אוף

milkshakit

New member
רציתי שתעני לי בקשר לאמא שלך

אבל ראיתי שכבר ענית אז לא משנה חח

DanaValo

New member
ממ...^^ בקשה מכן...

שלום D: בטח יצא לכן להיתקל בי אני-הילדה-המעצבנת-בת-ה14- עוד-מעט-שנדחפה-לפורום-המדהייםם-הזה-בלי-אזהרה-מוקדמת-או-ניסיון-קודם-באתר-תפוז.
ואני חייבת להגיד [[שימו לב התחנפות לפנייכן--->]] שפשוט התאהבתי בפורום הזה :] יש פה כ"כ הרבה אהבה
זה פורום אינטימי שכזה P: עכשיו, כבר אמרתי שאין-לי-שום-מושג-בתפוז נכון? אז אם מישהי מכן [[טובת הלב]] תוכל להכין "מילון מושגים"? [[נצל"ש, "פאנפיק" , "סלאש" ועוד רבים אחרים]
פשוט אני לא בקיאה בחומר ^^ תראו משהו שחשבתי עליו ---> תפוזHIM ותפוזות לנצח D: [עלוב אני יודעת, אבל זה כזה חמוד P: ] --סיום זיוני מוח ובילבולי שכל-- מצטערת פשוט אני באובר-אנרגיה ^.^ 3> אוהבת, -דנה-

milkshakit

New member
את כזאת חמודה../images/Emo6.gif

והממ רק את המילים האלה לא הבנת או שיש עוד?

little WhiSper

New member
חחחח חמודה...

ובאמת פורום אינטימי, יש יתרון גדול לזה שאנחנו פורום קטן.

DanaValo

New member
P: אלו המילים היחידות שנתקלתי בהן.

[[ולא הבנתי אותן]]

milkshakit

New member
זה היה אמור להיות אליי? ../images/Emo12.gif

בכל מקרה: נצל"ש - כשאת מנצלת שרשור מסויים שכבר סיימו לדון בו בשביל שאלה/הודעה/משהו. סלאש - כששני גברים מתנשקים (או עושים דברים אחרים), בין אם זה סרטון/תמונה/סיפור. פאנפיק - כמו שהלן עשתה, המציאה סיפור דמיוני על 2 גברים, ומן הסתם יש שם סלאש - דברים אינטימיים קורים ביניהם. בגלל זה זה נקרא פאן-פיק.. מעריצה מדמיינת סיפור בין 2 גברים. אני גרועה בהסברים, מקווה שהבנת

DanaValo

New member
ייאי טנקס ../images/Emo45.gif

דווקא יש לך אחלה הסברים, תודה
הו ו... יש עוד מושגים בסגנון ה"פאנפיק" ? P: נ.ב חזרתי לפני שעה מהופעה של שלמה ארצי והיה א--ד--י--ר--! הבן אדם מוכשר בטירוף. מלא בתשוקה ואהבה למה שהוא עושה. אה ו... אני ופיטר רוט התחבקנו
*מתה* למרות שפעם חשבתי שהוא דומה לקוף, אבל קוף מוכשר וחתיך. וסקסי. שימות החרא XD סתם, לא יודעת מה עובר עליי. ^.^

milkshakit

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo140.gif

והממ אין לי מושג, את זה תצטרכי לשאול את הלן כי היא המומחית

danduuu

New member
מה את עושה פה בשעה כזאת?../images/Emo2.gif

ועוד לא באה לאיסיקיו!!חוצפה

milkshakit

New member
בזמן האחרון אין לי כוח להיכנס לשם

*
* והיום בכלל נרדמתי ואחר כך יצאתי ובלה בלה
בגלל זה לא נכנסתי. ואני תכף הולכת לישון! ומה את עושה פה חמודתי?

danduuu

New member
משעמם לי../images/Emo3.gif ואני מתגעגעת אלייך../images/Emo10.gif

milkshakit

New member
אה ו..

ראית כמה כסף יש לי ומעריצים?
אפילו אני לא יודעת איך הגעתי לזה
סתם אני יודעת
אחרי עבודה קשה.

למעלה