אוף

מיכל שב

New member
אוף../images/Emo10.gif

שבת שלום לכולם, קפצתי הביתה אחרי כמעט שבוע כדי להיות קצת עם הבן הבכור שלי. הבן הצעיר עדיין מאושפז בשניידר עם מגוון "הפתעות"
דלקת ריאות, דלקת גרון, דלקת ברגל... הגמילה מהמחשב קשה מאוד וברגע שנכנסתי הביתה התנפלתי על המחשב
אני חייבת לציין את הצוות המדהים של שניידר. עוד לא פגשתי מקום שכל כולו רצון לעזור ולתת. אני חייבת לספר לכם שבאחד מימי האשפוז הגיעו לבקר את אספי הגננות ומנהלת הגן והביאו לו מתנות. כל כך יפה מצידן (לא שהיה לי ספק שהוא נמצא בידיים הטובות ביותר ובגן הטוב ביותר). אני מקבלת את כל הד"שים (לונה - אני שולחת נשיקה ענקית בחזרה) ומקווה לחזור הביתה בהקדם האפשרי. בינתיים אל תעשו לרונית צרות
 
מסכנון....שירגיש טוב!!!

החלמה מהירה...ואיי...אין אפילו מה לכתוב...אבם אני כ"כ רוצה כי...קשה לי לראות ולשמוע על ילדים קטנים שחולים...לא משנה...ילדים שחולים...זה ממש כואב לי לראות אותם... כל זה בגלל שיש לי אח קטן. ואיי מיכל...אני לא הייתי ממש הרבה זמן בפורום...אז... החלמה מהירה ושירגיש מצויין מהר כ"כ האפשר.
 

מיכמיך3

New member
אני הייתי בחנוכה בשניידר

עם עוד כמה בנות, נציגות מהבצפר שלי, כדי לשמח את הילדים, מאוד כאב לי לראות ילדים קטנים וכאלה חמודים שחולים וצריכים לעבור הרבה סבל.
 
למעלה