אוף אתם לא נחמדים! פעם השרשור אוף היה מפוצץ! מה נסגר איתכם? נממ.
I inbal287 New member 25/2/07 #1 אוף../images/Emo214.gif אתם לא נחמדים! פעם השרשור אוף היה מפוצץ! מה נסגר איתכם? נממ.
I inbal287 New member 25/2/07 #2 טוב אמ. חיבוק מישהו? ליודעת. עכשיו אני מתחילה ממש להתבאס מזה שלא הייתי בטיול השנתי. כאילו כי קרו שם כמה דברים לחברות... וחבל לי שלא הייתי שם באותו רגע. ואני מרגישה אאוט. וגם היה סיכוי ש. טוב זה לא לפורום. אני סתם מברברת. :$
טוב אמ. חיבוק מישהו? ליודעת. עכשיו אני מתחילה ממש להתבאס מזה שלא הייתי בטיול השנתי. כאילו כי קרו שם כמה דברים לחברות... וחבל לי שלא הייתי שם באותו רגע. ואני מרגישה אאוט. וגם היה סיכוי ש. טוב זה לא לפורום. אני סתם מברברת. :$
H Heaven Tonight New member 26/2/07 #10 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אויי..לא נוראא... קחי את זה בקלות...סה"כ טיול.. תאמיני לי שתעברי עם חברות שלך דברים הרבה יותר משמעותיים וכייפיים
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אויי..לא נוראא... קחי את זה בקלות...סה"כ טיול.. תאמיני לי שתעברי עם חברות שלך דברים הרבה יותר משמעותיים וכייפיים
M milkshakit New member 26/2/07 #11 אם לא היית שם, כנראה שזה לא היה אמור לקרות. לא נורא מותק עדיף שלא תסכני את הבריאות שלך.
U under the rose New member 26/2/07 #13 ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני מקווה שעם הזמן זה לא יהיה כזה משמעותי בשבילך ותראי שלא פספסת כ"כ הרבה... ואם את צריכה לדבר, אני תמיד פה בשבילך
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני מקווה שעם הזמן זה לא יהיה כזה משמעותי בשבילך ותראי שלא פספסת כ"כ הרבה... ואם את צריכה לדבר, אני תמיד פה בשבילך
ו ויקס New member 26/2/07 #15 ../images/Emo24.gifלא נורא באמת שלא כדאי לסכן תבריאות וכמו שחן אמרה עוד תעברי דברים אחרים כפיים לא פחות עם חברות בעתיד.. :]
../images/Emo24.gifלא נורא באמת שלא כדאי לסכן תבריאות וכמו שחן אמרה עוד תעברי דברים אחרים כפיים לא פחות עם חברות בעתיד.. :]
D DuLcE NeTa New member 25/2/07 #4 ביאת הקשיח זו אני אין לי מושג מאיפה זה צץ. בטח איזה ידיד שהיה פה. לא הייתי פה שנים! אבל שנים! התגעגעתי! אני מקווה שתקבלו אותי שוב!
ביאת הקשיח זו אני אין לי מושג מאיפה זה צץ. בטח איזה ידיד שהיה פה. לא הייתי פה שנים! אבל שנים! התגעגעתי! אני מקווה שתקבלו אותי שוב!
D danduuu New member 28/2/07 #33 המחשב שלי מפגר ../images/Emo10.gif אני אנסה להתחבר היום רק בשבילך מותק