אוף :\

oRockGirLr

New member
אוף :\ ../images/Emo105.gif

כשגילו לי שבוע שעבר את האפילפסיה :\ הנוירולוגית סיפרה לי ולאמא שזאת אפילפסיה לא כל כך נוראית וב50 אחוז מהמקרים היא עוברת. אז הייתה לי מן תחושה של הקלה כי כשחיכיתי לתוצאות במיון חשבתי על הדברים הכי גרועים ולא הצלחתי להרגיע את עצמי. הייתי בלחץ אדיר, ואמא שלי? אוהו... רק להסתכל עליה הכניס אותי לפאניקה. עכשיו כשפחות או יותר דיברתי עם דודה שלי, היא הסבירה לי שזה בסדר ואני לא צריכה להבהל מזה או לפחד. נרגעתי. ביום שישי, עלה הנושא של הפרופיל בצבא, שמורידים על זה, ושאלתי פה... וזה לא כל כך עזר לי :\ מגיל קטן, מאז שאני זוכרת את עצמי רציתי להיות בקרבי, רציתי להוכיח את עצמי כאישה, רציתי להוכיח את עצמי בכלל, למצות את עצמי. שיהיה לי טוב. ועכשיו עם פרופיל 45 .. המאמץ היחיד שאני אוכל לעשות זה לערבב את הקפה היטב... =\ אולי .. יש בי טיפה של תקווה שזה יעבור אבל אני לא יודעת עדיין שום דבר, אני לא יודעת אם המחלה באמת יכולה לעבור או כמו שדודה שלי אמרה לי "זו לא מחלה, זו תופעה" אני ממש לא יודעת כלום אין לי מושג מה הולך פה ואמא שלי ביקשה לא לדבר על זה מפחד של עין הרע :\ או שידברו על זה יותר מדי ואז ככה זה יפגע איכשהו... נו .. אני לא תמיד מאמינה בדברים האלה, אבל אני מפחדת... עוד לא התחלתי עדיין עם התרופות אפילו, מה יהיה אם בכלל לא אגיב להן?=\ גאד :S אני חייבת לדבר על זה וכל כך רע לי.

שי מאי"ל (לא יוסי)

האפילפסיה אכן יכולה לעבור אבל דבר אחד שאת צריכה לדעת על אפילפסיה הוא שהיא יכולה להשתנות בצורה קיצונית בין אדם לאדם כך שלא תוכלי להסיק סתם כך ממקרים של אחרים לגבי המקרה שלך. הכי טוב זה לסמוך על מה שהנוירולוגים אומרים. רוב החולים (ואני ביניהם) מגיבים היטב לתרופות ומנהלים חיים ללא התקפים. ובקשר לצבא, אולי תוכלי להיות מדריכת כושר?

ענת71

New member
בהתחלה זה קשה אבל אח"כ קל יותר.

צהרים טובים לך. למה את כל כך פסימית? אני יודעת שזה מאד קשה בהתחלה (אני יודעת את זה גם לי זה היה מאד מאד קשה!!!) אבל אין ברירה צריך ללמד ליחיות עם זה מי יודע אולי מצבך הבריאותי יכול להשתנות.

qt1

New member
הזמנה לדבר על זה../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo13.gif

ענת כתבה דברים מאוד נכונים, אני מזמינה אותך לדבר כאן או באיסיקיו שלי, המס' מופיע בכרטיס האישי שלי. אפשר גם לפתוח צ'אט של הפורום בסביבות השעה 14.00 והלאה מצידי. כתבי מה מתאים לך , אני אנסה להתאים את עצמי. נראה לי שיהיה לעוד חבר'ה מה לכתוב לך על התמודדות ופחד... מה שבטוח, את לא לבד ובואי נדבר על עכשיו לפני שנדבר על הצבא טוב? חיבוק...

oRockGirLr

New member
הייתי שמחה להשאר כרגע ../images/Emo105.gif

ולדבר.. אבל יש לי את הפרוייקט נאמני השואה עכשיו :\ אני חוזרת רק בערב

qt1

New member
יופי תנסו לתאם ביניכם../images/Emo140.gif

זה יכול להועיל לא רק לך
לא אהיה בערב (אולי מאוחר בלילה) ולכן אני לא אוכל להיות נוכחת בשיחה. מה עושים נאמני השואה בקריות? אני מבינה שזה שונה מעיר לעיר.
ביי לבינתיים.

oRockGirLr

New member
ממ לא יודעת ../images/Emo105.gif

מפגש ראשון, אנחנו מגיעים לנווה שאנן ו.. נראה כבר מה יהיה. אני בדיוק זזה =] יום טוב לכולם

היי אור אל תתיאשי

למה את מתכוונת שאת אומרת שהאפילפסיה לא כל כך נוראית? איזה טיפול את מקבלת ובמה מתבטאת המחלה. ואיך את כבר יודעת מה הפרופיל שלך. וחוץ מזה אני חושבת שמגיע לך הסבר יותר מפורט על מה שעברת ומה יקרה איתך בהמשך , מדוע יצאת מבית החולים עם כל כך הרבה סימני שאלה בלי לקבל תשובות?!

יפעת 1 2

New member
ערב טוב אור

זה טבעי שעכשיו את עוד מבולבלת ופוחדת. את עוד תדברי עם רופאים,ואני מאמינה שירגיעו אותך. באשר לצבא,גם אם לא תלכי לקרבי זה לא נורא,וזה גם לא אומר שתגישי קפה.אני הייתי עם פרופיל 24 כמעט כל השירות ועשיתי יופי של תפקיד ומאוד מעניין. בכל מקרה,יש עוד זמן.אני מצטרפת לדבריה של קיוטי את יכולה לראות גם את האיי סי קיו שלי בכרטיס ונוכל לדבר שם כמה חברים. בכל מקרה,תהיי חזקה! יהיה טוב! כולנו פה איתך.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מצטרף לקודמי. אנ עשיתי שירות

מספק ומעניין מאוד בסדיר + שירות ארוך המילואים (בין כה וכה אצת לא תצטרכי לעשות מילואים בתור בת). יש לנו כאן קצינה לשעבר בפורום עם אפילפסיה. אל תתייאשי כל כך מהר. וכמו שאמרו אחרים כאן תבררי היטב עם הרופאים מה בדיוק יש לך. לא יתכן שיהיו לך סימני שאלה על המחלה.

למעלה