אוף

Damn it

New member
יאי! [בבקשה, תקראו?]

אוף אני בריב ענקי עם חברה שלי עכשיו. אוקיי, זה התחיל מזה שהיא רבה עם חברה אחת משותפת. סיפור מסובך. היא אומרת שהחברה המשותפת עזבה אותה ע םמורה אחת והחברה המשותפת אומרת שהיא הייתה עם עוד ילדות. קיצר, החברה המשותפת עשתה מסיבה, והזמינה אותה, והן השלימו. ואתמול, בסיור לרמלה, הן שוב רבו! ובצדק. אני והמשותפת כעסנו על חברה אחרת ועליה, כי הן התעלמו מאיתנו, וכל היום היו אחת עם השניה... ובלה.
והיום בבוקר, לא אמרתי לה שלום [!!!] והיא מעוצבנת עליי ולא מדברת איתי! כאילו פאק, אני לא יכולה לספור על אצבעות ברגליים ובידיים כמה פעמים שהיא נטשה אותי, והיא חייבת לעשות סצנה מכל דבר? זה פשוט כלכך מעצבן. כתבתי לה פתק ארוך ונוקב, ואמרתי את כל מה שאני חושבת עליה. במתמטיקה אנחנו יושבות ביחד, והיא פשוט הפנתה לי את הגב! ככה זה? תודו שזה פשוט מגעיל. אחרי כל הפעמים שהיא הייתה מגעילה אליי, פתאום אני לא בסדר פה? וכל היום היא הייתה מזה צומי. כל שנייה עם הבנים וצועקת ומעוררת מהומות ורעש. פאקינג צומי. דאמ. ומה אני אמורה לעשות? אז עכשיו אני והמשותפת התאחדנו והקמה את הח"מ- החמוה המאוחדת. כי די, נמאס לנו שהיא מעוררת ריב מכל דבר קטן, ואנחנו צריכות להתחנן. היא לא רוצה להיות איתנו? טוב, אז שלום. [חפרתי,
]

חנהפ

Active member
אני חושבת שעשית נכון

תמשיכו כה תתעלמו ממנה תבחרו לעצמכן"חברות חדשות" כאילו בנות אחרות שתהיו יותר מסתם חברות מהכיתה וגם בנים.... בשלב כלשהוא,היא תבין שאתן כבר לא שמות עליה,ושלא אכפת לכן,ועוד בסוף היא "תתחנן" אליכן בחזרה :) מקווה שעזרתי!

אנבלייי

New member
טורולולולו

לא הבנתי מה זה הח"מ
אבל עזבי אותך ממנה, היא נשמעת לי ממש מפגרת. שתלך לחפש
כי את סה"כ באת ואמרת לה בכנות מה את חושבת, אז אם היא בוחרת להתנהג בחוסר בגרות כזה זאת בעיה שלה. 3>

mirymoo

New member
tאממ

זאת ההחלטה שלך אבל לדעתי היא לא החברקה הכי טובה בעולם ואוליי זה טוב שנפטרת ממנה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאי.

רבתי אתמול עם ידיד טוב שלי. כי הוא מטומטם. רוצים את הסיפור המלא או את הפרוקטול? זה היה באייסיקיו, אז הכל מתועד. ילד אחד מהכיתה שלי [עמית P:] שם את הרעש הזה מהפלאפון שנשמה כאילו יורים עלינו טיל, ואמרתי לו "נו, עמית, די". ואז אחרכך באייסיקיו הידיד שלי שולך לי הודעה "זה ממה לא במקום מה שעשית היום לעמית" ועד שהבנתי על מה הא מדבר [שכאילו המורה הייתה יכולה לצעוק עליו בגלל זה, לא שלמורה היה אכפת, היא הייתה עסוקה בלדבר עם כמה ילדים בקצה השני של הכתה], הוא התחיל להגיד לי שנאי מלשנית ודפקנית ואני הורסת הכל ומה בסכהכל רציתי? שהוא יכבה את זה כי הוא יושב מאחורי וזה הורס לי את האוזן? הוא פגע לי בנקודות רגישות, ואני פשוט ישבתי, המומה מאיפה הוא נפל עליי פתאום, בוכה מול המסך כמו מטומטמת, ואחותי הקטנטונת עודדה אותי. אז רשמתי לו שאני לא רוצה להמשיך בשיחה הזאת ושלא ידבר איתי, לא עכשיו, ולא בזמן אחר כי הוא מאוד פגע, והרבה זמן לא פגעו בי ככה. ואז הוא פתאום "אוי אני מצטער, לא יודע מה קרה לי" אז עניתי לו שממש לא מעניין אותי. אז ההומו הזה [אני בעד הומואים, הוא פשוט עיצבן אותי והתנהג כמו נקבה], הוא רץ לבכות לחברה שלי ואז חברה שלי באה אליי היום "אני חושבת שלקחת את קשה מידי, הגזמת, ובכלל לא היית צריכה להגיד את זה לעמית" ואז סיפרתי לחברה אחרת את מה שקרה והיא דווקא הסכימה איתי שהוא מטומטם אבל היא אמרה שבגלל שהוא ביקש ממני כבר סליחה עכשיו אני צריכה ללכת לבקש ממנו סליחה. אני בכלל לא רוצה שהוא יסלח לי, כי אין לו על מה לסלוח לי, לא עשיתי כלום. והחברה הזאת לא תרד ממני בעניין הזה. ולארוצה.

ינקיפנק

New member
WTF?

אה? אומגאד, יש לך חברים כל כך מפגרים|: וואי, נו, במת, איזה סיפור הם עשו מרינגטון בפלאפון...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה לא בדיוק רינגטון..

אבל לא רבתי עם אף אחד בגלל זה. כאילו כן רבתי. עם המטומטם ההוא. והוא לא כל העולם. תאמיני לי.

אנבלייי

New member
אני חרא בנאדם. וחרא בת.

כרגע צעקתי על אמא שלי שאחותי הגדולה היא יותר הורה בשבילי מאשר היא ואבא, ושאני רוצה שהם ייצאו כבר מפה. [מהבית]

../images/Emo201.gif

קורה לכולם. אני צעקתי אתמול על אבא שלי שאיכפת לו רק מעצמו, למרות שאני יודעת שזה לא נכון. פשוט לפעמים הם מתסכלים נורא, ההורים האלה. אפשר לשאול מה קרה?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifכ"כ מזדהה איתך ):

נראלי שיותר גרוע שצעקתי לאבא שלי שאני שונאת אותו \:

yaeloolik

New member
הממ...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

צעקתי על אבא שלי שאני לא סומכת עליו><.

ינקיפנק

New member
שהלהשלהלהלה.

אני כל כך כל כך כל כך כלום. לפחות כשאני לבד. שזה בערך מצבי תמיד. אוף, אני חייבת להגיד לו, אבל אני מפגרת. טוב.

o0Invisible0o

New member
איזה סוף מוזר היה לאבודים!!../images/Emo2.gif

מישהי רואה עונה שלישית?
אוףףףףףףףףףףף.:X

למעלה