אוף!!!!!

טלשי

New member
אוף!!!!! ../images/Emo123.gif

אחרי השתפרות של אח שלי במשך כמה ימים, שכבר חשבנו שיותר טוב, היום על הבוקר היה לו התקף!.. והוא לא הלך לגן, ואז אחרי איזה שלוש שעות שהוא ישן היה לו עוד התקף! ואז אמא שלי לקחה אותו לבית חולים וולפסון, ואז אחרי כמה שעות הם חזרו ובדרך הביתה באוטו היה לו עוד התקף וגם שהוא הגיע הביתה היה לו עוד כמה, ככה שבמשך יום שלם הוא פשוט ישן! ישן כל היום!! כאילו, אין יובל חיים למשך יום שלם! כאילו אני לא יודעת מה!!.. פשוט ישן!...כל היום!... ועכשיו כשהוא התעורר (אנחנו לא יודעים למה אבל תמיד בלילה הוא פתאום נהייה כזה אימפרקטיבי ונרדם רק באחד בלילה) אז קיצור עכשיו כשהוא תעורר אני חייבת ללכת לישון כי יש לי מחר מגן בהיסטוריה, אז גם עכשיו אני לא יכולה להיות איתו! וזהו! סתם רציתי לשתף!.. לילה טוב

hashy

New member
בהצלחה במגן בהיסטוריה, ספרי איך

היה. אני משערת שזה קשה לראות אותו ככה... אלא שכמו שכתבת כרגע יש לך להתרכז במגן והוא יהיה שם גם מחר ואני מקווה שאפילו ירגיש יותר טוב ותוכלי להיות איתו... בדקתם אולי האור של היום מפריע לו? האם הוא ישן עם תריסים פתוחים? אצלי באיזשהו שלב הרופא עלה יחד עם אמא שלי על זה שהאור שבן 6-8 בבוקר פשוט רע עבורי ושעדיף לי לקום אחרי 8 ובחדר חשוך... היום האפי שלי פעילה יותר בשינה, אבל אז כשהיא הייתה פעילה ביום זה שיפר את המצב שלי לטובה. אולי שווה לראות איך הוא מגיב לחושך במהלך יום קשה שכזה ולמשקפי שמש... בהצלחה ותמסרי לו ולמשפחה חיבוק חם..

S E M 151

New member
../images/Emo50.gif

שיהיה לך לילה טוב ובהצלחה במגן בהיסטוריה. ונקווה שלאחיך ימצאו מהר תרופה שתאזן אותו ושהוא ירגיש טוב.

ufo11

New member
שיהיה לך המון בהצלחה טלשי:)

מקווה שהמצב עם אחיך ישתפר כמה שיותר ועל הצד הטוב ביותר. מחזיקים אצבעות.

qt1

New member
../images/Emo24.gif היי טל...

איך היתה הבחינה? גם הבת שלי עכשיו בתקופה של מבחנים , היום המתכונת האחרונה שלה אני מקווה שהרגשת שידעת את החומר ובטוחה שהתכוננת עד כמה שיכולת
בקשר לדברים שאת כותבת על יובל חיים , אני יכולה להבין את התסכול שלך ושל אמא שכותבת כאן, אולי כדאי להעזר בתזונאית למרות שלא הוכח קשר מדעי בין אפילפסיה לתזונה, אולי ישנם דברים שכדאי להוריד לו מהתזונה, כאלה שמהווים טריגר להתקף ואם הוא היפראקטיבי אז יש מקום להוריד כמה דברים מהתזונה שלו בהחלט! לגבי חוסר היכולת שלך להיות לצידו , זה בסדר טל... זה בסדר להיות תלמידה ולצאת לבלות כמו כולם בלי שום קשר ליובל חיים , אני חושבת שבעצם הכתיבה שלך כאן את עושה המון ויודעת שכמו שאני לפחות רואה כמה אכפת לך , גם המשפחה שלך יודעת וזה הדבר הכי חשוב בעיניי
עדכני איך הרגשת בבחינה , ומה שלום יובל חיים אוקיי? חיבוק...

טלשי

New member
תודה לכם!..

עכשיו המצב קצת יותר טוב, ואולי באמת באור יום מפריע לו, נברר את זה.. ובמגן היה בסדר, נראה לי..תודה! ותודה לכם מאוד! אתם מאוד תומכים ועוזרים!

למעלה