אוף

אוף ../images/Emo10.gif

זה כבר זוג המכנסיים השני מ- ML שנקרע לי. לא מספיק פעם אחת נקרע לי זוג מכנסיים שלהם בדיוק בתפר של התחת באמצע חתונה
( פדיחה) , עכשיו נקרע לי זוג מכנסי קורדרוי. ובאופן תמוה- שום תיקון לא עוזר, המכנסיים שבים להקרע. לעוד מישהי זה קרה? תמורת המחירים המכובדים בהחלט של מתאים לי, הייתי מצפה לסחורה באיכות קצת יותר טובה.

passioneta

New member
חולצה שלהם נקרעה לי

בלבישה ראשונה. החולצה הזו נראתה נהדר בחנות. לאחר ששטפתי אותה במים קרים היא נראתה די סמרטוטית. הבעיה היא שעבר המון זמן מאז שקניתי אותה ולא היה לי זמן להתחיל לריב איתם. אבל אני כבר לא קונה שם.

bar35111

New member
אני קניתי היום בML

ג'קט במקום 400 שח' עלה לי 200 עם הספח של היום הולדת..50% הנחה.. יש להם מבצע 2+2...מזה שווה .. דווקא כן מרוצה מהסחורה שלהם...

RReuTT

New member
גם לי היה את הספח של היום הולדת ../images/Emo13.gif

קניתי איתו עליונית סרוגה מהממת בצבע אדום ב100 במקום 200. ועל הדרך קניתי עוד חולצה מהממתתתתת שכבר הייתה ב50% הנחה במתאים לי עודפים.

bar35111

New member
ראיתי את העליונית הסרוגה..

את מתכוונת הקצרה הזו כמו שרוולון? מדליק ביותר . איפה יש מתאים לי עודפים???? בבילו.. נראה לי יש אחת ..

צפרדעית

New member
גם לי זה קרה פעם עם מכנס שלהם

רכשתי מכנס אלגנטי שחור לאיזה אירוע אבל נאצתי לשבת כל הארוע כי המכנס נפתח בדיוק בתפר של התחת (כל התפר). ראוי לציין שהמכנס היה רחב ולא היתה לו סיבה להפתח ... אגב, כשאני רוכשת מכנסיים ממתאים לי אני מיד נותנת לאמא שלי לחזק לי את התפרים ליתר ביטחון... צפרדעית (שמשום מה כבר לא קונה במתאים לי)

ליקש

New member
את יכולה להחזיר בחנות או לפנות

לשירות לקוחות -09-8359991 אני בטוחה שיתנו לך זיכוי על הקנייה .

RReuTT

New member
אף פעם לא קרה לי

דווקא רוב הדברים שקניתי אצלהם נשארו לי ממש יפה ונראים כמו חדשים. אני ישר הייתי הולכת להחליף, כי זה באמת חוצפה, את משלמת לא מעט כסף על הבגדים שלהם, לפחות שיהיו איכותיים.

לב אביב

New member
גם לי קרה לא פעם !!!

נשברו (כן, כן - נשברו) כפתורים, נקרעו תפרים, עפו לי כל הפייטים מחולצה (סתם ככה ועוד באמצע המשרד). הסחורה שלהם ברמה נמוכה ביותר, אבל לצערי אין לנו הרבה ברירות אחרות...

למעלה