אוף:]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifלא, ראיינו את רן שם.

משום מה, זה חשוב לי. לא נורא כבר קניתי.

lady blak

New member
ראיתי^^

יש לי אותו..,אני מנוייה.. הסורק לא בסדר..רק מחר אני אצליח לתקן ת'מסן..,אני לפחות מקווה..:] מחר,ישלי יומהולדת 12^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifבנות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif.

אני כבר כמה זמן לא מגיבה ולא ממש כותבת, לא יודעת, אני ממש מתגעגעת למה שהפורום היה פעם, יש כל כך הרבה חדשות, שזה לא דבר רע..אבל פתאום כל הוותיקות עוזבות, ואני מגיעה למצב שכל מה שאני רואה זה כינויים שאני לא מזהה, ופתאום אין לי ממש חשק להיכנס, לא כמו פעם. ואני ממש לא רוצה להעלם או לעזוב את הפורום, כי הוא ממש חשוב לי. לא יודעת מה המטרה של ההודעה, סתם להגיד. ולהגיד לכן, בנות יקרות, שאני אוהבת אתכן, ותודה על כל התמיכה שנתתן לי, אתן ממש מדהימות, אחת אחת באמת עזרתן לי והקשבתן לי, ואני ממש מעריכה את זה.
ועכשיו אני מאושרת.[*קיצ'ס*] ואני אזבל לכן במוח על דברים שמחים^^ -סוף הודעה חסרת טאקט-

GalGul000

New member
מזדהה.

ואולי זה קצת חסר טאקט לכתוב את זה פה... אבל בתכלס? אני יודעת אולי 4 שמות של בנות פה. הפסקתי לעקוב מלפני.... שנה לדעתי. וזה די מצחיק כי אני זוכרת שכשאני הצטרפתי שנאתי שאנשים דיברו ככה [כמה שהם מתגעגעים לותיקים וחרא פה]. אבל זה פשוט... ככה. וחבל.

אז מה את אומרת בעצם?../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif

תיראי, הפורום לא יהיה כמו שהוא היה פעם אבל זה לא אומר שהוא רע, יש פה מלא בנות חדשות, נכון קשה להכיר אבל עם הזמן שמים לב לעוד ועוד בנות חמודות שקודם לא שמות לב שהן קיימות:]. (ולפני שתשימי לב גם הן ישרשרו שהפורום ישתנה והוא לא כמו פעםXD). ואת לא מתכוונת שאת עוזבת נכון?:|. כי את חלק חשוב מהפורום..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמפתאום, אני לא עוזבת../images/Emo12.gif

אפילו אם זה יהיה המקום הכי הכי שומם בעולם וכולם יעזבו אני לא אעזוב
ואף אחד לא יזיז אותי מפה! [אני מתנחלת לכן פהDDD: תאלצו לסבול אותי^_^]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif

אני לא עד כדי כך וותקיה אבל אבל אני ממש מזדהה. אני עדיין לעמים קוראת כאן אבל בקושי מציירת ולא מכירה כבר אף אחת. אבל מי שמדברת איתי במסנגר עדיין איתי בקשר ואני אשמח להכיר עוד בנות אזאז. בוהו אין פואנטה |מתה| זו סתם הודעה של הבעת נוכחות.

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifהפורום התפגר רשמית.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

מ א י ו

New member
תראו

איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? גדולה כיצד את מרגישה עכשיו? אני מרגישה טוב את מרגישה טוב? כן, אני מרגישה טוב כן, את מרגישה טוב? כן, אני את מרגישה טוב כן, את את מרגישה טוב? כן, אני את את מרגישה טוב כאשר את אומרת ' כן, אני את את מרגישה טוב ' למה את מתכוונת למה שאתה מתכוון למה שאני מאכוון? כן, והייתה לך שגיאה... כאשר את אומרת ' כן, והייתה לך שגיאה ' למה את מתכוונת >< המשיכי בבקשה שיחה ראשונה עם זיגי טמבל^^

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif למה זה קורה לי ../images/Emo7.gif

בפעם היחידה שהלכתי בכל הקיץ הזה לים בשעות היום נשרפתי.. אוף זה כזה לא פר.. אני שונאת ים, אני שונאת קיץ.. אני פאקין שרופה.. אה ומישהו צריך ללמד ערסים שלא מתחילים עם בחורה ישר 8 אנשים ולא מתחילים איתה בדרך של לרדת עליה..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהיה לי יומולדת,

ולא פתחתן לי שרשור, אז אני דורשת שרשור יומולדת מאוחר!! ע-כ-ש-י-ו![
DD:] [לידיעתכם, היה לי יומולדת ב-30, ואני בת 15 עכשיו] DDDDDDDDDDDDDDDDD:

למעלה