אוף

inbal287

New member
אממ סורי, אבל אני לא אכניס

את זה לטאגליינס. זה לא קשור לHIM, ואין סיבה שזה יקבל קישור בטאגליינס. מה שכן, אני אשתדל להכניס את זה למאמרים, קיי?

little WhiSper

New member
סבבב

לא התכוונתי שבאמת תכניסי, כאילו, היה נחמד אם אפשר היה להכניס, פשוט אינמצב שהייתי זוכרת אתזה, אז התכוונתי שזה ישמר איפשהו.....

DanaValo

New member
*סגיידדהה מטורפפתתת!*

DDD: תודה!
את ממש מומחית! פרופסור למדעי ה...פורומים? P: D: מלכה. והנה צ'ופר P: ווילה שלנו במראה הרטוב. אחת שתיים שלוש

DanaValo

New member

רגע רגע רגע. אני מתבלבלת סגידתי הופנתה לעבר כותבת כל המושגים שהיא...הלן? רגע. מי זו מי? אאאאאאאאאאאאאהההההה :O

DanaValo

New member
חוזרתביחוזרתביחוזרתבי

אני טיפשה *מרביצה לעצמי עם מקל בראש*

HimXAndXHer

New member
עוד כמה דברים ששכחתי;

קאנון- קאנון זו ה, שיט. אני לא יודעת איך להסביר. אני אתן דוגמא: נגיד, אני כותבת פיק שבו ווילה מחליט שהוא מפסיק לעשן. זה ממש לא קאנוני- לא מתאים לווילה.
OC- דמות מקורית, דמות שהכותב המציא. למשל: פיק שבו אני משדכת לווילה מישהי מהדמיון שלי. יש מבין?
OOC- קיצור של OUT OF CHARECTER. דמות שלא מתנהגת כמו שמתאים לה, לא קאנונית. נגיד, בפיק הנ"ל [[זה שאני מחליטה שווילה מפסיק לעשן
]] ווילה מאוד OOC. אם אתן רוצות לומר על דמות שהיא ההפך מOOC אומרים עליה שהיא מאוד קאנונית.

under the rose

New member
טוב לדעת

אז כשאת כותבת בחתימה שלך "כי רמוסיריוס זה קאנון" הכוונה היא...?

HimXAndXHer

New member
הכוונה היא

שכאילו זה אמיתי, ולא משהו שאני המצאתי. משהו ביענו באמת קורה בקאנון, באמת קורה בספרים. הבנת? \:

inbal287

New member
נצל"ש:

הנה [וחוצמזה יש פירוט בתקנון]. לגבי סלאש ופאנפיק, הלן כבר הסבירה.

DanaValo

New member
וידאו ישן D:

Ville is Fucking Hot Here. Hot mother fucker. יך אני אוהבת אותו בלייב הזה. במראה הרוסי-פיני-סקסי-מגרה-שחיף-לבן-עם-השפתיים-הבשרניות-והחושניות-שלו פה. הגעתי למסקנה שווילה הוא כזה טיזר!
כל הראיונות שלו..אררר...

milkshakit

New member
גררר../images/Emo99.gif

הוא יפהפה בוידאו. למרות שאני לא ממש אהבתי שהוא העלה את השיער למעלה עם ג'ל או משהו. אני אוהבת שיש לו שיער פרוע וטבעי
אבל בכל זאת - ררררר

ישלי התלבטות!..

אולי תוכלו לעזור לי.. האמת שהמון דברים שקראתי לאחרונה ומקומות שביקרתי בהם (כמו למשל התערוכה של המדרשה לאומנות בבית ברל שהייתי בה ביום שני) נתנו לי מלא השראה אבל לא השראה של לשבת ולצייר (אני בטח אעשה את זה אח"כ..), אלא השראה של לשבת ולכתוב.. ושנים שלא כתבתי.. החלטתי לכתוב סונגפיק, האמת שהתחלתי לכתוב משהו אבל פתאום יש לי עוד רעיונות ואני לא יודעת אם להמשיך עם מה שהתחלתי או להתחיל חדש או לסיים אותו ואז לזרום עם עוד.. בכל אופן השיר שחשבתי עליו הוא Lose you tonight הגירסה האקוסטית.. למישהו יש הצעות? מישהו רוצה לעזור לי אולי? (וואו כ"כ הרבה יותר קל לשבת ולצייר את הרעיון במקום לשבת ולכתוב אותו..
) המון תודה מראש..

HimXAndXHer

New member
לא קראתי את הליריקה

של השיר הזה בגרסא האקוסטית, אבל אני משערת שזה ייצא טוב. בכל אופן, מה שכן זה ש, ובכן, ארר. אין לי בעיה לבטא לך את הפיק, אם את רוצה, וככה אני גם אוכל לעזור לך עם בניית הפיק. מה שאני כן יכולה לומר לך כאן זה שהשיר הזה הוא שיר שאם את כותבת איתו סונגפיק הפיק חייב אנגסטי. בכלאופן, אם את רוצה שאבטא לך... הממ. שלחי מסר ואני אתן לך את המסנג'ר שלי. בהצלחה בכל אופן. [[אגב, יש לי כבר בטא לווילה/יונה ואת כל הרעיון מחולק לפרקים. עכשיו רק צריך לכתוב את זה
]]

למעלה