אוף.
|מרי|

p r u d e n s

New member
אוף.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

מצד אחד הכל הולך כל כך טוב. מצד שני הכל הולך כל כך גרוע. נפתח פורום לסרטים של שר הטבעות.
. מצאתי את היומנים האישיים של דמיות שרה.
. גוד. תיבת המסרים שלי מלאה מאוד בזמן האחרון.
. לא מצאתי את מרי.
. לא הכנתי שומדבר מעבודת השורשים.
. אני צריכה לחכות עד אפריל.
. התמכרתי לעוגיות צ'וקלט צ'יפ.
. אכלתי חמש עוגיות אחת אחרי השנייה.
. מתברר שכן מצאתי את מרי בסוף.
. אבל אני צריכה לחכות עד יום שבת כדי לקחת אותה.
. אני גרועה בכדורעף.
. לא הספקתי לקרוא את "שני המגדלים" עד הסוף.
הארי פוטר נגמר.
. אין לי השראה.
. פירסמו עוד שלושה סיפורים שלי בבמה חדשה.
. פורום משחק החיים מתדרדר.
. העליתי שני קילו בעקבות העוגיות.
. הרצאה לשיעור של אורנה.
. הכל הולך מצוין עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם.
. פיבי לא תבוא השבוע.
. הורדתי את שלושה פרקים של מכושפות.
. רבתי עם טל.
,
,
,
!
ואני לא יודעת איך לפתור את זה.

i l i

New member
עצה:

תתחילי לצלם תמונות לעבודת שורשים.. לכי תראייני את סבא&סבתא.. תגידי לאמא שלך שלא תקנה צוקלט ציפ' תעשי דיאטה... תתחילי לאהוב חסה! תתחילי לקרוא את הארי פוטר שוב...! תמיד בפעם השנייה מבינים יותר טוב תשלחי הרבה הודעות בפורום משחק החיים ותעלי שם קצת תמורל.. תמונות ובדיחות יעזרו.. יש לך שישיבת תכתבי תהראצאה לשיעור של אורנה לכי לטייל בים ותקבלי השראה.. תספרי לי על מה רבת עם טל ואז אני אעזור אבל אני יודעת שסליחה תמיד פותרת את זה!!

p r u d e n s

New member
תודה אילי.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

את יכולה לראות מה הקטע של המריבה עם טל בבלוג שלי...

עוד עצה ../images/Emo101.gif

"אויש, אכלתי עוגיה... אויש, שוב נתקעתי מול הטלוויזיה כי אף אחד לא רוצה לשחק איתי..." ולעצה - רדי מהארץ. או לפחות תמצאי חברים. כאב ראש עשית לי...
גנרלית ה"איחוד האנטי הפורומי הבינלאומי"

p r u d e n s

New member
כמה פעמים להגיד לך../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

- את לא חייבת להיות בפורום הזה, אם כולנו עושות לך כאב ראש אנחנו מאוד מצטערות. המרשם- לעזוב את הפורום. אה, ובקשר לזה ש"אין לי חברים"- takes one to recodnise another.

p r u d e n s

New member
הא. טודע.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

מזכיר לי את מורתי לספרות... "מעולם לא היה דם הנץ כה אדום, אדוארד, אדוארד, מעולם לא היה דם הנץ כה אדום, הה." את הקטע עם ה-הה היא אומרת בצורה כזאת מצחיקה...כאילו, היא מנסה לקרוא את זה בצורה מרגשת אבל ה-הה. הממ.

shooshoo2

New member
טווווב ../images/Emo3.gif

תראי אני לא יודעת מה הבעיה שלך אבל.... לראות את הבעיות שלך זה לא הכי מעניין אותנו...... את יודעת מה... אני יגיד לך את האמת..... זה מעניין לי את קצה הפיטמה והשערות שבתחת..... אז תסתמי ת'פה כבר !!!!!!

Cr£ma

New member
../images/Emo12.gif

קודם כל...על מה הבלאגן
או שעדיף שאני לא אדע ?? נ.ב שערות בתחת
בעע.. שתהיי בריאה חח

p r u d e n s

New member
טוווווב ../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אז את מוזמנת לא לקרוא הודעות שלי יותר, אלא אם כן הפיטמה והשערות שבתחת שלך ממש רוצות לקרוא.

shooshoo2

New member
אז ככה?!?!? ../images/Emo123.gif

או קיי אני רואה שאת ממש לא מכירה אותי..... את נראה כמו ילדה שאין לה חיים שהיא מספרת לבנות פה על החיים הפרטיים שלה.... את עד כדי כך מטומטמת?!?!?!? או שפשוט אין לך חברים?!?!!? אז ככה זה הולך..... את יכולה לספר לפסיכולוג הוא תמיד מקשיב אבל כמובן במקרה שלך זה עד כדי כך גרוע שאת צריכה ללכת לפסיכיאטר ואפילו לאישפוז של חולי נפש....... אבל אל תדאגי הם ידאגו לך שם טוב טוב.... הם אחלה בהקשבה לחיים הפרטיים של אחד של השני !!

p r u d e n s

New member
תגידי את זה לה.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אם נשים לב נוכל לראות כי אני לא כתבתי דברים מעליבים
, טכנית גם היא לא, למרות שהיא ניסתה
.

shooshoo2

New member
מרי.....אהובתי...

את לא אהובתי דבר ראשון.... ואני ממש לא רוצה להיות אהובתך... אז... בואי נעשה הפסקת אש כי אני ממש לא רוצה שתתחילי לבכות פה מול כל הבנות על איך זה שאני מעליבה אותך ואיך שאת רוצה את אמא ואבא... אז בואי נכסוך את זה מאיתנו... או קיי מותק?!?! עם את לא רוצה לעשות הפסקת אש מיצידי אין בעיה כי אני יודעת שלי יש קצת יותר ממה שאת חושבת..... מותק!! צ'או...

p r u d e n s

New member
מה נסגר פה?טיפה|../images/Emo144.gif|מרי|

דבר ראשון- |מרי| הוא אייקון, מרי הוא הוביט, לא אני. דבר שני- את צריכה לעבוד על השגיאות שלך, כותבים 'לחסוך', 'אם', 'מצדי'. דבר שלישי- אוי, כן, את כל כך מעליבה אותי, אמא, אבא, שירלי. וולדמורט הוא רק מופע החימום. דבר רביעי- נייר וקשית. עינוי. את יודעת שאפשר לנשוף עם הקשית על הנייר במשך שעות, כשהאדם המעונה קשור לכיסא או משהו, ואז משתגעים מזה? כמו עינוי סיני, אני המצאתי. דבר חמישי- מאיפה לעזאזל הוצאת את זה שאני רוצה את אמא ואבא? הם כאן לידי. נוט. דבר שישי- גם את לא אהובתי. שמעת על "ציניות"? כי את מוציאה לכולנו שם רע. תפסיקי. דבר שביעי- את צריכה לעבוד על סימני פיסוק. דבר שמיני- אני מוכנה לעשות איתך הפסקת אש אני טיים, רק תגידי ש*את* מוכנה להתנצל כי את התחלת את כל הדבר המטומטם הזה, אני רק הגבתי בשנינות. זה הכל.

p r u d e n s

New member
המפ.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

שלומי לא עזר לי כל כך במוסד... נו, באמת! קצת הגיון- אני באמת לא מכירה אותך, בקושי דיברנו. אבל, למה פורומים נועדו, אהובתי? כדי לדבר כמובן! אז אם יש לי הרבה לחצים, אני יכולה לפרוק אותם כאן, במיוחד בגלל שזה מקום שבו הרבה אנשים מקשיבים לי ואני מקשיבה להם, ואני רואה שאת בכלל לא בנאדם שיודע איך לקרוא לעומק, אם את יועצת לי ללכת לבית משוגעים, פסיכיאטר, פסיכולוג, מה שזה לא יהיה. אני אוותר, תודה לך, יקירתי. את יודעת שאת האנשים שאני הכי אוהבת בעולם? עד כדי כך שאני רוצה לתת לך נייר וקשית? אה, כן, ואני לא מטומטמת כמו שאת חושבת... מכירה את המבחנים האלה, ששולחים אותך לשם אם חושבים שאת חכמה? אז קיבלתי מאה באחד כזה... ובמבחן לכיתת מופ"ת, קיבלתי מאה פלוס בונוס עשר אחוז, שזה, הממ, כמה? מאה ועשר. תודה. אמרו לך פעם שאת מאוד לבבית? (נייר וקשית- עכשיו! איפה בני סלע?)

shooshoo2

New member
מרי... ../images/Emo123.gif

תשמעי משהו אהובתי נשמתי עיניים שלי חוטיני שלי וכדומה.... אני לא מכירה אותך ואני גם לא רוצה להכיר אותך... רק המחשבה על זה שקראת לי "אהובתי"
גורמת לי להקיא....... ואני חושבת שאת די חייה באשליות כי אף אחד לא מקשיב לך ועם תשימי לב להערות שכתבו לך על מה שאת כתבת את תראי שאני צודקת.... או קיי מותק?!?! אני רואה שלא היה לך מה לכתוב אז החלטת לעשות חיבור על נייר וקשית.... אז אני חברותית ויגיד לך.... : ב-ה-צ-ל-ח-ה-! (עם לא הבנת זה בנוגע לחיבור) כי ילדה עם רמת אי קיו ששואפת לאפס מה כבר אפשר לצפות ממנה!!! אז שיהייה לך בנעימים..... ביי

p r u d e n s

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אני החוטיני שלך? כמה משמח ומלבב! וכדומה! ממש עשית לי את היום! ואנשים מקשיבים לי, ממתי את נהיית פה האחת שמכירה את כולם? לא הצטרפת רק אתמול או משו? וזה לא חיבור, זה רק כמה פסקאות. אני לא צריכה את ה"בהצלחה" שלך, אני יודעת לכתוב סיפורים מצוינים, דפיוצר ושירלי יעידו. רמת אי קיו ששואפת לאפס, הא? מישו כאן לא מבין כלום במתמטיקה... בואי אני אסביר לך משהו- כמה שמספר הנקודות באי קיו גבוה, ככה הבנאדם יותר חכם. אני מעריכה את עצמי ב-160 נקודות, משהו כזה. המבחנים האלה, זה רק היה מזל, נכון, שושי מושי?

p r u d e n s

New member
אוי...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

השתחצנתי
. עשיתי עם עצמי הסכם לא לעשות את זה.

ODana

New member
לשושו ../images/Emo46.gif ולפרו../images/Emo23.gif

שושו, איך את מדברת? הגזמת לגמרי! קודם כל, רק הגעת ואת כבר מתלכלכת כאילו את יודעת מה קורה פה בכלל. זה פשוט מגעיל ואני בטוחה שאת בעצמך מגעילה , כולל השפם והפטמה או מה שזה לא יהיה...
פרו, חמודה, קודם כל את גדולה על איך שהתמודדת איתה
. יש כאלה שרוצים להעליב, אבל מרוב שהם אהבלים זה יוצא להם מה-זה פתטי
. אז אני מקווה שלא שמת עליה יותר מדי. ולגבי מה שכתבת בהתחלה - בסך הכל את במצב טוב. את פשוט רגילה לעשות המון דברים ביחד, ולפעמים זה קצת יותר מדי...מה יקרה אם תקראי את שני המגדלים רק עוד חודש או חודשיים? אולי בפסח? ועל מה רבת עם טל? אפשר לעזור איכשהו? ולגבי השני קילו, גם אני עכשיו נלחמת באיזה קילו אכזרי. אז מה אני עושה? שותה המון מים ועושה לעצמי סלט ענקי וטעים. או אוכלת פרי
. רק לא ממתקים ועוגות. כאילו, אני אומרת לעצמי - אני אשקיע באוכל טעים כי אני אוהבת את עצמי
. את מבינה? מתוך אהבה ולא מתוך מלחמה. ואז הדיאטה הופכת להיות משהו הרבה יותר סימפטי. כאילו להתפנק על אוכל בריא ולא על שטויות משמינות
. וגם, לא פחות חשוב - ספורט. לזוז הרבה. זה עוזר לחילוף חומרים וגם שורף קלוריות. תעדכני מה נהיה...

למעלה