אוף
.

danduuu

New member
חחחחח סתם חיפשתי את הקומונה של

HIM ואז מצאתי עוד קומונה שראיתי שהיו בה מעל 100 הודעות אז אמרתי אני אבדוק מה הלך שם, ואז פתאום אני מוצאת אותך
ואמרתי שאני חייבת לפרסם את זה פה XDDD זה ענק

xXxHIMCRxXx

New member
המ,

זאת בחירה שלך, באמת. אבלך אל רואה למה לעשותא ת זה, לא הולך לך משהו בפורום? תשפרי את זה. לא יודעת, לי זה נראה כאילו זאת התפרצות בגלל סעיף ה'. לא יודעת.

under the rose

New member
../images/Emo4.gif

חבל לי לשמוע שאת עוזבת. למרות שלא יצא לי ממש להכיר אותך אישית, אני חושבת שאת דווקא כן שייכת לפורום ודי מעורבת בו- את סיפקת לפורום פיקים וציור יפים.
ובקשר לסעיף ה'- אני מקווה שהכל יסתדר לך
ואם את צריכה לדבר עם מישהו, אני תמיד פה
וכמובן, את תמיד יכולה לחזור לפורום

milkshakit

New member
לא מרגישה שייכת? ../images/Emo4.gif

אני לא מבינה מה גורם לך להרגיש ככה. ובקושי שמעת את HIM? נו אז? גם אני בקושי שומעת אותם, אבל זה לא אומר שאני מפסיקה לאהוב אותם. מה לעשות שהפורום נהיה אוףטופיק, אין הרבה חדשות על הלהקה... מה לעשות. ונראה לי שמיצינו כבר את כל הדיונים שיש כמעט (?). לי תכלס לא ממש אכפת מזה, העיקר שאני נהנית כאן.. אישפוז? הממ.. אני מקווה שתעברי את זה בקלות. ואולי לא תתאשפזי בסוף
אני מקווה בשבילך שהכל יהיה בסדר.
חבל שאת עוזבת ככה את הפורום כל כך בפזיזות, אני חושבת שאת דווקא מאוד שייכת ושתרמת המון. אני מקווה שתשני את דעתך ותחזרי.. מתישהו. לאב יה

danduuu

New member
חבל שאת לא מרגישה שייכת,כי אני

דווקא חושבת שאת כן. לפחות בשבילי את נורא שייכת לפורום הזה, ופעם שעברה שעזבת לתקופה, את היית מאוד חסרה פה. ושמעי, בקשר לאוף טופיק,אני בעד הדברים שקארין אמרה, שאין הרבה חדשות על הלהקה כרגע, וגם אין עוד הרבה דיונים לרגע זה, כי כבר דיברנו ועברנו על כל דבר אפשרי כמעט בשנה שהפורום הזה קיים. ואני גם בעד הדברים של ענבלירון, שאם באמת את רוצה שהפורום לא יהיה אופטופיק, את יכולה לתרום גם, תנסי גם את לחפש תמונות,ראיונות, כתבות או כל דבר אחר שהוא בנושא הלהקה שיעניין, כי את גם לא יכולה לטעון שהפורום הוא אופטופיק בזמן שאנשים פה מנסים למצוא דברים מעניינים וחדשים ויש אנשים שרק מגיבים ולא תורמים כמעט בכלל. אני לא באה בתלונות, אבל אם זה מה שאת חושבת, לפחות תנסי לעזור גם וככה גם תרגישי יותר שייכת אם את עדיין חושבת שאת לא. ובקשר לאשפוז, אני ממש ממש מקווה שלא יאשפזו אותך, אני מקווה שהכל יסתדר אצלך,ואת יודעת שאכפת לי ממך ושאני אוהבת אותך המון. מקווה שתרגישי טוב ושתחליטי כן להשאר פה

aviboom

New member
{מהמשתמש של ידיד שלי}

למרות שמאודמאוד הייתי רוצה שתשארי, אם את מרגישה ככה ושלמה עם זה, אין הרבה מה להוסיף. אוהבת כלכך.
, קורל.

inbal287

New member
אני פשוט בנאדם רע

ומגעיל ודפוק ונמאס לי להיות אני. באמת. אני גרועה.

danduuu

New member
שקט די!! אני לא רוצה לשמוע אותך

מדברת ככה על עצמך
את בנאדם מדהים, ואכפתי ומשקיענית ודי אין עלייך
אם את צריכה מישהו לדבר איתו, אני תמיד כאן בשבילך

under the rose

New member
ממש לא!!!

אני לא יודעת מה גורם לך להרגיש ככה, אבל כולנו פה יודעים שאת בן- אדם מדהים וטוב

xXxHIMCRxXx

New member
מה? מה פםתאום?

את ממש בן אדם מדהים, אפילו שלא יצא לי להכיר אותך הרבה. אני רואה כאן כמה משקיענית את , וכמה אכפתית, ונחמדה. ברור שאת לא בן אדם רע

little WhiSper

New member
לא לפרוק

פשוט להגיד-להזכיר שכמו כמעט כל שבוע.... אני בפנימיה. ממחר... אז תהנו פה בלעדיי. אוהבת

danduuu

New member
אוי בובה שלי../images/Emo99.gif אני אתגעגע המון

אוהבת אותך כ"כ ותהני!!

למעלה