אוף

אוף ../images/Emo10.gif

שונאת שדברים משתבשים לי
אין צדק בעולם
>הלכתי לבכות בצד<

אווווו

תכלס החיים לא פיקניק . יש לי רעיון אולי את תספרי מה קרה ואז כל אחד שיש לו יותר חרא בחיים יספר גם ואז יהיה לך כיף , מה את אומרת?

בסוף פיציתי את עצמי

והלכנו לאכול באיזה סוג של באר... (ולמה לעזאזל אני עדיין רעבה??) אבל אני עדיין אשמח לשמוע סיפורים מכאלה שיש להם יותר חרא בחיים

אני בתקופה חרא|מרימה את היד|

כואב לי הלב ואני בבאסה על בסיס יומיומי. אז אתה רואה, לי יש יותר נאחס משלך, ננה בננה

pardoi

New member
מוכר מותק

יותר מידיי מקרוב.. שומדבר לא הולך לי בזמן האחרון... (בכיתי בצד מספיק אתמול ושלשום..לבכות עוד?)

מאמי!! ../images/Emo201.gif

אוף....... איך התבאסתי בשבילך!!! מעצבן כל התנאי קבלה האלה
איפה את מתכוונת ללמוד? ולמה בעצם את לא מתחילה השנה אם כבר החלטת מה את רוצה? ולא, אל תבכי עוד. אל תבכי בכלל! ההפסד כולו שלהם!

pardoi

New member
תודה חומד

איפה עכשיו אני מתכוונת ללמוד? חוזרת לנקודה הראשונה-ב"ש....חושבת על עבודה סוציאלית.... ואני לא מתחילה השנה כי כבר ההרשמה הסתיימה להכל ואני לא יכולה לשנות עדיפויות...ולא רשמתי שומדבר אחר בעדיפות שנייה.

אין הרשמה מאוחרת או משהו כזה?

אני לא כ"כ מבינה בדברים האלה אבל אין מצב שיכניסו אותך? אני יודעת שבמכללת ספיר (בשדרות) יש גם הרשמות מאוחרות או שאת לגמרי לא רוצה מכללה...? (ושמעתי שזאת מכללה טובה ואני יודעת שיש שם יחס מעולה לתלמידים!) איפה את גרה?

pardoi

New member
בבן גוריון

ההרשמה הסתיימה בתחילת החודש...ולשאר המקומות לא יקבלו אותי. לא בדקתי אבל אני מניחה שלספיר יקבלו אותי, המרחק לא מזיז לי בכלל רק ש....האקס לומד שם עם הנוכחית שלו (שאיתה הוא בגד בי) אז אני אוותר...

למעלה