אוף.
|מרי|

p r u d e n s

New member
דנה../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

רבתי איתה על פרק של מכושפות... כל כך שטותי... אני מעדיפה שכבר לא נדבר על זה
. ואני פשוט לא יכולה להפסיק לקרוא את TTT, אף פעם לא החזרתי ספר מעניין ו*גם* לא גמור לספרייה, ובנוסף יש לי גם את ROTK ממתין לי, ואני רימיתי וקפצתי כמה עמודים... אני מתביישת בעצמי
. אבל אני במצב הרבה יותר טוב עכשיף, מה שקרב שנינות עם עודד יכול לעשות. ואני אוכלת סלט, אני אוכלת שלג (לצערי), והיום גם אכלתי מלאווח. זה טוב או רע? את המומחית בתזונה... וגם גיליתי שבימים שאני אוכלת רק שוקולד, ולא שום דבר אחר, אני רזה יותר מבימים שאני אוכלת אוכל בריא, אני מפתחת פה חשש רציני להפרעת אכילה, כבר שבועות שאני ניזונה משוקולד ורק כמה ימים אוכלת משהו טוב
אני דואגת לעצמי.
,|חושש|

shooshoo2

New member
מי את?!?!

תראי בואי נבהיר כמה עיניינים..... אני לא מכירה אותך... את לא מכירה אותי.... אני ממש לא רוצה להכיר אותך.... אני מסיקה שגם את ממש לא רוצה להכיר אותי.... אלייך אין לי שום דבר.... אבל תהיי כנה עכשיו.... מי המטומטמת שכותבת את החיים הפרטיים שלך ושופכת את כל הלב שלה בפורום שכווווווווולם יכולים לדעת אפילו החברות שהיא הכי שונאת יכולות להשתמש בזה נגדה?!?!? אני הערתי לה הערה... היא לקחה את זה קשה... זאת בהחלט בעיה שלה... הבנתי שאתן חברות ממש טובות וזה שוב מעניין לי ת'תחת.... ועכשיו הערה למרי בקשר לאי קיו שלה.... את יודעת כמה זה 160 אי קיו?!?!? יש לך מושג!?!?!? אלברט איינשטיין הגיע ל162 בקושי... אז את ב160?!?!? תעשי לי טובה... תפסיקי לעבוד עליי כי זה לא הכי הולך לך... את יודעת מה ... זה לא עובד על אף אחד!!! עם יש לכן בעיות אז....... תתמודדו איתם!!!! fuck the system!!!!!!! {-:

אמ...../images/Emo143.gif

אני אודה לך ביותר אם *לא* תספרי לכל העולם אם אנחנו רבות!!! ואת ידעת פרפקטלי פיין איך לפתור את זה... אבל לא משנה זה פתור פשוט אל תהיי כזאת ואני גם לא!

p r u d e n s

New member
כן, זה נפתר.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אבל למה לא? ענין הריב רשום גם בבלוג שלי, לא רשמתי דברים מחשידים מדי, זאת זכותי, כמו שזכותך לכתוב אם את חושבת שאני מפגרת קמצנית. אבל זאת זכותך בלבד, לא של אף אחד אחר, המפ. (אני מתחילה להישמע כמו טרי בירד
)

למעלה