אוף

HimXAndXHer

New member
משעמם לי;;

ואין לי אומץ ללכת לישון;; [וואע, נו, אני מפחדת מחושך. נו, יש לי פחדים של ילדה בת חמש, תהרגו אותי.] [[ווייי... LOST BOYS! של THE 69 EYES! אני אוהההבבת את השיר הזה33:
]]

Rose131

New member
גמלי../images/Emo29.gif

כאילו, יש לי אומץ ללכת לישון, אבל אין לי כוח. יש לי אנרגיותXD ונורא נורא משעמם לי;[

איזה עצבים !!!!!../images/Emo46.gif

אני מנסה לשים ציטוט חדש וזה ולא מראה אותו!!! איזה עצבים !!!

inbal287

New member
וזה דורש הודעה חדשה כי?...../images/Emo4.gif

זה ממש לא דורש, זה הולך ישר לשרשור אוף.

HimXAndXHer

New member
אוקיי, הגיע הזמן לתלונות על זה

שאין תכנונית אפילו להביא את HIM לארץ!!111 ~בוכהבוכהבוכה~ [[אני מתחילה לחשוב על רעיונות. כולם מסתכמים ב"טוסי לפינלנד, תחטפי את חברי הלהקה, ותביאי אותם לארץ. ואל תשכחי לאנוס את ווילה, ליילי וברטון בדרך <<: " ]]

HimXAndXHer

New member
ת... תכנונית? הה? תכנונים***

יואו, אני מפחידה את עצמי לפעמים ~מתפגרת~

milkshakit

New member
מה את חושבת שזה יבוא לבד? ../images/Emo3.gif

אני יזמתי ועשיתי עצומה, ואפילו שלחתי הודעה לפלאפון.. ולא החזירו לי תשובה. כבר אמרתי שיש לי טלפון של מפיק מאוד חשוב, אבל חשבתי שיהיו לפחות 1,000 חתימות עד שנשלח לו הודעה או משהו. מה דעתך?

HimXAndXHer

New member
אוה, בקשר לעצומה

אחותי הרשימה חברות שלה, ואני גרמתי לחברה שלי- ששנאה את HIM- לאהוב אותם. היא כל הזמן מזמזמת את THE FUNERAL OF HEARTS. כל הזמן. בכל אופן, היא אמרה לי שכשנדבר בפעם הבאה במנסג'ר לשלוח לה את העצומה, כדיי שהיא תחתום- היא אמרה שהיא תבוא אם הם יגיעו, היא ממש מתלהבת מהם והכל... זרג. בכל מקרה, אז מה שרציתי לומר הוא שאני באמת מחתימה אנשים- ורק אנשים שירצו לבוא להופעה שלהם, שלא יבטלו את ההופעה בסוף כי לא קנו מספיק כרטיסים... - וכשנגיע לאלף באמת כדאי להתקשר אליו, זה יהיה מעולה. ~קולטת שאשכרה יש סיכוי שאנחנו נגרום לכך שהם יבואו לארץ~ ~מתפגרת~ הממ... כמה חתימות יש בינתיים? \:

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif לפחות עברנו את חצי הדרך

לאלף.^-^ זה גם משהו. לא?

HELP ../images/Emo201.gif

מישו יודע איך אני יכול לשים כינוי לא יודעת למה הוא נמחק לי ואני אל מצליחה לשים אחר.. אז אני אשמח לעזרה!!

inbal287

New member
אוקיי מתוקה, זה לא עובד ככה.

לא פותחים הודעה חדשה על כל שטות, בטח שלא על דברים כאלה שמתאימים לפורומי תמיכה או תפוז משוב. לפחות היית משרשרת את זה לאוף או משו! הודעה הבאה שאת פותחת אני אפסיק לשרשר ואתחיל למחוק.

inbal287

New member
כי אני זאת שצריכה לשרשר כל חמש

דקות הודעה חדשה, וזה יותר ממרגיז ומעיק
. לכן יש חוקים של הפורום, לכן קוראים אותם. זה למה.

למעלה