אוף
.

../images/Emo25.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo133.gif

אהבה חופשית מאיידס תפוז אלבומים בשיתוף עיתון ישראלי, מזמינים אתכם להצטרף למאבק באיידס. שלחו לתחרות בתפוז
אלבומים
סלוגנים וסטיקרים מקוריים שהמצאתם להגברת השימוש בקונדומים ותוכלו לזכות בפרסים. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=90
רוצים להיות מדובבים בסרטים מצויירים ופרסומות? תמיד חלמתם להיות הקול מאחורי שרק? רוצים לצעוק קוואבנגה ביחד עם צבי הנינג'ה? עכשיו אתם יכולים! כנסו לתחרות "עושים דיבוב על הבנות", דובבו את הסרטון של "הבנות" ואתם בתחרות. המדובב הטוב ביותר יקבל חוזה לשנה בסוכנות ייצוג הקריינים, המנחים והניהול האישי של אומנים "כחול לבן אמנים" (המייצגת בין היתר את אלון אבוטבול, שרון חזיז, ניר פרידמן ועוד) וגם יזכה להשתתף באודישנים לדיבוב של שרק 3 וצבי הנינג'ה. http://www.flix.co.il/dibuv

שרשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo163.gif

לאף אחד אין התנגדות, אם השרשור לא קופץ.. נכון? :O

../images/Emo207.gifעינבלירון, אני מצטערת אבל..

לא מצאתי שומדבר אחר לנצל"ש והאוף לא קופץ.. תוכלי לפתוח אחד חדש בבקשה?

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif מתנגדת! ../images/Emo11.gif

סתם נו. אוף זה אחלה. ^~^ עוף זה לא אחלה.

בנות אני זקוקה נואשות לעזרתכן!!

אז ככה, קיבלתי תרגיל חדש באומנות, התרגיל נקרא "קטן- גדול". אני אמורה לבחור דימוי אחד (כלומר חיה, חפץ, בן-אדם..) ולצייר אותו פעמיים, ציור אחד אמור להיות לא קטן מ2 גיליונות מחוברים ביחד (גדול), והציור הקטן לא גדול מגודל של גלויה (קטן). הבעיה- 1.לדימוי אמורה להיות משמעות, אני חשבתי על רגע אינטימי של בנאדם.. הרעיון הראשון שלי היה לקחת נניח גיטריסט כלשהו שקוע בסולו שלו- חשבתי על הגיטריסט של אבנג'ד סוון פולד כי ראיתי תמונה מתאימה אבל במבט שני מצאתי אותה כפחות מתאימה. אה עוד משהו, אני רוצה "לנקות" את כל הרגשות מהציור ולהפוך את זה ממש לכרזה, פירסומת..(פופ ארט אני וואן?) ובקטן להתרכז בהקפאת הרגע הפרטי שלו, כמעט כמו תיעוד של הרגע. 2. כאמור הגדול אמור להיות כמו כרזה, כמה שפחות פרטים וכו' והקטן כמה שיותר פרטים, כלומר בכל מיקרה הם לא אמורים להיות אותו דבר, אסור שהקטן יראה כמו הגדול, או הקטנה של התמונה הגדולה- כי אז אני חורגת מהתרגיל. עוד משהו, אני בשונה לכל הכיתה שלי בחרתי לעבוד על בד (כולם עובדים על בריסטולים או קרטון ביצוע, עוד לא למדנו לעבוד על מצע- כלומר על חומרים אחרים.. המורה נתנה לי "אישור מיוחד"
), והעבודה שלי יוצאת הכי גדולה.. משהו כמו 8-6 גיליונות מחוברים.. די גדול בקיצור. מה אני צריכה ממכן? אם כשקראתן את ההסבר שלי עלה לכן רעיונות לתמונה שיכולה להתאים לי או שיכולה לתת לי רעיון בבקשה בבקשה תיצרו קשר או שאפילו תפרסמו כאן.. אם זה לא סרוק כמובן.. תודה רבה!!! אני ממש אודה לכל העוזרות היצרתיות והמקסימות! תודה רבה לאדווה אגב שעזרה לי למצוא כיוון חד יותר אתמול אבל אני רוצה עוד הצעות כי אני לא סגורה על זה.. ותודה לענבלירון על האוף..

Blade Of Fire

New member
מממ רעיון

בכרזה הגדולה אפשר לצייר רק את הגיטריסט, כמה שפחות פרטים, שיער על העיניים, רק הוא והגיטרה (מי אמר סלאש? מי?) בקטן אפשר לצייר אותו דווקא באותו סגנון, רק על במה, מתפרע על הגיטרה, התמונה יכולה להיות מבין הידיים של קהל... ממש כמו תמונת מעריצים של קהל. מה דעתך?

זה הרעיון בכללי.. ../images/Emo9.gif

על הגדול אני עושה כמה שפחות פרטים ומאוד כרזתי.. כמו פירסומת כזאת.. ובקטן אני מתמקדת ברגע שלו מתפרע עם הגיטרה בידיוק כמו שאמרת... הבעיה כזאת: אמ סלאש..? מי?.. אני צריכה למצוא תמונה ספציפית שתתאים לרעיון.. יש? תודה רבה אגב..

Blade Of Fire

New member
הו.. אהמ..

הגיטריסט האגדי של גאנז אנד רוזס... יש לו תמונה מהקליפ של נובמבר ריין שהוא מנגן לבד בשדה ומאחוריו כנסייה לבנה... אחת התמונות היפות.. לצערי אני לא יכול לחפש אותה אבל אם תחפשי ביוטיוב את הקליפ הזה, זה לא חלק מבוטל שם... זה סולו של איזה חצי דקה....

וואו רעיון ממש טוב!!../images/Emo47.gif

תודה רבה!!
(ונדמה לי שהסולו טיפה יותר מחצי דקה.. אחד השירים הכי טובים שנכתבו והולחנו אי פעם לדעתי..)

../images/Emo122.gif אני מבטיחה..

אני לא יודעת כמה זמן יקח לי כי מדובר בציור באמת גדול.. אבל אני מבטיחה לעלות לכאן.. מקסימום אני אעלה כאן מידי פעם את השלבים..

Elpar

New member
מלך מלך מלך מלך מלך

אה ואין לי כאן תמונות... ולא קראתי את ההודעה אליה הגבתן... אבל אם מדובר בגיטריסטים תותחיים אז תוסיפו לרשימה את John Petrucci!!! ג'ון פטרוצ'י גיטריסט דרים ט'יאטר!!! תותח! וניסיתי לנגן סולו שלו XD בלתי אפשרי... THE END

למעלה