אוף
!!!!1

bitter end

New member
לעלעלע שבתי משבוע בהונגריה../images/Emo140.gif

היה כל כך כיף!! התגעגעתי אליכן

bitter end

New member
יווו תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

היה יותר מכיף.. אי אפשר לתאר!

ישלי בידיוק אחת כזאת!!!

שגנבתי לידיד שלי..
(הוא גנב לי בתגובה את קריידל.! נבלה שכמותו
)

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני מכירה את

השורה האחרונה!!! זה מהצופים!!!!! אל תשאלו... תלו את כל ההמנון למישהי במשרד... ככה זה כשיש הפסקת חשמל בוח אדם בצבא... לא עושים כלום, ונכנס אור מבחוץ, אז מתחילים לרשום שטויות. חבל שלי לא רושמים כלום
כן!!!!! אז
!!
מה שלומכם אנשים??? התגעגעתם?? טוב ברור. זו אני
תבלו בסוף החופש שלכם כמה שאפשר. היום אני בחופש.. אז מגניב לי

חייבת שתראו משהו ../images/Emo13.gif

לפני כשנה כתבתי שיר מאוד נחמד [שמרבית הפורום ראתה אותו כבר, אני חושבת], ואני וחברה שלי ישבנו להלחין אותו. חברה שלי הקליטה אותו, והיום העלינו אותו לאתר נחמד. סתם היה בא לי שתראו אותו. 1. כי אין פינת אומנות פתוחה באיזור. 2. זה אוף
http://www.playcast.ru/playcasts/view.php?card=145460&code=bacc40a45d6d9eb81089c41d22674d0f37f8bdff יום טוב לכולם

HimXAndXHer

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שמעתי פעמיים ברצף X: פאקינג מדהים. את שרה? ם: [[וזו לא אשמתי שאין שרשור אומנות פעיל, דנה חזרה.]]

אמרתי בהודעה שחברה שלי שרה ../images/Emo3.gif

אני כתבתי ועזרתי בהלחנה. חברה שלי גם זו שמנגנת... אבל עזבי! אני כתבתי
השיר לא היה מוקלט בלעדיי!

הו, ממש ממש מקסים :]

לחברה שלך יש קול מאוד יפה, והליריקס נחמד, על הלחן צריך עוד קצת לעבוד, אולי קצת קלידים? בסך הכול אחלה שיר, כל הכבוד

הליריקס נחמד? אני אשסף אותך!

חחחח סתם בצחוק אהובתי. תודה על הביקורת בכל אופן
ולגבי הלחן... זה מולחן על אקוסטית. אכן יש כמה דברים שלא אהבתי כמו המעברים בין החלקים של הבתים... שהיא הוסיפה את זה בהקלטה והתעקשה על זה... אבל עדיין אני חושבת שזה מאוד טוב. אני בטוחה שעם קלידים, חשמלית ותופים זה יישמע הרבה יותר טוב... אבל אנחנו לא להקה. בסה"כ גיטריסטית ששרה ומשוררת.. זה הכל
תודה האני

למעלה