../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאי.
רבתי אתמול עם ידיד טוב שלי. כי הוא מטומטם. רוצים את הסיפור המלא או את הפרוקטול? זה היה באייסיקיו, אז הכל מתועד. ילד אחד מהכיתה שלי [עמית P:] שם את הרעש הזה מהפלאפון שנשמה כאילו יורים עלינו טיל, ואמרתי לו "נו, עמית, די". ואז אחרכך באייסיקיו הידיד שלי שולך לי הודעה "זה ממה לא במקום מה שעשית היום לעמית" ועד שהבנתי על מה הא מדבר [שכאילו המורה הייתה יכולה לצעוק עליו בגלל זה, לא שלמורה היה אכפת, היא הייתה עסוקה בלדבר עם כמה ילדים בקצה השני של הכתה], הוא התחיל להגיד לי שנאי מלשנית ודפקנית ואני הורסת הכל ומה בסכהכל רציתי? שהוא יכבה את זה כי הוא יושב מאחורי וזה הורס לי את האוזן? הוא פגע לי בנקודות רגישות, ואני פשוט ישבתי, המומה מאיפה הוא נפל עליי פתאום, בוכה מול המסך כמו מטומטמת, ואחותי הקטנטונת עודדה אותי. אז רשמתי לו שאני לא רוצה להמשיך בשיחה הזאת ושלא ידבר איתי, לא עכשיו, ולא בזמן אחר כי הוא מאוד פגע, והרבה זמן לא פגעו בי ככה. ואז הוא פתאום "אוי אני מצטער, לא יודע מה קרה לי" אז עניתי לו שממש לא מעניין אותי. אז ההומו הזה [אני בעד הומואים, הוא פשוט עיצבן אותי והתנהג כמו נקבה], הוא רץ לבכות לחברה שלי ואז חברה שלי באה אליי היום "אני חושבת שלקחת את קשה מידי, הגזמת, ובכלל לא היית צריכה להגיד את זה לעמית" ואז סיפרתי לחברה אחרת את מה שקרה והיא דווקא הסכימה איתי שהוא מטומטם אבל היא אמרה שבגלל שהוא ביקש ממני כבר סליחה עכשיו אני צריכה ללכת לבקש ממנו סליחה. אני בכלל לא רוצה שהוא יסלח לי, כי אין לו על מה לסלוח לי, לא עשיתי כלום. והחברה הזאת לא תרד ממני בעניין הזה. ולארוצה.