
../images/Emo28.gif אימצתי ^^

אלה אם כבר משהי אימצה אותו, ולא נראה לי..

למעלה