אוף
!!!!1

under the rose

New member
../images/Emo203.gifסתם בא לי לשתף אתכם../images/Emo9.gif

אתמול הייתי אמורה להיות בת"א עם חברה אבל בסוף זה לא הסתדר,אז נסענו לרמת- השרון. וקניתי שם 2 סיכות ופאצ' של HIM, והמוכר היה ממש נחמד אז הוא נתן לי תליון של הארטגרם במתנה!!!

every me

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo11.gifאבוי לי:ם

זה קאבר מושלם!!!!!!111111111111
[נווו מה, תסכלוני
זה באמת יפה!]

every me

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo11.gif אעאעאעא לאאלאלא!!!!

זה באמת יפה. שיקליטו את זה או משהו
ושיעשו לזה ריקוד כמו הבקסטריט בויז! אני מוכנה לעשות את הכוריאוגרפיה או משהו^^

חחחח לי לקח זמן! ../images/Emo6.gif

אני וידיד שלי כזה מקשיבים.. "ואיי מגניב.. אבל זה שיר מוכר.. הממ איזה שיר זה?" אני מסתכלת בצד- "כתוב שזה קאבר של BSB. מי אלה לעזאזל BSB?!" ידיד שלי מנסה גם לפענח וזה.. הולכת לאימיול רושמת את שם השיר.. וקולטת שזה של הבאקסטריט בויז- אה כן ודופקת צרחה מטורפת ווואט דה פאק כמובן.. ידיד שלי זורק הערה- "הם בטח התביישו לכתוב שזה של הבאקסטריטבויז." חח הזוי משהו, בכלאופן- אני לא חושבת שזה גרוע- זה אחד הקאברים הותר טובים שהם עשו מבחינת שינוי הלחן והסולואים של ליילי- וכמובן הקול של ווילה, אז כן המ. אני מתכחשת לעובדה שזה של הבאקסטריט בויז במקור, נכון לעכשיו.

Heaven Tonight

New member
../images/Emo122.gifהולי שיט!

לא החזקתי הרבה זמן מעמד.. פשוט מחריד!! למה לחדש שיר כזה שטחי?..חחח.. חחחח..קיצר

HimXAndXHer

New member
הולי פאקינג שיט

איזה זין. זה פאקינ' מדהים.
כוסזין על זה שזה של הבקסטריט בויז. הביצוע.....
האהא. נהפכתי לפאנגירל מחורבן. [[מה נהפכתי? תמיד הייתי כזו. >; ]]

'כוסזין'? מאיפה הבאת את זה?../images/Emo12.gif

פאק, זאת בדיחה שלי ושל חברים שלי. -_- איך אנשים ראו את זה?O_O

HimXAndXHer

New member
הממ, כנראה שחשבת שזו

בדיחה שלך ושל חברים שלך... המון אנשים אומרים את זה.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifחחח גמאני נשפכתי ממנו../images/Emo6.gif

תמיד כששמעתי אותו לא צחקתי עד כדי כך אבל בהופעה זה יותר מצחיק..הוא אמר שהוא שר את זה בהופעות כדי לעצבן אנשים גותים אפלים כאלו שמתחילים לשיר את המילים ומכירים את השיר חח והם מתעצבנים מזה
רק וילה יכול לחשוב על דבר כזה

HimXAndXHer

New member
אוקיי אני חייבת

להוציא את זה. זין. ביום חמישי שהיה לפני שבועיים אחותי חזרה הביתה עם חום, מתל אביב. בלה בלה בלה בהתחלה חשבנו שהיה לה מחלת הנשיקה, אבל ביום שישי האחרון היא נהייתה מאוד צהובה. אימא שלי לקחה אותה לקופת חולים ומשם הפנו אותה לבית חולים. מיום שישי היא בבית החולים, וכנראה שהיום אני נוסעת לבקר אותה. היא כל כך חלשה. כשרציתי לדבר איתה בטלפון אימא שלי הייתה צריכה להחזיק לה את הפלאפון ליד האוזן, כי היא לא הצליחה להרים את היד. אימא סיפרה לי שהן הלכו לקחת לה מים- הליכה של שתי דקות- והתחילו לכאוב לה הרגליים. אימא שלי ספרה את השעות שהיא הייתה ערה בהן אתמול ואמרה לי שזה היה חמש שעות מתוך כל היום, לא ברצף. לוקחים לה דם ושתן כל הזמן, כנראה שיש לה דלקת בכבד אבל זה עוד לא בטוח, בכל אופן אין לה את מחלת הנשיקה וגם לא צהבת. היום עושים לה בדיקות אולטרה-סאונד והתוצאות יגיעו מחר. אז זהו. הייתי חייבת לכתוב איפשהו את כל הסיפור, אחרת הייתי מתפגרת מרוב דאגה ולחץ וכל מיני חרא. ^-^

under the rose

New member
OMG../images/Emo12.gif כל כך מצער לשמוע

אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושהיא תחלים מהר... אם את צריכה משהו את מוזמנת לבקש

למעלה