אוף -

Rose131

New member
אני כל הזמן חורטת את זה על מקומותP:

+
אבל אפאחד בחור שאני גרה בו לא מכיר אותם;[[

milkshakit

New member
דנדושית ../images/Emo26.gif../images/Emo189.gif

השיר שכתבתי של INXS הוא כבר מהאלבום החדש עם הסולן החדש, ג'יי.די. את התכוונת לסולן שמת, מייקל האצ'ינס - גם אני ראיתי וזה ממש היה עצוב
ועדיין לא הבנתי ממש איך הוא מת, יש כל מיני השערות.. בכל מקרה זה מזעזע

danduuu

New member
אה אופס../images/Emo4.gif אבל כן ראיתי על מייקל

וזה היה כזה עצוב..

inbal287

New member
אוף - ../images/Emo214.gif

אותם חוקים כרגיל [או שתסתכלו בהודעה הבאה כדי לדעת].

Heaven Tonight

New member
../images/Emo32.gifבהצלחההההההההההה מחר

לכל מי שעושה בגרות באזרחותתת
נקווה לעבור את זה מהר..ושלא יכאב יותר מידי..חחח.. =))

danduuu

New member
בהצלחה לכם!!!!../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את בי"ב?

danduuu

New member
בעזרת השם את מסיימת ביצפר השנה

איזה כיף לך ולויקי |מקנאה|

little WhiSper

New member
לא כלכך מכירה את לורדי

[חוץ מהקטע של האירוויזיון] אבל הלורדי הפינתי, צד ימין למטה, פשוווט.... יאמי.

הם כל כך יפים!

כל הכבוד שהם הולכים עם המסיכות האלו!!!!! לא צריך לאהוב אנשים בגלל מראה, רק בגלל מוזיקה! וכן.. שמעתי על התביעה הזו. חבר של בת דודה שלי סיפר לי... הייתי בהלם. לעזאזל! לפח הם יוצאים עם המסיכות הלאו.. כל הכבוד להם! יפים שכמותם

inbal287

New member
../images/Emo63.gifנו, אז איך התעודות?../images/Emo63.gif

שלי - ספרות מגמה [5 יח"ל] 96, למדת תוך עניין והבנה. ספרות חובה [2 יח"ל] 94, עבדת יפה בשיטתיות ובחריצות. לשון [1 יח"ל] 60, עלייך להגביר מאמצייך ולגלות התמדה. היסטוריה [1 יח"ל] 85, עבדת מתוך עניין. אנגלית [5 יח"ל] 95, תלמידה למופת. מתמטיקה [3 יח"ל] 75, עבדת מתוך עניין. חנ"ג 85, עבדת יפה! [אני לא משתתפת במעשי, אז זה על העיוני] תנ"ך [2 יח"ל] 90, עבדת בהתמדה ובחריצות. צילום 95, עבדת בחריצות ובהתמדה, והדבר ניכר בהישגייך. תולדות האמנות [5 יח"ל] 95, הנך מגלה יחס רציני וחשיבה מקורית. התנהגות: טובה מאוד הערת המחנכת: לירון היקרה, את תלמידה המפגינה רצינות רבה לכל הקשור למוסד החינוכי שבו את לומדת. הישגייך הלימודיים נאים מאוד. את תלמידה רגישה שהדבר ניכר במספר החיסורים הרב. עם זאת הדבר לא פגם בתהליך הלימודי שלך. את תלמידה נעימת הליכות וחביבה על תלמידיי הכיתה. מאחלת לך חופשה נהדרת. עולה לכיתה י"ב, מזל. ממוצע 87 וקיבלתי תעודת הערכה על הישגיי הלימודיים.

קיבלתי תעודת הצטיינות../images/Emo9.gif

לשון- 91 (הגיע לי יותר
) ספרות 90 תנ'ך - 96 הסטוריה - 90 מתמטיקה - 95 אנגלית - 88 מדע וטכנולוגיה (יחידה מיותרת) 95 חינוך גופני - 80 מחשבת ישראל - 97 מיתולוגיה - 90 ספרות הרחבה - 90 אמנות הקולנוע עיוני - 90 קולנוע מעשי - 90

danduuu

New member
תמתותו כולכם חרשנים../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

יש לי תעודה חרא! אני לאמאמינה שאפילו הילדים הכי סתומים בעולם קיבלו אצלנו תעודת הצטיינות ואני לא חחח אני מרגישה כל כך מטומטמת
בכל מקרה חרשניות שכמותכן כל הכבוד אני גאה בכן מאוד

למעלה