אוף

inbal287

New member
יו.תראו איזה פורום פריק קשוח ואפל יש לנו../images/Emo190.gif

הוא שחור ומאגניבבבבבבב... הוא שחור
. מה קרה לפורום שלי? למה הוא שחור? הוא חולה
. אעעע.

DanaValo

New member
חחחחחחחחחח זה הדבר הכי מצחיק שראיתי

בחיים שלי!!! XDDDDDDDDDD אני פשוט ישבתי וצחקתי מול המסך, ענקקק.

ויקס

New member
../images/Emo4.gif אמא'לא מטריד

ועם מדברים על אמא!!!!!!!@#%^@#$%*&^%$#!@#$!@#$%^&^^%#@@#$% למה היא לא מבינה אותי?גררררררררררררר כן הלבוש שלי מוזר ואני אוהבת גולגלות ודברים מוזרים דאמטט תפסיקי להעיר לי על הלבוש אני פאקינג 18 זכותי להתלבש איך שבא לי "איזה מן בת את" תאמיני לי אם הייתה לי בחירה הייתי מתחלפת חחח$%!@@#$%^%^%!#$% זהו.

ויקס

New member
אמא'לה?טוב לאמשנה..חח

מחר טסט :/ נהיגה דרך הצבא זה כבר לא כיף.

DuLcE NeTa

New member
אוי איזה מצחיק זה היה!!

אני כמעט בטוחה שראיתי את זה פעם. אבל זה עדיין מצחיק. נו טוף. יש מוזרים בעולם.

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי ראיתי אתזה בטלויזיה איפשהו ופשוט השתנתי מצחוק!
(מסכנה...)

little WhiSper

New member
מכתב מאמא בלונדינית לבת שלה.

בתי שלום, אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמא שלך. נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה.

danduuu

New member
XDDD היה לי את זה פעם רשום ביומן../images/Emo6.gif

אבל אצלי היה רשום שאמא פולניה רושמת את זה לבן שלה, אבל על אותו עיקרון
זה כזה מטומטםXDD

AliceQueen

New member
איזה דפוקה XD

מה כבר המלפפונים יעשו לה? יתחילו להתרבות לה בתוך הקיבה?

inbal287

New member
שביתהההההההההההההההההה

איך באה לי בטוב. יום רביעי, שיש הבעה [או שאין מוהאהא
] ואני לא אצטרך לראות את המורה השטנית שלי. ובכלל, עוד יום בבית [לקום מאוחר מכורבלת עם החבר
].

Rose131

New member
../images/Emo7.gif

יופי, תזרו ליודניקים עוד מלח על הפצעים

danduuu

New member
אהאהאהאהאה איזה כיף לנו../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה אושר
כל השאר נדפקו
גם אני רוצה חבר להתכרבל איתו מתחת לשמיכה
איזה בנזונה זה להפסיד שעתיים מתמטיקה עם המורה המציקה שלי
אה וסורי שלא הייתי בפורום מיום שישי, פשוט האינטרנט הלך לנו ורק היום בבוקר הטכנאי נזכר לבוא ולתקן
התגעגעתי
ואני שמחה שהפורום קצת זז, יותר ממה שאני דמיינתי כשאני אחזור

למעלה