אוף....

Dracos girl

New member
אוף.... ../images/Emo25.gif

אני מסתכלת על האתרים השולתים שיש לנו של מש"צים... כמו למשל על האתר של מש"צים מחוז דרום... וזה כזה יפה ומושקע ומלא בדברים.. ואז אני מסתכלת על של מחוז צפון [שלי. יאי.] וזה כזה.. נטוש.. ומגעיל.. זה האתר היחיד שיש?

כן. זו הבעיה של המחוז שלנו.../images/Emo68.gif

לאף אחד לא אכפת ממנו. באמת. אין לנו הנהגת מש"צים, אין אף אחד שדואג לנו מלמעלה. לכן אנחנו המחוז הכי עלוב שקיים. הידעת שהמחוזות האחרים יוצאים לטיולים ומסעות מספר די גבוה פעמים בשנה? יודעת כמה פעמים אני יצאתי לטיול בגלל המש"צים? אולי 3 בכל ה-3 שנים שאני מש"צית. זוועה. חבל שאף אחד לא מוכן להשקיע קצת בנו.

אני ממליצה לכם פשוט לעשות ככה..

ללכת למשרד החינוך של מחוז צפון(חייב להיות אחד כזה!) ופשוט לחפש שם מי אחראי על המשצ"ים ולדבר איתו על כך שמגיע לכם עוד, ותתנו לו כל מיני סיבות למה מגיע לכם עוד(מנהיגות צעירה, קינאה במחוזות אחרים) וסמכו עלי שזה יסתדר, כי זה באמת לא הגיוני שיש מקומות שבהם משקיעים במשצ"ים ויש מקומות שלא

Spidi man

New member
זה לא ממש קל סיוון...

את יודעת כמה זמן אני יושב על האתר של מחוז דרום? ואני עוד מנהל יחיד
צריך בשביל זה הרבה כוח וסבלנות, אבל אם הזמן...גם האתר של מחוז דרום היה מכוער פעם(כן, אני מודה) ולאט לאט הוא הלך וגדל. לאתר שלנו לא נכנסים רק ממחוז דרום, אני מכיר המון חבר'ה ממחוזות אחרים שמשתתפים בשיחות בפורום, ונכנסים באופן קבוע לאתר. ואם כבר דיברתי על האתר! בקרוב נפתח מרכז הדרכה וירטואלי ג-ד-ו-ל באתר! הדרכות, הפעלות, משחקי תפזוזרות, תמונות להדרכות, מפות, מחנאות, קטעי קריאה, ועוד!!!

אמ.. היה כזה אתר פעם

והוא ניסגר מסיבה לא ידועה, אבל היו שם המון הדרכות ממש שוות...

Dracos girl

New member
צודקת.. ../images/Emo25.gif

צריכים למצוא מישו רציני שיעשה את זה, שילך לדבר עם האלה מלמעלה.
הייתי הולכת בעצמי, אבל מי שם על מישי שרק עברה את קורס מש"צים וזהו? צריכים מישו שכמה שנים, שנה שנתיים לפחות *רמז*..
נדבר על זה עם מורי השל"ח השולתים שלנו..

Spidi man

New member
אממ

לא צריך וותק בשביל זה, אני חושב שכל מחוז ישמח לאתר משצים משלו. צריך לזכור את הדבר החשוב שזה לדעת איך בכלל בונים אתר וכמובן מה שמסביב(תחזוק וכו')

Dracos girl

New member
כמובן ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

טוף, על תחילת השנה נתחיל להזיז את העניינים..

כפית15

New member
דוגרי!

מה? אם עברנו את הקורס ובהצלחה זה לא אמור להסתיים ככה! איפה ההשקעה??? איפה??? מה קרה ל"מש"צ-נחשב"??? (?!) מגיע לנו יחס שווה והתחשבות!!! למה יצאתי לקורס? סתם?! לאאא...

black hock

New member
חלומות הכל חלומות צר לי לנפץ לכם

אבל אני יודעת שהמחוז שלי שהוא הכי מסריח אם עוד לא הבנתם את זה *אהם מרכז אהם* פות!!!!! קיצר כמה שלא תירצו להזיז וכמה שלא יהיה לכם נכונות הכל יגמר מהר מאוד כי תראו לבד שלאלה שמעלייכם אין כוח ופתאום באופן מפתיע גם לכם אין ממש כוח ויש דברים חשובים יותר לעשות ואתם מתעצלים ובלה בלה בלה בלה קיצר בלי לזבל יותר מידיי זה נורא נחמד לרצות אבל נראה אותכם מזיזים משו....

black hock

New member
רק עכשיו ראיתי את החוסר סדר בהודעה

אופסי
קיצר המחוז שלי לא רק שלא עושה כלום גם כשקם מישו וכן רוצה לשפר ולתקן ובלה בלה בלה קיצר מנפצים לו את כל הרצון לשנות אז חבל שגם לכם זה יקרה אבל בלהצלחה לכם אם אתם רוצים

Dracos girl

New member
נחייה ונראה. ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

אני מתכוונת לעשות משו בקשר לזה, אם יצא מזה משו, מעולה. אם לא, אז מציקים עוד קצת.
בסוף יהיה טוף. ^^ *אופטימית*

למעלה