. מזכירה לכם שלכאן משרשרים את כל הדברים שאינם קשורים לנושא הפורום. דברים שקשורים לנושא הפורום [חדשות, מידע וכו'] יש לפתוח בשרשור חדש או להוסיף לשרשור חדשות קיים. שיהיה לכולם חג שמח
נניח ויש לי בלוג ואני רוצה לעשות קישור בתוך הפוסט. נגיד כמו שאנחנו עושות פה "קישורים בתוכן ההודעה", איך אני עושה את זה?! ><" [הוו וזה ישראבלוג] מישהי הבינה?
את מסמנת את המילה שאת רוצה לעשות ממנה לינק, ולמעלה איפה שאת משנה את הגופן והכל, יש כזה מין ציור של מין שרשרת כזאת, לאדעת איך להסביר- אז את לוחצת על זה, ונפתחת לך שם שורת כתובת שתכתבי את זה שם.. מקווה שהבנתXD
ישנתי כ"כ טוב, והייתי אמורה לישון היום עד מאוחר. אבל אז המחנכת שלי התקשר אליי, ב9:50 [זה אפילו לא עשררררררררר
] והעירה אותי... ודיברה איתי איזה רבע שעה על פולין ועל הטקסים ועל הגיטרה שלי... ואני חצי מתה עונה לה... בלע. ואח"כ אמרתי לעצמי "יאללה, ננסה לחזור לישון בכל זאת". איך שאני עוצמת את העיניים - צלצול בדלת. דואר רשום משו. אוף, אח"כ כבר בכלל לא יכולתי לחזור לישון. רוע!
הקול שלך.. הוא כל כך.. אעע$%&^%$&#$&^#$^@#^%@#%@$! וואוווווווו יש לך קול מהמםםםםםםםםםםםםםםם אני אני כמעט בכיתי מאיך שריגשת אותי עם הקול שלךךך!! את צריכה להיות זמרתת
אני אוהבת אותך כל כךךךךךךךךךךך תעשי לי דיסקיםםםםםםםם!!!