אוף

קספר07

New member
אוף../images/Emo10.gif

סוף סוף קניתי סימס ולא הצלחתי להתקין אז התקשרתי לשרות לקוחות ולא הצלחתי בכל זאת איזה באסה ופעם הבאה אני אהיה בבית רק שבוע הבא... נכון מבאס. טוב עכשיו שאלה: מה הדבר הכי שימושי בשבילך? עבורי-שירותים

I am IRiTooSH

New member
בשבילי?

סלון. אפשר גם לאכול בו, גם לשמוע מוזיקה בו, גם טלוויזיה, גם לדבר, גם לשבת, גם לעמוד, גם לישון, גם לנשום, וגם מחשב [לפטופ
]

hilonet14

New member
עבורי

החדר שלי.. הוא הכי שימושי, פרטי ואישי שלי :) סימס זה משחק כזה יפה :) פעם הייתי מכורה אליו ועכשיו נגמלתי... מזל..... זה היה ממש מצב אנוש... הייתי מבלה יותר מ-8 שעות רצופות בסימס מבלי לזוז והזמן היה עובר לי בציק!! לא חוזרת למשחק הממכר הזה... אבל תהני :)

קספר07

New member
הילונת כפרה

מה המצב? אבל בנתים לא הצלחתי וניסיתי כמה פעמים... נקוה שאחי יבוא ויסדר לי את זה כי הוא גאון במחשבים לילה טוב

אספיר85

New member
סלוטפ../images/Emo54.gif

בכיס! ופלאפון בכיס ימין תמיד! וכמובן, מגבת. "מגבת," כך הוא אומר, "היא הדבר השימושי המאסיבי ביותר שאפשר שיהיה לטרמפיסט בין כובי. במידת מה, מפני שהיא בערך ערך מעשי גדול. אתה יכול להתעטף בה ולחמם את עצמך...*, אתה יכול לשבת עליה בחופי חולות השיש..., אתה יכול לישון, מכוסה בה, מתחת לכוכבים הזורחים זריחה אדומה..., להשתמש בה כמפרש למיני דוברה במורד נהר עש..., להרטיבה לצורך שימוש בקרב יד-אל-יד, לכורכב סביב ראשך כדי להימנע מאדים מבחילים... במקרי חירום אתה יכול לנפנף במגבתך כאות מצוקה, וכמובן, לייבש את עצמך באמצעותה אם עדיין היא נראית נקייה די הצורך" כן זה היה ציטוט ממדריך הטרמפיסט לגלקסיה. *... = מילים ארוכות שאין לי כוח להעתיק.

החדרים שלי והמטבח ../images/Emo219.gif

[כי אני כזו דבה
] וואי,מסכנה! סימס זה כזה משחק שולט
יש לי סימס 2 גם D:

למעלה